Értékelések 126

JanaGoya>!
Diana Rowland: A démon jele

Tartottam ettől a megidézős, ördögűzős dologtól, de semmi olyan nem volt benne, amit ne szerettem volna. Jók voltak a mellékszereplők, a patológus, a helyszínelő, a nagynéni és a kedvencen az FBI ügynök. :) Kara és a démonlord érdekes találkozása és összegabalyodása :D. Izzott a hangulat, volt akció, erotika, nyomozás, magyarázat, jól felépített világ és erre bumm fejbe csap a megvilágosodás, hogy nincs tovább… magyarul. Pedig fantasztikus nyitó könyv.

Rebe1>!
Diana Rowland: A démon jele

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Gyönyörű borító, és szerencsére a belsejében sem csalódtam.
A történet bár nem volt túl izgalmas, és előre lehetett látni, hogy mi fog történni, mégis érdekes volt. A helyszínelős részek nagyon aprólékosan voltak leírva amik különösen tetszettek. Annak ellenére, hogy démon volt és nem sokszor szerepelt a könyvben én Rhyzkahl-t is nagyon bírtam, elég izgalmas lehetett vele találkozni. Ryan is szimpatikus volt, spoiler
Kara tökéletes nyomozó volt, vagány, vicces, és kitartó.
Talán én a végét máshogy oldottam volna meg, spoiler de nyilván ez a saját véleményem.

Hirdetés
Tímea_Kocsis_2>!
Diana Rowland: A démon jele

Kicsit félve vágtam bele a könyvbe, mert egy kaszált sorozat első része. Fantasy-krimi kombó, némi árnyalt és inkább csak átvitt romantikával. Teljesen eltér az eddig olvasott hasonló fantasyktól, mert súlyozottabban a krimi vonalra teszi a hangsúlyt, a fantasy részt csak felhasználja a nyomozás során. Végül úgy tűnik nem is léteznek véletlenek és minden mindennel összefügg. Hagy néhány megválaszolatlan kérdést, de a sorozatgyilkosságot lezárja. Összességében tetszett és szívesen olvasnám a folytatást, de kerek történet magában is, vagy majdnem az.