Dragonfly ​in Amber (Outlander 2.) 20 csillagozás

Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber

For twenty years, Claire Randall has kept her secrets. But now she is returning with her grown daughter to the majesty of Scotland's mist-shrouded hills. Here, Claire plans to reveal a truth as stunning as the events that gave it birth. Now a legacy of blood and desire will test her beautiful daughter as Claire's spellbinding journey continues.

Eredeti megjelenés éve: 1992

>!
Bantam, 2016
768 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780399177682
>!
Dell, New York, 2016
puhatáblás · ISBN: 9780440215622
>!
Recorded Books, Prince Frederick, 2006
ASIN: B000K2Q6WE · Felolvasta: Davina Porter

4 további kiadás


Kedvencelte 2

Most olvassa 5

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

AOD>!
Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber

Méltó folytatása az első kötetnek, végig élveztem az olvasást annak ellenére hogy a tv sorozat mar lelőtt mindent , szóval nagy meglepetések nem értek. Picit talán túl terjedelmesnek is tűnt, többször eszembe jutott hogy ha nem lenne tele Claire és Jaime élete folyamatos izgalmakkal, meneküléssel és küzdelemmel, akkor hogyan élnének? Akkor is igy szeretnék egymást ha nem lennének egymásra utalva a nagy, ellenséges világban?

MeeCee P>!
Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber

Szó szerint bemásolhatnám ide azt az értékelést, amit az előző részhez írtam. Nagyon tetszett, nagyon jól ír, de nagyon sokat, és a kevesebb ismét több lehetett volna.

>!
Arrow, Washington, 1994
964 oldal · ISBN: 9780099294719
Christinewinchester>!
Diana Gabaldon: Dragonfly in Amber

Magyarul már olvastam, de beszereztem angolul is, s most jutottam el idáig, de előtte még elolvastam a harmadik kötetet, mert bevallom nem bírtam ki, hogy ne tudjam, hogy hogy is folytatódott ez a könyv. Persze mivel már olvastam és láttam is a sorozatot nyilván nem volt olyan hatással rám, mint elsőre, de most is nagyon szerettem.
S továbbra is Skóciába szeretnék menni mielőbb.:)


Népszerű idézetek

AOD>!

„British toilet paper is commonly rather a stiff article.” "Thanks." Brianna took the tissues and turned to the door, but then turned back. „Why on earth would people deliberatly make toilet paper that feels like tinfoil?” she demanded.
„Hearts of oak are our men,” Roger intoned, „stainless steel are their bums. It builds the national character.” "In the case of Scots, I expect it's hereditary nerve-deadening," Claire added. „The sort of men who could ride horseback wearing a kilt have bottoms like saddle leather.”

AOD>!

The bed itself was an oasis of warmth and comfort, equipped with goose-down quilts, huge fluffy pillows, and Jamie, faithfully putting out British Thermal Units like an electric storage heater.


A sorozat következő kötete

Outlander sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Amy Harmon: What the Wind Knows
Gail Carriger: Blameless
Robin LaFevers: Grave Mercy
Cynthia Hand – Brodi Ashton – Jodi Meadows: My Lady Jane
Alix E. Harrow: The Ten Thousand Doors of January
S. A. Chakraborty: The City of Brass
Ilona Andrews: On the Edge
Mary E. Pearson: The Beauty of Darkness
Rick Riordan: The Red Pyramid