Death ​of Darkness (Immortal Guardians 9.) 49 csillagozás

Dianne Duvall: Death of Darkness Dianne Duvall: Death of Darkness

Seth ​has led the Immortal Guardians for thousands of years. With them fighting by his side, he has protected humans from psychotic vampires, defeated corrupt mercenary armies, defended military bases under attack, and more. But the latest enemy to rise against the Immortal Guardians has proven to be a formidable one, wielding almost as much power as Seth. His goal is simple. He wants to watch the world burn. And he will use every means at his disposal to accomplish it. Seth and his Immortal Guardians have succeeded thus far in staving off Armageddon despite heartbreaking losses. But they have never before faced such danger. Seth has only one wish: to protect his Immortal Guardians family and ensure the continuation of humanity by defeating his foe. But then Leah walks into his life and sparks a new desire.

Leah Somerson has suffered losses of her own. It has taken her a long time to rebuild her life and find some semblance of peace. Then one night a tall, dark, powerful… (tovább)

>!
682 oldal · ASIN: B07SZFJY4F
>!
510 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780986417191
>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2019
ASIN: B07VX9532W · Felolvasta: Kirsten Potter

Kedvencelte 18

Most olvassa 2

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Trice29>!
Dianne Duvall: Death of Darkness

Ez egy igazi jutalomjáték volt. :o))
Leah egy vicces tyúkanyó, nagyon illik a karaktere Seth-hez. Tetszett, hogy mindketten táncos lábúak.
Sok kérdésre és kalandra került derült fény, valamint összeért a történet a másik sorozattal.
Kíváncsi vagyok innen merre vezet tovább az út ♥

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Dianne Duvall: Death of Darkness

Halhatatlan Őrzők 9 – A sötétség halála

Nyami, nyami. Egy újabb eszméletlenül csodálatos rész a sorozatból, imádtam, imádtam, imádtam. A borítója is csodaszép.
Szeretem ezt a sorozatot, minden részben egy-egy új pár talál egymásra és még a 9. résznél sem laposodott el. Érdekfeszítő, izgalmas, fordulatos, csodás titkokra derült fény megint és eszméletlenül szuper megoldásokkal állt elő a szerző.
Seth, a halhatatlan őrzők „atyja” talált párt magának, több száz év után családja tragikus elvesztése után, egy talpraesett özvegy, Leah személyében. Imádtam mindkét szereplőt és nagyon szurkoltam nekik, mivel Seth ismét egy emberi nő személyében találta meg a boldogságot. Természetesen nem ment zökkenő mentesen, mivel a fő gonosz továbbra is megkeserítette az őrzők életét, veszélyeztetve az egész emberiség létezését.
spoiler
Hihetetlen kalandok voltak a történetben, remek szereplőkkel, szerelemmel és szó szerint eget-földet rengető és viharokat támasztó szenvedélyes, fülledt erotikával. A vége megint fenomenálisra sikerült. Egyértelműen kedvenc lett.

kiruu P>!
Dianne Duvall: Death of Darkness

Nagy volt az elvárás, hiszen mégiscsak Sethről van szó. Abszolút túlszárnyalta önmagát Dianne, a lehető legtökéletesebb lett ez a könyv. Minden hibájával együtt passzol, olyan Sethes. Ez a könyv Seth.

Fairymysz>!
Dianne Duvall: Death of Darkness

Nagyon-nagyon vártam már Seth könyvét. Az elejétől fogva izgatta a fantáziám a Halhatatlan Őrzők vezetőjének az élete, hogy végül milyen nő mellett köt ki sok ezer év után.
Azt kell mondaom, hogy Dianne Duvall méltó könyvet írt kedvenc
szárnyas pasinknak. Leah, bár ember, tökéletes választás a számára. Talpraesett, nem ijed meg szinte semmitől és ami a legfőbb, isteni humora van. Az egész könyvet szinte végigvigyorogtam. Teljesen megértem, hogy Seth is képtelen volt mellette szomorkodni vagy komorkodni, mert Leah egyszerűen nem hagyja, hogy mellette az emberek rosszul érezzék magukat.
Az akció rész fantasztikus volt, örülök, hogy végre a „jelenlegi” főgonosz megkapta, amit megérdemel és persze a megtalált Halhatatlnoknak is nagyon örülök.
És épp ideje volt, hogy kiderüljön „apuci” titka. :D
Nagyon jókat nevettem a többiek reakcióján a földrengésekre és viharokra. Seth ezt még jó pár ezer évig hallgathatja majd. :D
A vége pedig… itt ülök a körmöm rágva és alig tudom kivárni, hogy az írónő megírja a folytatást, mert ez a csavar, amit bevitt…
A sorozat legjobb kötete. Remélem hamarosan David is sorra kerül.

2 hozzászólás
hovi P>!
Dianne Duvall: Death of Darkness

A LEGESLEGJOBB rész a sorozatban! Egyszerűen fantasztikus volt. Nagyon féltem, hogy Seth nem kapja meg a hozzá méltó könyvet, de szerencsére a félelmem alaptalan volt. Ha lehetne 10 csillagot is adnék, IMÁDTAM!
Annyira, de annyira szerettem a Leah és Seth párost, hogy elmondani sem lehet.
Leah személyisége magával ragadó volt, nem tudtam belekötni sem. És végre nem egy kis pöttöm csajról beszélünk. Mondjuk a Halhatatlanok között végre ő sem érezhette magát zsiráfnak. Annyira aranyos volt, ahogy lassan, de biztosan kicsalogatta Sethet a csigaházából és a támogatásával, együttérzésével és elfogadásával egyszerűen lesodorta a lábáról. És kettejük tánca?? ÁÁÁááá. Jó azért a kicsi Adira is odatette magát, olyan cuki volt.
Azért bevallom őszintén olvasás közben bennem volt egy jó nagy adag félsz, hiszen Leah ember. Vajon merre fele viszi az írónő a történetet? Olvasd el és megtudod, nem fogom lelőni a poént. Egyet mondhatok: az államat vissza kellett tennem a helyére.
És kérem szépen mi volt ez a végén??? Azt hittem menten berosálok. Szét izgultam az agyam, aztán könnyek közt kellett olvasnom a továbbiakat. Egy kisebb infarktus kerülgetett.
De Gershom spoiler.
Végre valahára kiderül, hogy ki valójában Seth és a többiek.
Valamint szakadtam a röhögéstől az esernyők és a gumicsizmák miatt. Szegény Seth! Rommá fogják szivatni a srácok :)

Már csak David könyve hiányzik. :)

Váczi_Fanni>!
Dianne Duvall: Death of Darkness

Kezdem azt érezni, hogy ez nem az én sorozatom. Sajnos már nem köt le. A szerelmi szál ebben a részben is nekem túl instant szerelem volt. Sok karakter pedig ugyanolyan.
A könyv végén, pedig túl sok volt a csavar és meglepő történés. Viszont az utolsó jelenet miatt nagyon kíváncsi lettel mi lesz a továbbiakban.

Anita05>!
Dianne Duvall: Death of Darkness

Nagyon régóta vártam már, hogy végre Seth is megtalálja a párját, hiszen eddig mindig önzetlenül segített az Őrzőinek. Leah ember, spoiler. Abszolút nem csalódtam, az egész történet szuper volt.

reka_bicsak>!
Dianne Duvall: Death of Darkness

Nagy elvárásaim vannak ezzel a sorozattal kapcsolatban, az utóbbi részek hatalmas kedvenceim voltak, de ettől a kötettől kifejezetten „féltem”.
Seth a vezető, a legerősebb, az apafigura, éppen ezért tartottam tőle, hogy nem sikerül megfelelő párt és történetet alkotni neki. Szerencsére tévedtem.
Leah abszolút szimpatikus volt, és imádtam, hogy előhozta Seth laza, szinte gyermekei énjét. Szerettem az ugratásaikat egymás felé és a halhatatlan őrzők felé egyaránt. A „földrengéses” poénok zseniálisak voltak :D.
Az akció-vonal is remek volt, de bevallom nekem önmagában a szerelmi szál is elvitte. Mindezek mellett sok háttér információ és titok kiderült, amire már nagyon kíváncsi voltam.
David története fúrja most már csak nagyon nagyon az oldalam.

Kicsicsillag123 P>!
Dianne Duvall: Death of Darkness

Hú, bár a sorozat nem ér véget, mégis úgy érzem ezzel a kötettel lezártunk egy korszakot. Seth már az elejétől kezdve szimpatikus volt, úgyhogy kíváncsian vártam a saját a könyvét. Volt itt minden kérem szépen. Izgalom, ármány, humor, harc, szerelem, újabb titkokra is fény derült, nagyon sok érzelmi húrt megpendített az írónő. Részek óta ez volt az első amin úgy istenigazából szívből hangosan könnyesre nevettem magam (a zivatarok és gumicsizmák XD) A szereplők közül is mindenki tiszteletét tette, még ha csak pár oldal erejéig is. Seth és Leah pedig irtóra cukik voltak együtt. Mondjuk Seth részéről a szinte insta love picit zavart, mert szerintem az aki évezredek óta gyászolja a feleségét, az nem fog csak úgy hirtelen tovább lépni. Az írónő próbált neki ívet adni, de én még így is kicsit gyorsnak éreztem a dolgot. Nem mintha sajnálnám tőle, Seth nagyon is megérdemli a boldogságot, csak ezen a téren nem is tudom, a nagy szerelem előtt több érzelmi mélységet vártam. Ezt leszámítva minden a helyén volt. Remélem még nagyon sok résszel örvendeztet meg minket az írónő de most, hogy Seth révbe ért, David és Jared könyve érdekel a legjobban. Remélem nem kell sokat várni rájuk. A másik ehhez kapcsolódó sorozata pedig kifejezetten érdekes tűnik, azokba is mindenképp beleolvasok.

Earthjade>!
Dianne Duvall: Death of Darkness

Nagy bociszemekkel nézek a nagyvilágba most.
Olyan érzésem van, h hiányzik a fél életem. EZ nagyon jóó…
Seth egyszerűen enni való, bármit megtenne az embereiért, akár a mindent is. Éés pont ez a baj. Ezek után szinte mindent is megtennék, csak h David könyvére akár egy aprócska pillantást vethessek.

Kellett a cselekményszál, mely már az első kötet óta épül a háttérbe, lezárása. Kellett végre a magyarázat a két nagyöregünk életútjára, a miértekre, a nagy titkokra.
Ó és mennyire imádtam Zachet mindez idő alatt.
Bár a főgonoszunktól nagyon többet vártam, nem igazán kielégítő ez a lightos elmeroggyant figura…
Egy szóval: FANTASZTIKUS!!!!


A sorozat következő kötete

Immortal Guardians sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Rises
Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
J. R. Ward: The Beast
Kresley Cole: Lothaire
Larissa Ione: Pleasure Unbound
Jeaniene Frost: Twice Tempted
Jeaniene Frost: This Side of the Grave
Jeaniene Frost: Eternal Kiss of Darkness
Gena Showalter: The Darkest Seduction
J. R. Ward: Blood Fury