A ​minőségi borszőlőtermesztés tudományos alapjai 0 csillagozás

Diófási Lajos: A minőségi borszőlőtermesztés tudományos alapjai

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

>!
Mezőgazdasági, Budapest, 1985
260 oldal · ISBN: 9632319915

Hasonló könyvek címkék alapján

Herczeg Ágnes – Pánczél Andrea: Borról neked
Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly
Herczeg Ágnes: Borok a konyhában
L. Kelemen Gábor: Borutak
Cey-Bert Róbert Gyula: A magyar bor szellemisége
Sztanev Bertalan: Mielőtt a dugót kihúzná
Csigó Zita: A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek
L. Kelemen Gábor: BorÁSZok
Sztanev Bertalan – Kendéné Toma Mária: Borkedvelők kézikönyve
Cey-Bert Róbert Gyula – Szabó Géza: Balatoni borgasztronómia