Bosszú ​édesen 55 csillagozás

Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Ethan Cromptont, a sikeres üzletembert csak az érdekli, hogy élete álmát valóra válthassa. Bárkin képes átgázolni a célja eléréséhez.

Marion Carternek az édesapja jelenti a családot. A lány szemében az összetartás mindennél előbbre való. Egy rossz pénzügyi döntés következtében egyszerre veszíti el az édesapját és az otthonát, ami a Crompton Vállalat kezébe kerül. Marion megesküszik, hogy megfizet Ethannek az őt ért veszteségek miatt.

Két idegen, akik között nem létezik földrajzi távolság, mégis egy világ választja el őket egymástól. A sors fintoraként Marion és Ethan élete újra keresztezi egymást, de a fiatal nőben a gyűlölet helyett megmagyarázhatatlan vonzalom ébred a férfi iránt. Valami azt súgja neki, Ethan nem is annyira rideg, és kegyetlen, mint amilyennek látszik.

Vajon mi ér többet, a pusztító bosszú, vagy a szerelem, amelyre akár egy boldog élet épülhet? Kiderül Diana Landry és Levia Anne lebilincselően izgalmas, romantikus regényéből!

>!
Publio, Győr, 2017
ISBN: 9789634433149
>!
Publio, 2017
208 oldal · ISBN: 9789634433378
>!
Publio, 2017
208 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634433361

Kedvencelte 7

Várólistára tette 51

Kívánságlistára tette 41


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Nagyon élveztem ezt az olvasmányt, mondhatni gyümölcsöző volt az írónők együttműködése.
Már a bevezetés visszarepített abba az időszakba, amikor faltam a romantikus füzeteket. Bárcsak azok is ennyire jól ki lettek volna dolgozva! Mert a téma nem új, de a megvalósítás ötcsillagos. Hiába, kell az a 200 oldal, hogy a szereplők életre keljenek és megkedveltessék vagy megutáltassák magukat. Letehetetlen kis szösszenet, rendesen elkap, beszippant, aztán már csak azt veszed észre, hogy elfogytak az oldalak.
Kérek még ilyet. :)

2 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Izgalmas, romantikus, fordulatokkal teli. Tökéletes kikapcsolódás.
Még több ilyet szeretnék olvasni az írónő párostól. ;)

Kedves @Anne1221, köszönöm a lehetőséget! *-*

10 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Szerencsémre még mielőtt olvasni kezdtem a könyvet, sikerült befejeznem egy határidős munkámat, máskülönben most bajban lennék a főnökömnél. Alig bírtam ugyanis letenni az olvasót, úgy faltam a sorokat. Teljesen beleéltem magam, engem is fűtött a bosszúvágy Marion vesztesége miatt, ennek ellenére nem kívántam Ethan-nek túl nagy fájdalmat. Oda voltam ugyanis ezért a határozott, eltökélt és szexi férfiért. Mindig öröm látni, amikor egy Marion-hoz hasonló, kicsit „szürke”, de érzékeny lelkű lány megrengeti egy Ethan féle, magabiztos férfi világát.. Örültem a váltott szemszögnek is. Azt hiányoltam picit, hogy Melody-nak nem volt konkrét terve a vágyott bosszújához, csak úgy sodródott az árral.
Nagy rajongója vagyok az ehhez hasonló, szenvedélyes és magával ragadó romantikus történeteknek. Köszönöm szépen, hogy olvashattam!

Bleeding_Bride IP>!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Nem kezdenék így egy értékelést, ha nem pont @Anne1221 lenne az egyik szerzője a regénynek, de ez más fénybe helyezi a dolgokat, szóóóval: HÁT ÉN NEM MEGMONDTAM?
Csak azért, mert én igenis megmondtam. Hónapok óta szajkóztam Levia Anne-nak, hogy igenis megvan a pennája ahhoz, hogy a nagyérdeműnek is írjon hasonló történeteket, de nem igen hajlott rá, ezért amikor megsúgta nekem a titkot, hogy @Diana_L -vel varázsolnak egy négykezest, nagyon vigyorogtam.
Az biztos, hogy ha nem ez a két nő szignózná a kötetet ez a bosszú engem elkerült volna, viszont ezért jó, ha egymást rángatjuk ki a komfortzónából, vagy mi a csuda.
Ethan egy tök jó pasi, amolyan tesztoszteron-szagú, Marionnal viszont nem igen tudtam egy síkra kerülni, de ez személyiség és vérmérsékletbeli „probléma”.
A történet üde, a maga bonyodalmaival és szerelmi drámájával. Nem vagyok szakértője a műfajnak, de az biztos, hogy ez a két csaj messze üti a rengeteg „Hunglisül” olvasott amcsi szappankönyv szintjét, amiért mindenki annyit rimánkodik a kiadóknak, szóval: szenvedély és romantikafüggők, itt egy jó finom hazai, ne halljam a szátokat, hogy nincs mit olvasni!

4 hozzászólás
Sippancs P>!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Így kell ezt csinálni, kérem szépen!
Nem tudok és nem is akarok 5 csillagnál kevesebbet adni, mert ez egy tökéletesen összerakott romantikus könyv volt. Minden sorát élveztem, együtt éltem a szereplőkkel, és egy percig sem éreztem azt, hogy bárhol leülepedett volna a történet. Ha nagyon akarnék hibát keresni benne, akkor egy utószónak például örültem volna, de ez már tényleg csak kukacoskodás részemről…. :)
Remélem, hogy még sok hasonlót olvashatok az írónők tollából!

Fangirl033>!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

„Egy igazi kis romantikus, limonádé történetről van szó, pont ez kellett most a lelkemnek. :) Összesen csak 208. oldalas a könyv, amit kicsit sajnálok, tekintve, hogy ebből még mennyi mindent ki lehetne hozni… remélem, lesz folytatás, de addig is… nézzük az értékelésemet az első részről, jó olvasást, remélem, ti is kedvet kaptok a könyvhöz. ;)”
Bővebben: http://bookwormsbookshelfs.blogspot.hu/2017/09/diana-la…

Illatos_Hópehely P>!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Jó volt, tetszett.
Nem ez volt az első olvasmányom az írónőktől és idáig nem csalódtam.
spoiler
Jó kis sztori, szerethető szereplőkkel, na jó nem mindegyik. Bobby Lambert-től például kivert a víz.
Külön öröm, hogy ismét egy dedikált könyv tulajdonosa vagyok, ami méretben is passzol az előző kettőhöz.

2 hozzászólás
l_moni>!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Azt hiszem mindent elmond a könyvről, hogy csak tegnap este kezdtem bele, de már be is fejeztem.
Nagyon jó volt!
Ethan egy zárkózott, nagyon határozott férfi aki körül rengeteg nő van és Ő ezt gátlástalanul ki is használja. Az üzleti életben is gátlástalan, csak a kitűzött cél érdekli és nem foglalkozik vele, hogy kit tipor el közben, kinek teszi tönkre az életét.
Marion, egy kedves vidéki lány, hatalmas szívvel és sok naivsággal. Megértem az érzéseit, hogy miért is akarja a bosszút.
A cselekmény több szálon fut, lassan megismerhetjük Ethan múltjának egy részét, elmélyedhetünk Marion világában/gondolataiban.
Működik közöttük a kémia nagyon. Csak néha nem kellene olyan keményfejűnek lenni. spoiler
Az elsőre átlagosnak tűnő lány és a kemény és szexi üzletember kapcsolata olyan amire számítani lehet. Forró, szenvedélyes és viharos. Hisz csak elsőre „egérke” Marion, ha valaki veszi a fáradtságot és megismeri akkor rájön, hogy egy csodálatos és határozott NŐ. Szerintem inkább ő a nagybetűs NŐ és nem Serena, bármennyire is szexi és dögös őledysége. Annyira nagyon összeillenek Ethan és Marion, két ember akik akkor lesznek igazán egészek ha együtt vannak.
A végéről hiányzott nekem pár oldal, egy epilógus. Még olvastam volna róluk.

Nagyon szépen köszönöm, hogy elsők között olvashattam el a könyveteket kedves @Diana_L és @Anne1221. Kedvenc lett :)

Evika82 P>!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Jó kis könyv volt ez. :) Nagyon jól szórakoztam az olvasása közben.
Volt egy érdekes alapsztori, ami tetszett. Nem volt túlspilázva, nem volt elnyújtva, mint a rétes.
Nagyon tetszett a szerelmi szál. Szerethetőek voltak a főszereplők, szimpatikusak a mellékszereplők, és a gonosz pics@k is kellőképpen gonoszak voltak. Kell ennél több? Szerintem nem. ;)

pillangovirag>!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Egyszerüen, szóhoz sem jutok oly mértékbe kerültem a könyv hatása alá.
Ez a könyv letehetetlen, minden sorát IMÁDTAM. Rég volt rám ilyen hatássa egy romantikus regény. A két iró nő stilusa fergeteges, magával ragad egy világba ami gyorsan beszippant s nem enged. Néhol azért ebben a világban rengeteg érzelem szabadúl fel, gyülölet, együttérzés, szeretett, utálat, remény, de olyan jól ötvözve mindet, hogy egy kellemes öszképet kapva nagyon élvezetes regény kaphassunk.
A szereplő párosúnk, igazi tűz és viz jellem, mégis egymásban találják meg a végzetüket. Igaz az a mondás, hogy egy másik embert jobbá tenni csak szeretettel lehet, ami kötelezö modon feltétel nélküli igazi szeretett kell legyen.
A cselekmény történet, izgalmas, és hát a bosszú mindig izgalmas téma egy kecsegtetö regénynek.
Kötelezö olvasmány mindenki számára


Népszerű idézetek

Bibi_️3>!

Nem így akarta. Ki akarta használni a lányt, de a sors keresztülhúzta a számítását, és felmutatta neki a közpső ujját.

VNoémi>!

Újra lehet építeni az apró darabokra zúzott bizalmat, csak egy új, biztos alap kell hozzá.

202. oldal - 30. fejezet (Publio, 2017)

Bibi_️3>!

Egyetlen pillanatra lehunyta a szemét, és elképzelte, hogy semmi más nem számít, csak az itt és most, hogy nincsenek miértek, nincsenek hogyanok, csak…

l_moni>!

– Voltam nálad, de belefutottam a házőrző pitbullodba. Tudod, az a magas vörös, arrogáns fajta. Mielőtt átharapta volna a torkom, gyorsan elmenekültem.

l_moni>!

Minden egy másodperc töredékére megmerevedik a fényképezőgép lencséiben, és a képzelt valóság egy szelete ölt alakot. Ezután pedig mindenki azt képzel bele a kép történetébe, amit akar… Minden fénykép egy történet. A titkot, hogy valós-e, vagy megrendezett, csupán kevesen ismerik.

VNoémi>!

– Ne aggódj. Kétszer nem követem el ugyanazt a hibát.
– Ugyanazt nem, csak újabbakat.

163. oldal - 23. fejezet (Publio, 2017)


Hasonló könyvek címkék alapján

Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
Marilyn Miller: A vezér
Ella Steel: Sors-Fordító
Baráth Viktória: Az igazság ára
Sue Dylen: Kahlo
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban
Christine Anne Colman: Megsebzetten
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin
J. K. Smith: Káosz a köbön
Leda Schwartz: A negyedik szerető