Nem ​bújhatsz el (Nem bújhatsz el 1.) 108 csillagozás

Diana Landry: Nem bújhatsz el

Durva kacaj, fájdalmas kiáltás. Kate Hollander, a sikátorba lépve olyasmit lát, ami örökre megváltoztatja az életét. Ő az egyetlen szemtanúja egy rendőr kivégzésének és ezzel a detroiti alvilág első számú célpontjává válik. Alex Campbell feladata, hogy elrejtse a lányt Antonio Velásquez szeme elől. Kate bizalmatlansága, és titokzatossága felkelti Alex érdeklődését. Vajon a csábítás és a szenvedély képes ledönteni az évek alatt felhúzott falakat? Az alvilág, vagy Alex Campbell jelenti az igazi fenyegetést? Kate, vajon képes lesz elengedni a múltat, vagy feláldozza a saját boldogságát?
Diana Landry két részes regénysorozatának első része.

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Publio, 2015
puhatáblás · ISBN: 9789633979136
>!
Publio, 2015
196 oldal · ISBN: 9789633979143

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Alex Campbell · Dan Campbell · Gabriel Campbell · Ian Parker · Kate Hollander · Stella Campbell


Kedvencelte 7

Most olvassa 2

Várólistára tette 101

Kívánságlistára tette 93

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Diana Landry: Nem bújhatsz el

Nem is tudom hol kezdjem.
Első körben megjegyezném, hogy véletlenül fedeztem fel a könyvet és az írónőtől megvettem ezt is és a folytatást is.
Még akkor kézhezvétel után elkezdtem olvasni, de a bevezető akkor pofon volt számomra, hogy egy darabig képtelen voltam folytatni.
Indokom egyszerű, azt a másfél oldalt én átéltem, pontosan emlékszem mindenre és most sem kapok igazán levegőt. Tudom, hogy a hasonlóság merőben a véletlen műve, de engem ez teljesen kikészített.

Idővel újra elővettem és be is fejeztem nagyon hamar.
A történet folytatása nagyon izgalmas, teljesen lekötött és faltam a sorokat.
Ahhoz képest, hogy hazai íróról van szó, lehet erős, de nekem Martina Cole jutott eszembe róla….
A fél csillag levonás két dolog miatt történt.
1. Túl gyorsan, túl hamar éreztem a támadást. Ahhoz képest, hogy az egész történet ettől a feszültségtől perzsel.
2. Tudom csak egyéni problémám, ízlések és pofonok, de a hölgy a képen gyönyörű, mögötte az Úr nos, hogy is fogalmazzak, ijesztő? :D

Köszönöm az élményt, és a dedikált példányt is. Hamarosan a folytatást is kézbe veszem, de kell egy kis idő míg emésztek. :)

2 hozzászólás
Gorkie>!
Diana Landry: Nem bújhatsz el

Ó, ez nekem nagyon tetszett!
1 nap alatt elolvastam, ami rám nem jellemző.

Kate Hollander nagyon magának való, senkit nem enged közel magához, igazi magányos farkas. Fotózás közben szemtanúja lesz egy kivégzésnek és nagy szerencséjére, a megfelelő ember kezébe kerül. Ekkor még nem is tudja, mekkora bajba keveredett.
Alex Campbell leszerelt tengerészgyalos gondjaira bízzák, hogy védje meg a lányt. Miközben elrejti a világ elől, sok türelemmel és kitartással sikerül megismernie Kate múltját, azokat a szörnyűségeket, amiken keresztül ment és ezáltal, fokról fokra elkezdi ledönteni a maga köré épített falakat.

A krimi szál is nagyon tetszett, különösen, hogy az alvilági figurák szemszögéből is olvashatunk. Kegyetlenek és ettől érzem reálisnak. Nincs kibúvó, sem vakszerencse, a bűnözők nem lágyszívűek, gondolkodás nélkül teszik, amit kell.
Antonio a vezér és a fia, Jesse élete is terítékre kerül, megismerhetjük a múltjukat, a gondolkodásukat, a tetteiket.

A mellékszereplők is jól kidolgozottak, saját múlttal, élettel és tulajdonságokkal. Nagyon kíváncsi leszek Lena és Gabriel kapcsolatára.

Olyan szinten berántott a történet, hogy csak pislogtam. A stílus és a kidolgozottság nagyon tetszett, a történet rendben volt, megfelelő fő- és mellékszálakkal.
Imádtam a Magyarországhoz fűződő kapcsolatot. A paprikás csirkén jót mosolyogtam. :)

1-2 hiba feltűnt, de igazából, egyáltalán nem érdekelt, csak vitt magával tovább a történet.

Még szerencse, hogy itt a folytatás, mert kezdem is nemsokára.
Nagyon jó lenne beszerezni és polcomra tenni papír könyvben is.

7 hozzászólás
christine I>!
Diana Landry: Nem bújhatsz el

Nem azért nem értékeltem még tegnap(előtt), mert nem tetszett, hanem mert egyszerűen nem volt rá időm. Most mégis úgy érzem, hogy egyszerűen muszáj írnom róla, mert annyira imádtam, annyira fantasztikus volt, hogy az egész egyszerűen hihetetlen.

Persze megvoltak a maga hibái, amik felett megtorpantam ugyan, de ezektől a hibáktól (is) vált olyan igazivá és felejthetetlenné ez a történet.

Tetszett a magyar ízekre és helyekre való utalás, imádom, amiben ez van, valamiért jobban megfognak az ilyen történetek.

Kate szimpatikus karakter, a maga hibáival, defektjeivel együtt, bár egy kicsit sokalltam a bizonytalanságát, kezdett túlzásokba esni.

Kell nekem egy Alex itthonra. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. kicsit furcsálltam a kettejük kezdeti kapcsolatát. Igaz, megkövetelte a helyzet, de valamiért… nem is tudom, ezzel az egy dologgal nem vagyok kibékülve. A függővég-szerűség megint sikerült kikészítenie. Várom, hogy elolvashassam a következő részt is!

A történet szerintem nagyon jó, Dia fogalmazásmódja tetszik a szememnek, nagyon harmonikusan, kellemesen fogalmaz. Sok meglepetéseket tartogat még számomra ez a történet, és alig várom, hogy mindegyiket kibonthassam. ^_^

Bitten>!
Diana Landry: Nem bújhatsz el

A kíváncsiság nagy úr, és be kell valljam egyre több hazai írónak szavazok bizalmat és reménykedve kezembe veszem alkotásaikat. A minap egy közösségi oldalon megjelenő részletek felcsigázták a kíváncsiságom …. így került kezembe a sorozat.
Vegyes érzelmeim vannak. Egy dolog eléggé szurta a szemem végig – talán a szakmám miatt – vártam a következményeire utolo jeleket de semmi….. Na szóval védekezés…..
Nem ismerem a munkásságát de tetszik van még mit fejlődni de jó irányvonalat követ. Tetszik a stílus, a karakterek megformálása, a cselekményszál izgalmas – nem engedte lankadni a figyelmem! Dialógusokon volt, hogy felnevettem – na ez ha sok ember között van az ember elég kínos :D
Írásképe változatos, de azért valljuk be, ha hajlandó fejlődni én ugy hiszem, hogy még ennél jobb is lehet ;-)
Dia engem megnyertél visszatérő olvasódnak, kíváncsian várom a további alkotásaidat ;-)
Jajj nekem függővég :S :D :D

2 hozzászólás
Illatos_Hópehely>!
Diana Landry: Nem bújhatsz el

Már az előző könyvnél is „megénekeltem”, hogy a magyar írók igen is jók.
Hú, de jó kis sztori volt ez.
Krimi romantika, minden ami kell. A végén nagyon izgultam.
Kettő nagy gondom volt.
Az egyik, hogy olyan kis rövidke volt, én még olvastam volna.
A másik : így nem fejezünk be könyvet. ;) Még az a nagy szerencse, hogy birtokomban van a második rész, ( Dedikált ! ) úgy hogy neki is állok.
Az ilyen pasik, mint Alex, hol vannak a való világban ? Imádni való. ;)
A türelem és nyugodtság mintapéldánya, ami nem jellemző egy ex-tengerészgyalogosra.
Kate viselkedése egy kicsit fura volt. Annyira bizalmatlan mindenkivel, nem enged magához közel senkit, spoiler spoiler
Megyek kiderítem. ;)

_Eriii>!
Diana Landry: Nem bújhatsz el

Jujjj, ez nagyon jó volt. Egyetlen hatalmas hibát tudnek mondani, gyűlölöm a függővéget, gyűlölöm. Nagyon bírtam a történetet. Izgalmas, pörgős, szerelmes, egyszóval minden volt benne. Jajjj, olyan jól esett Kate könyv választása, Nalini és Frost. Csak vigyorogtam mind egy tejbetök :))) Nagyon bírtam, hogy Kate magyar származású, egyből tudtam, mikor a csirkepaprikást és a nokedlit készítette :) Egyszóval ajánlom mindenkinek, mert egy szuper történet.

5 hozzászólás
Bleeding_Bride IP>!
Diana Landry: Nem bújhatsz el

Most látom, hogy tartozom egy értékeléssel.
Kezdjük a végén: illegálissá nyilvánítanám a függővéget! És punktum. Hát agyam dobom el, amikor látom, hogy alig van olvasnivaló hátra, de azért még annyi mindent tudni kellene és akkor bumm, jön a hideg zuhany. EL-VI-SEL-HE-TET-LEN.

A történetet egyébként nagyon élveztem, pörgős és izgalmas. Nekem kicsit sok volt a romantika benne, bár az, hogy ez nem annyira zsánerem egyáltalán nem a könyv hibája, nem is rónám fel. Amikor olvasni kezdtem sokkal „szerelmesebb” regényre számítottam :D
Már fű alatt ajánlgattam, de most, ha már eddig nem írtam le, megteszem nyilvánosan is. Nagyon jó sorozatkezdő történet, érdemes beszerezni. Én várom tovább.

1 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Diana Landry: Nem bújhatsz el

Első betűtől kezdve izgultam mi lesz Kate-tel. Már a fülszöveg is felkeltette az érdeklődésem. Tetszett a történetben, hogy Amerikában játszódik, de mégis Kate magyar származású és egy kis része Magyarországon játszódik. De mi ez a függővég…… Most izgulhatok mi lesz.

Szilvi00 P>!
Diana Landry: Nem bújhatsz el

Hűha! Kívánni sem tudnék ennél jobb romantikus krimit! Izgalmas, nagyon romantikus és egyben szívhez szólóan szép volt.
Rég találkoztam számomra ilyen szimpatikus főszereplővel, mint Kate Hollander. Olyan könnyű volt azonosulni vele. A múltban rengeteg veszteség érte, emiatt nagyon zárkózottá vált, azonban végtelenül bátor nő egyáltalán nem Nyuszi, hallod Alex? tehetséges fotós, és úgy tud örülni egy új Frost könyvnek, ahogy csak mi könyvmolyok tudunk:D
És akkor ott van Alex az ő szépséges farmjával és védelmező ösztönével. Az első perctől kezdve pontosan tudta, mire van Kate-nek szüksége, gondoskodott róla, mindig tudta meddig mehet el nála, mint aki egyenesen belelát a lelkébe. Elolvadtam Tőle! ♥

Na jó, a függővég miatt bosszankodtam egy kicsit, mert hát nincs is annál „szebb", mint tűkön ülve várni egy számunkra kedves történet folytatását! :D

Laura_Bakos P>!
Diana Landry: Nem bújhatsz el

A borítója miatt – magam sem értem miért – meg voltam győződve,
hogy valami Fantasy történetről van itt szó.
Örültem, amikor beleolvasva rádöbbentem, ennek semmi köze hozzá.
Ez egy szuper, izgalmas történet, ami romantikában bővelkedik. Egyszerűen imádtam.
Kate sok mindenen megy keresztül.
Veszteség éri őt, de végül megtalálja azt a személyt, aki mellett végre boldog lehet.
Alex egy szerethető karakter volt számomra, akit szívesen elfogadnák magamnak társamként.
Bocsi Kate! ;)
Az alapsztori onnét indul, hogy Kate szemtanúja lesz egy bűncselekménynek, és Gabriel Campbell nyomozótól kér segítséget, aki rá bízza a testvérére.
Innen veszi igazán kezdetét a történet.
http://krvilagakonyvek.blogspot.hu/2017/02/diana-landry…

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Mrs_Curran_Lennart P>!

Amint beléptek a könyvesboltba, Kate kihúzta a kezét Alex szorításából és az újdonságokhoz lépett, majd felemelt egy könyvet és széles mosoly terült el az arcán. Alex mellé lépett, kivette a kezéből és elolvasta a fülszöveget.
– Most komolyan, vámpírok? – hitetlenkedett.
– Vámpírok, és akkor mi van? Vámpírok, démonok, alakváltok, mentálok… – vont vállat Kate, – bármelyik jöhet.
Alex hitetlenkedve rázta a fejét. – Te tényleg meséket olvasol?
– Nem mese és igen, ilyeneket olvasok. Kikapcsol és nem tudok ellenállni ezeknek a könyveknek. Ha egy megjelenik, megyek és megveszem. Ez van.
Alex átkarolta – Gyere, te kis vámpír! Menjünk haza! – kacagott.

Diana_Z I>!

A bizalom mindig kétoldalú. Egyszerre vesz részt benne az aki bízik és az, akiben bíznak.

Karinaa7 P>!

– Esküszöm, nem hordott a föld még három ekkora marhát a hátán, mint amilyenek ti vagytok. Campbellek. Makacsak, csökönyösek…

Szilvi00 P>!

A múltunk formál, alakít minket. Érhetik az embert sérelmek, fájdalmak, veszteségek, de túl kell élnünk.

Dora_Sullivan>!

Nick halála megértette velem, hogy a ma számít. Nem a múlt és
nem a távoli jövő, csak az, ami most van. A múltunk formál, alakít minket.
Érhetik az embert sérelmek, fájdalmak, veszteségek, de túl kell élnünk. Az
élet túl rövid ahhoz, hogy ne a mának éljek.

Harmathy>!

– Nézd, kicsim. Nem vagyok sem szűz, sem szent. Szeretem a nőket és ők is szeretnek engem, de nem falom nagykanállal az életet és ugrok egyik ágyból a másikba. Nincs senki, aki miatt aggódnod kellene. És, csak hogy tudd, nem szoktam megcsalni a nőimet. Vigyázok arra, ami az enyém. Szóval nem kell aggódnod, rajtad kívül nincs senki.

Harmathy>!

Elég! Ennek vége! Soha többé nem fog fájdalmat okozni senki Kate Hollandernek.

Harmathy>!

A privát szférája szent volt és sérthetetlen, ezért is nem bonyolódott komolyabb kapcsolatba egy férfival sem.


A sorozat következő kötete

Nem bújhatsz el sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Charlaine Harris: Élőhalottak Dallasban
Lee Child: Lángoló sivatag
Christina Dodd: A lelkész lánya
Colleen Hoover: Confess – Vallomás
Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában
Cora Carmack: Szakítópróba
Leila Meacham: Somerset
Susan Elizabeth Phillips: Játék az élet
Susan Mallery: Született nyomozó
Alexandra Bracken: Világok utazói