Várd ​ki a végét! 2 csillagozás

Diana Morgan: Várd ki a végét!

Kate, a Blackwell-sziget népszerű vendéglőjének tulajdonosnője, akit mindenki kedvel, csak a rend kérlelhetetlen őrével, Matthew seriffel áll hadilábon. Egy szép napon különös esemény hozza lázba a sziget lakóit, s titokzatos bújócska veszi kezdetét.
Matt nem csupán a fantasztikus rejtélyről rántja le a leplet, hanem megfejti Kate mágneses vonzerejének titkát is, amitől többé nem tud, és nem is akar elszakadni…

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Második esély a szerelemre

>!
Krónika Press, Budapest, 1993
200 oldal · ISBN: 9637446567 · Fordította: Csató Gabriella

Népszerű idézetek

odish>!

-De, októberben egy este – emlékeztette Matt készségesen –, amikor Grady Zenny a kocsijával betörte az ajtót, és behajtott a kocsmába, mert nem volt hajlandó kiszolgálni őt.
Kate felvihogott. Grady teherautója a bár kellős közepén állt meg. […] Ő épp ott búsult. Kétségbeesetten szemlélve a „romokat”, amikor Matt belépett az ivó egykori bejáratán. […]
Ott állt a seriff önelégült képpel, és úgy tekintett körül, mintha kismilliószor látott volna már ilyet. Aztán odaballagott Grady teherautójához, rátette a lábát az első sárhányóra, és szép kényelmesen megírt egy bírságcédulát a tilosban való parkolásért, majd ugyanolyan komótosan, ahogy bejött, becsúsztatta a cédulát az ablaktörlő alá, és távozott.

62. oldal, 4. fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Cathy Williams: A szívtipró
Debbie Macomber: A gyermekbarát / Az adott szó / Papa, ne félj!
Debbie Macomber: A magányos cowboy
Debbie Macomber: Csodadoktornő
Carole Mortimer: Szabadon, mint a madár
Debbie Macomber: Világi örömök
Alison York: Alkalmi vétel
Carole Mortimer: Életfogytig küzdök érted
Deborah Davis: Regényes találkozás
Debbie Macomber: Kísértetváros