Nights ​Reigns (Immortal Guardians 2.) 77 csillagozás

Dianne Duvall: Nights Reigns Dianne Duvall: Nights Reigns

Ami isn't much for trusting strangers. She has a hard time trusting anyone. But she's no coward, and she's no pushover in the protection department either. So when she comes across a mysterious warrior taking on eight deranged vampires on his own, she doesn't hesitate to save his bacon. Of course, that was before she realized what one little rescue would get her into . . . Marcus Graden has been an Immortal protector of humanity for eight hundred years, and he's not interested in backup. From the moment Ami arrives in his life, he can't deny that she's strong, smart, and extremely skilled at watching his back. But she's also destroying his protective solitude and stirring desires he can't bear to awaken. After all, whatever her secrets-how can she defeat death itself?

>!
Zebra, New York, 2011
320 oldal · ISBN: 9781420118629

Kedvencelte 6

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Nikyy18>!
Dianne Duvall: Nights Reigns

Jobban tetszett mint az előző rész. A szereplőket hamar megkedveltem. Marcus és Amy aranyosak voltak együtt. Amy titkán viszont nagyon meglepődtem.

Trice29>!
Dianne Duvall: Nights Reigns

Markus és Ami története megmelengette a szívemet. Szintén találkoztam már velük a másik sorozatban. Jó volt megtudni az Ő kezdetüket is. ♥

meteoritastar>!
Dianne Duvall: Nights Reigns

Hű hogy az a….. Ez a sorozat miért nincs kiadva hivatalos fordításban?????!!!!!!!
Az első részt már régebben olvastam. Nem tudom, hogy miért csak most folytatom. Pedig akkor is tetszett. De ez a rész megfertőzött. Imádtam.
A szereplők egytől egyik mind mind imádnivalóak voltak a maguk nevében és idióták is.
Hangosan nevettem a civakodásaik, ugratásaik miatt. spoiler
Ami titka meglepett. Kicsit kellett emésztenem, de hamar elfogadtam. Jól lett tálalva és simán beleillik a történetbe. /Azért jobban tetszet volna, ha más derülki róla. /
Érdekel, hogy mi fog még ezzel kapcsolatban történni.
Ami egy igazán bátor csaj volt és ráadásul remek harcos. Nem csodálom, hogy Marcust levette a lábáról.
Marcus pedig…. Olvassátok el!!!!!!! Én meg olvasom a következő részt.

_Leelan_ P>!
Dianne Duvall: Nights Reigns

Ez a rész sokkal jobb volt, mint az első. Igaz, hogy ehhez nagyban hozzájárult Marcus és Amy.
Sokkal több izgalom volt a történetben.
Viszont van ,ami nagyon nem tetszett. Az pedig Amy származása.
Mindenre gondoltam, főleg Seth kuzinja miatt (ami szinten csak sejtés) csak erre nem.
Bevallom hősiesen, hogy nem szeretem az ilyen vonalú dolgokat. A Luxen egy véletlen kivétel. De ez… áh, nem tudom.
Ráadásul Amy túlságosan is emberi nekem.
Most e körül fog zajlani a következő pár kötet gyanítom. És ez Nem tetszik.
Szival voltak csalódások a könyvben, de a karakterek megmentik. Seth és David még mindig izgi Halhatatlanok.
Marcusért a szívem meghasadt, amikor számonkérte Sethet.
Egy valaminek örülnék.
A következő csaj ne 140-150 centi legyen és 40 kiló. Pls….

hovi P>!
Dianne Duvall: Nights Reigns

Egy picivel jobb volt az első résznél, de még nem az igazi. Alakul-alakul!
Marcus és Ami igazán szerethető karakterek voltak a maguk módján, és a történet is sokkal több izgalmat tartogatott magában.
Kicsit fura volt Marcus ragaszgodása egy olyan nőhöz, akihez még közeledni sem mert. Mondhatnák, hogy ez igazi tiszta szerelem volt, de a későbbiekben rájön ő és az olvasó is, hogy itt nem volt semmiféle szerelem, csak egy nagyon mély szeretet az adott nő iránt. És a kettő nem ugyanaz. De ettől függetlenül csak szeretni lehet :)
Ami-t mondanám a legerősebb, legbátrabb karakternek ebben a könyvben. Mindezen amint átment, csak tisztelni lehet. Egy valami ezért bökte a csőrömet, miért kellett belekeverni egy ilyen szálat a származásával kapcsolatban??? Semmi bajom vele, sőt kifejezetten szeretem, de ebbe a könyvbe nem illik bele.
Seth származásáról is van egy kósza gondolatom, kíváncsi vagyok, hogy a következő részekben vajon kiderül, hogy mi/ki is ő valójában.
Sajnos ebben a történetben is megmutatkozik, hogy az emberi természet mennyire gyarló. Ami okfejtése lényegében rá is mutatott eme hibákra.

Nagyon kíváncsi lennék Seth vagy David könyvére, de ahogy látom, nekik még nincs könyvük :/

Márti25>!
Dianne Duvall: Nights Reigns

Jó volt elolvasni Amy és Marcus történetét. Szeretni való szereplők.
Marcus jó humorú, védelmező pasi, bár nem igazán értettem a ragaszkodását több száz éven át egy idealizált, álom nőhöz akinek még a kezét sem fogta meg és soha nem mondta meg neki, hogy szereti.
Amy egy törékeny, pici lány hatalmas szívvel, aki nagyon jól kiegészíti Marcust.
A történet izgalmas, pörgős, nem volt olyan fejezet amin unatkoztam volna vagy hamar túl akartam lenni rajta. Egyre több Halhatatlant és Szekundánst ismerünk meg, és egyre jobban kedvelem Őket.
Vicces olvasni a humoros beszólásaikat, az egymás ugratásaikat, még Sebastiant is megkedveltem, kíváncsi vagyok az Ő történetére.
Azért nem értem, ha az irónő ilyen jó karaktereket tud alkotni, akkor a világ, egy pár szereplő múltja miért olyan zavaros.
Már Marcus szerelmének időutazós része is furcsa volt, de leginkább Amy származásán döbbentem le.
Mintha az iró nem tudta volna eldönteni milyen témában írjon. Vámpíros-alapkváltós vagy inkább földönkívüli-időutazós? Ezért fogta magát és egy könyvbe beletett mindent. Kár volt, a kevesebb néha több és jobb.
Az a nagyszerű ebben a sorozatban, hogy a szereplők elfelejtetik a „nem annyira jött be” részeket és alig várod, hogy a következő részt olvasd.

Kicsicsillag123 P>!
Dianne Duvall: Nights Reigns

Hú azta, hát sokkal jobban tetszett mint az előző. Kérem szépen volt itt minden ami szem szájnak ingere…de tényleg minden spoiler. Csak néztem mikor kiderült Amy titka, de én egyáltalán nem bántam, szerintem ez pont azért volt olyan jó, mert az ember nem számít rá egy vámpíros könyvben. Amy és Marcus hatalmas kedvenc lett, nagyon megszerettem mindkettejüket. El is foglalták a kedvenc párosom dobogóját, kíváncsi leszek sikerül-e valakinek letaszítania őket a trónról. Nagyon jó párost alkottak együtt. Sebastian is egyre érdekesebbnek ígérkezik, de egyenlőre David és Seth-re leszek a legkíváncsibb. Ha továbbra is tartja ezt a szintet, akkor új kedvenc sorozatot avathatok. Jöhet a folytatás!

Fairymysz>!
Dianne Duvall: Nights Reigns

Nem tudom eldönteni, hogy ez a sorozat komoly vagy csak valami fura paródiája akar lenni a paranormális/alakváltós/angyalos/időutazós/ufós és a fene tudja még milyen könyveknek?
Ha az első, akkor nagy gond van. Mert akkor az írónak nincs egyetlen önálló ötlete sem, ugyanis minden egyes „csavar” valahonnan van. Akkor akartam feladni, amikor spoiler
Most nagyon gondolkodom, hogy megérdemel-e még a sorozat egy esélyt arra, hogy folytassam. Már félek mik fognak még kiderülni. Sethék szárnyaló kis titkán is eléggé fintorogtam.
Ami és Marcus amúgy aranyosak voltak együtt és bírom nagyon a Halhatatlanok csapatát szóval ha folytatom a sorozatot, csak miattuk lesz.

Nita0406>!
Dianne Duvall: Nights Reigns

Igen. Ezt így kell folytatni. Nem csalódtam. Most már biztos vagyok benne hogy ez egy szuper jó sorozat lesz. Marcus és Ami történetét is imádtam. Nagyon jól felépített, rettentő izgalmas történet. Kíváncsian várom a köbetkezőt.

Nene>!
Dianne Duvall: Nights Reigns

Sokkal jobban tetszett ez, mint az előző, itt érdekesebbek, jobbak voltak a fő karakterek, azaz Amy és Marcus.
Bár, azt megemlíteném, hogy mikor kiderült Amy titka, hogy mi is, akkor jó hangosan felnevettem!!! Na… most komolyan, azért ez egy kicsit túlzás volt, hogy oké, vannak itt vámpírok, meg miegymás, de akkor is!
Seth még mindig nagy kedvenc, várom, hogy Ő róla is többet megtudjunk!!!
Ami még egy kicsit zavar, hogy nekem nagyban hasonlít a Ward könyvekhez, mint ahogy azt már írtam az előző könyvnél is :( De, ennek lehet, hogy csak azaz oka, hogy most olvastam újra Ward könyveit, és még friss az élmény…


A sorozat következő kötete

Immortal Guardians sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Bleeds
Richelle Mead: The Indigo Spell
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star
Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
J. R. Ward: Lover Awakened
Julie Kagawa: The Eternity Cure
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Larissa Ione: Pleasure Unbound