Nem ​felejthetsz el (Nem bújhatsz el 2.) 43 csillagozás

Diana Landry: Nem felejthetsz el

Egy fiatal fényképész, aki véletlenül szemtanújává válik egy brutális gyilkosságnak.
Egy fiatal doktornő, akit anyja menekít ki kegyetlen apja markából még megszületése előtt.
Egy középiskolai tanárnő, aki egy olyan férfi gyermekét neveli, aki összetörte a szívét.
Három nő.
Három különböző sors.
Egy közös ellenség, aki egymás útjába sodorja őket, és megpecsételi a jövőjüket.
Az élet kiszámíthatatlan, és nemsokára azt veszik észre, hogy mindannyian egy szövevényes háború részeseivé váltak, ahol az sem mindig egyértelmű, ki az ellenség és ki a barát…
Fordulatok, szövetségek, leszámolások, szerelmek – maga az élet, színes szélesvásznú kivitelben. A sors keveri a lapokat, az olvasónak mindössze annyi dolga marad, hogy sodortassa magát az izgalmas, lebilincselő áramlattal.
Diana Landry romantikus regénysorozatának befejező kötete.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Publio, 2016
212 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634430551
>!
Publio, 2016
270 oldal · ISBN: 9789634430568

Kedvencelte 5

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 67

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
_Eriii
Diana Landry: Nem felejthetsz el

Ezúton is nagyon szépen köszönöm a megkeresést @Diana_L.
Nagyon-nagyon tetszett, sokkal jobb volt mint az első, pedig azt is szerettem. Sokkal izgalmasabb, sokkal feszültséggel telibb volt ez a rész számomra. Nagyon jó írásstílusban van megírva, egy percre sem lankadt a figyelmem. Imádtam a sok szemszöget, imádtam, hogy a szállak a végére összekapcsolódtak. A szereplőket nagyon szerettem, különösen Emíliát, Lenát és Gabet. Maxot egy párszor jól kupán tudtam volna vágni, hogy felébredjen. Örültem, hogy egy keveset, de Alexekről is olvashattam. Julia Quinnen hangosan felvihogtam. Mindenképpen szeretném papírformában is a polcomon látni őket…Ajánlom.

3 hozzászólás
>!
christine
Diana Landry: Nem felejthetsz el

Én ezt nem tudom nem szeretni. Dia ismét alkotott, és el kell mondanom, ez több, mint jó volt.

Olvasmányos, megszokott hangvételű, pörgős, szinte letehetetlen. Mondhatni együltömben olvastam el az egészet, annyira magával ragadott, és visszavitt abba a világba, amit Dia épített fel nekünk.

Lena kedvelhető szereplő, valahogy jobban a szívemhez nőtt, mint Kate. A történetük is másabb, jobban preferálom az ilyen múltban-együtt-aztán-szünet alaptörténeteket, mert ha az író jobban odateszi magát, akkor olyan érzelmeket vált ki a szereplőiből és az olvasókból, hogy azt egy ideig biztos, hogy nem felejtem el. És Dia ennél jobban nem is írhatta volna meg. Max és Em története is érdekesre sikerült, alig vártam azokat a részeket, amikor ők állnak a középpontban. Ha választani kéne a három páros közül, akkor inkább kútba ugrok. :)

Bátran merem ajánlani minden kedves olvasónak, mert nem bánják meg. #olvassunkmagyart <3

>!
Bitten 
Diana Landry: Nem felejthetsz el

Rekordot döntöttem :D megint ….. egy délután alatt ……
Továbbra is tetszik a történet vezetés, a krimi szál erős és az események lekötnek. A szóváltások megnevetettnek. A szereplők tetszenek, bár egy szál nekem függ , mégpedig a rendőrkapitányé mikor is eltünt a kép a feleségéről most én nem olvastam figyelmesen vagy az direkt függ?
Tetszik a korosztály. amit felölelt! Gabriel, Alex és Max ráadásként Dylan van mit a tejbe aprítani….. Dylan vajon kap külön könyvet?
Azért valljuk be van még mit javítani néhány perzselő jeleneten , de kitartok a visszatérés mellett. Tetszik!

5 hozzászólás
>!
Sippancs P
Diana Landry: Nem felejthetsz el

Kicsivel több, mint 2 éve olvastam az első részt, így jóformán alig emlékeztem valamire a cselekményből, de ez semmit nem von le az értékelésből, mert a visszautalások mellett ez a könyv önállóan is tökéletesen megállja a helyét.
Röviden és tömören remek volt. Igazi csajos krimi, pörgős cselekménnyel, váltott szemszögben, dupla párossal, némi erotikával fűszerezve. Szinte az első sortól magával ragadott, és nem engedett el egészen az utolsó sorig, úgyhogy ha nem kellett volna mennem dolgozni, biztos, hogy egy ültő helyemben ki is olvasom. Egyszerűen fantasztikus volt!
A hátsó borítón az olvasható, hogy ez a sorozat befejező kötete. Kedves írónő, nem lehetne, hogy esetleg meggondold magad? Olyan szívesen olvasnék Dylan Sanchezről!

4 hozzászólás
>!
V_Ili P
Diana Landry: Nem felejthetsz el

Nem lett következménye ;)
A fülszöveg alapján azt hittem, hogy kapunk még egy kicsit Alex és Kate életéből. Szívesen olvastam volna, hogy spoiler
Érdekesen alakult a szereplők élete. Max és Emília esetében nem, de Lena és Gabe esetében biztos voltam, hogy spoiler
Velásquez megérdemelte méltó büntetését, bár nem erre a megoldásra számítottam.
Miután felhívtátok a figyelmemet a képre, egyértelmű volt, hogy miért lopták el.
Kíváncsian várom a következő történetet, akár még Dylan-ről is. ;)

4 hozzászólás
>!
pillangovirag
Diana Landry: Nem felejthetsz el

Oriási megtiszteltetésként éltem meg azt amikor Diana Landry megkeresett, hogy elolvasnám e a könyvét, amit nagyon vártam már s ki is néztem a Pubio oldalán, hogy meg kéne rendelni. Ezúton szeretném megköszöni a lehetöséget, hogy ezt a lebilincselö, izgalmas, gyönyörü törénetet olvashatam. Jó tanács csak akkor ülj le olvasni ha van idöd, mert másképp elkéssel a munkából, mint ahogy én jártam, mert ez a könyv LETEHETETLEN.
A történet kerek egész, ha jól vettem ki lezárodott a sorozat, bár én még szivesen olvastam volna a kedvenc pasikról egy két könyvet……….. Figyelem erős karakterek egy erős történetben. Minden van itt ami egy jó történethez kell, ember rablás, maffia, rossz és jó fiuk, rossz fiuk akikröl kiderül, hogy még is jók. izgalom akcio, rab szöktetés, szerelem, s persze egy jó sztory.
Mint már emlitettem izgalmakban, nincs hiány s nem igazán akarod majd leteni a könyvet ha már egyszer bele kezdtél. Nagyon gyorsan lehet vele haladni csak úgy repülnek az oldalak, mert Diana nagyon olvasmányosan és éredek feszitöen ir, nekem mind a két könyve a kedvenc kategoriába tartozik. Alig várom már hogy a következő könyvét is olvashassam.
Csak ajánlani tudom a történetet mindenki számára aki kézbe veszi nem fog csalódni, ajánlóm az elsö könyvvel
http://pillangovirag-vilaga.blogspot.ro/2016/10/blog-post.html

2 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
Diana Landry: Nem felejthetsz el

A Nem bújhatsz el függővége után türelmetlenül vártam, hogy olvashassam a folytatást, de megérte várni! Az első oldaltól kezdve izgalmas volt és végig fenntartotta az érdeklődésemet. A legjobb, hogy Lena és Gabe mellett Em és Max történetét is olvashattam és bevallom, őket egy picivel jobban szerettem. Imádtam Em-et, mert belevaló és bátor csajszi, arról nem is szólva, hogy gyengéim a Max-hez hasonló, zárkózott férfi karakterek. spoiler Ők ketten talán még Kate és Alex párosától is szenvedélyesebbek voltak! Persze azért szurkoltam Gabe és Lena kapcsolatáért is!
Minden fontosabb szereplő szemszögéből olvashattam többet-kevesebbet, amit egyáltalán nem bántam. Sőt, így legalább jobban megismerhettem például Aleria tettének okait, vagy beleláthattam Antonio kegyetlen gondolataiba. És a végére szépen összeértek a szálak!

>!
Bibi_3 P
Diana Landry: Nem felejthetsz el

Imádtam, bár néha sok volt az erotik :D
De méltó folytatása volt az első résznek :)

bővebben:
https://www.youtube.com/watch…

>!
Laura_Bakos
Diana Landry: Nem felejthetsz el

A cselekmény itt tovább folytatódik.
A második sokkal jobban tetszett számomra, mint az első rész.
Ebben több volt a karakter, akiket nyomon követhettünk.
A kedvenc karakterem Gabriel Campbell volt, akit már az előzőben megismerhet az olvasó.
Az ő története a folytatásban nagyobb hangsúlyt kap, amire már régebb óta vártam.
A vége viszont hiányos volt nekem.
Mint, minden jó könyv esetében, ennél is úgy voltam, hogy még olvastam volna pár oldalt, csak, hogy megtudjam mi lesz, hogyan alakul a kedvenc karaktereim élete.
http://krvilagakonyvek.blogspot.hu/2017/02/diana-landry…

>!
l_moni
Diana Landry: Nem felejthetsz el

Hogy én mennyire vártam már ezt a könyvet.
Megérte :)
Léna és Gabriel, már az előző kötet végén nagyon kíváncsi voltam rájuk, örömmel olvastam most róluk. Meg Em és Max kapcsolatáról.
Gyorsan lehet a könyvvel haladni, csak úgy faltam a lapokat (már ha volt időm leülni olvasni).
A cselekmény több szálon fut.
Lena és Gabe.
Max és Em.
És igen, olvashatunk újra Alexéről is :)
Lena és Gabe, drukkoltam nekik. Hogy újra tudjanak bízni egymásban. Mert szavakkal mély sebeket lehet okozni de titkokkal is. Mindkettő bántotta a másikat a múltban, de mind a kettő akarta a közös jövőt, még ha nem is ismerte be magának és a környezetének. Lena szuperül helytállt mikor elrabolták. Mondjuk volt kitől tanulnia miként is kell viselkedni, mit kell tennie. Kicsit hiányoltam egy közös jelenetet Nick és Gabe között. Amolyan igazi apa és fia jelenetet, akár az epilógusban is.
Max és Em. Hmmm. Em egy kemény csaj aki meg tudja magát védeni. Olyan apa árnyékában nőtt fel akitől félni kell. Ő mégis nemet mondott neki. Kiállt önmagáért. Max pedig az alfahím, akiért döglenek a csajok de aki nem szeret csak elveszi amit akar és továbbáll. De Em mellől nehéz továbbmenni.
Antonio, micsoda egy figura. Nagyon jól lett megalkotva. Nem tudok megérteni és elfogadni annyi kegyetlenséget ami benne van. Olyan vége lett amilyennek kellett, hogy legyen.
Újraolvasós könyv, kedvenc :)
Erősen hajlok arra, hogy az ebook után megvegyem a nyomtatott kiadást is.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Szilvi00 P

A bizalomért és az elismerésért mindig meg kell dolgozni.

>!
Szilvi00 P

Az erős és okos nők mindig bonyodalmakhoz vezetnek.

>!
Dora_Sullivan

– Ismerlek, Csibém. Hány pasival feküdtél le életedben? Rajtam kívül csupán egyről tudok. – Riadt szemek néztek vissza rá. Látta, ahogy ugrásra készen megfeszültek a lány izmai. Biztos volt benne, hogy Lena tudja, mik lesznek a következő szavai és ettől úgy megijedt, hogy legszívesebben elrohant volna. – Tudod miért? Mert soha nem feküdtél le olyannal, akit ne szerettél volna. – Gabriel egészen közel hajolt hozzá, és finoman az ajkához érintette az ajkát. – Szeretlek, édesem. Az életemnél is jobban szeretlek. És egyszer elérem azt is, hogy ezt elhidd nekem. – Megfordult, és besétált a fürdőszobába. Miután becsukta maga mögött az ajtót, hosszan kifújta a levegőt. – Csak türelem.

1 hozzászólás
>!
Dora_Sullivan

Egy másodperccel később megadóan felsóhajtott és megdörzsölte az állát, ahol a lány megütötte.
– Az ördögbe! Nem is sejtettem, hogy balkezes vagy!
– Rosszat álmodtam… – Max egy intéssel belefojtotta a szót.
– Felejtsük el, rendben? – Megfordult, és kiment a szobából
– A fenébe! – Max! Állj már meg! – Emília a konyhában érte utol. Épp egy zacskó fagyasztott zöldséget vett ki a hűtőből és felé nyújtotta.
– Tedd az öklödre.
– Nézd! Tényleg nagyon sajnálom – egy pillanatra elhallgatott, felhúzta a vállát. – Nem tudom, mi mást mondhatnék.
– Ne mondj semmit, oké? – Emília iménti reakciója teljesen meglepte. Nem volt az a gyámoltalan doktornő, akinek eleinte gondolta. A lány idegesen csavargatta a pólója alsó szegélyét, és a levegőben szinte tapintani lehetett a feszültséget. – Majd beteszek a szobádba egy botot és legközelebb inkább azzal bökdöslek meg, ha rémálmok gyötörnek. – Maga is meglepődött a könnyed megjegyzésen, de mindenképpen szerette volna megnyugtatni a lányt.
Emília szeme elkerekedett a szavak hallatán. Egy darabig szótlanul nézte, majd hirtelen hangos nevetésben tört ki. A nevetéstől a hasát fogta és potyogtak a könnyei. Max egy darabig nézte a lányt, kihúzott egy széket. – Majd szólj, ha kiszórakoztad magad.

>!
Dora_Sullivan

– Nem voltál sem naiv, sem hülye – szólalt meg Gabriel halkan. Különös, sebezhető mozdulattal széttárta a karját. – Akár hiszed, akár nem, sokat jelentett nekem az az éjszaka.
– Na, persze. Ismerlek, Gabe! Egyik ágyból ugrálsz a másikba. Behúztál az én nevem mellé is egy strigulát a kis noteszodba. Ennyi.
– Nem ismersz! Nem ugrálok egyik ágyból a másikba. Lehet, hogy egykor ilyen voltam, de már nem.
– Egy pillanatra elhallgatott, és komolyan a lány szemébe nézett. – Több mint egy éve nem volt senkim, Lena. Pontosan azóta, amikor rádöbbentem, hogy sokkal többet jelentesz nekem, mint egy gyerekkori jó barát.
Lena szeme döbbenten elkerekedett.
– Bocs, Campbell, de ezt képtelen vagyok elhinni.
– Pedig jobb lesz, ha hozzászoksz a gondolathoz, mert nem foglak elengedni – végigsimított a lány arcán. – Tudod, hogy mennyire gyönyörű vagy? – Ujjai végigsiklottak a nyakán. – Minden egyes érintésemtől szaporábban ver a pulzusod. Érzem az ujjaim alatt, ahogy azt is érzem, hogy egyre gyorsabban veszed a levegőt. Minden áldott nap átkozom magam, hogy ellöktelek magamtól.
– Hagyd abba, kérlek! – Lena hangja riadt suttogássá halkult.
– Nem akarom. Nem tehetem. Meg foglak csókolni, Lena, és te hagyni fogod.

>!
l_moni

Süket, vak, de boldog volt, mert úgy érezte, hogy életében először, végre valaki rá figyel. Őt szereti.

>!
Dora_Sullivan

Soha egyetlen nő sem volt rá még ilyen erős hatással, mint Emília. Mintha neki teremtették volna.
Hallotta, amint az érintéseitől elakad a lány lélegzete. Végigcsúsztatta kezét a lány csípőjén, derekán, fel a karján, majd megfogta a csuklóját, és a feje fölé emelte. Emília megpróbálta kihúzni a kezét Max szorításából, de a férfi nem hagyta.
– Ssshh! Hagyd, hogy kényeztesselek.
– Ne! Meg akarlak érinteni!
– Majd eljön annak is az ideje! – suttogta.
A következő percekben semmi más nem létezett, csak a csókok, érintések, a vágyuk, ami távolra űzte a külvilágot. Max megtalálta azt, amire egész életében vágyott, pedig nem is kereste. Úgy érezte, hogy Emília karjai között végre békére lelt.

>!
Dora_Sullivan

Vannak, akiknek tovább tart felnőniük és úgy látszik, ő is közéjük tartozik.

>!
l_moni

A szerelmet egy cseppet sem érdekli az idő. Képes egy pillanat alatt felforgatni az egész világodat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Borsa Brown: A maffia gyermekei
Baráth Viktória: A főnök
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
Borsa Brown: A maffia szívében
Ken Follett: A katedrális
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Nalini Singh: Angyalvér
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
Ludányi Bettina: Az egyetlen menedék