Szülés ​vagy Szabadság! 9 csillagozás

Diana Appleyard: Szülés vagy Szabadság!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Carrie Adams, a sikeres tévéproducer, feleség és anya úgy gondolja, itt az ideje babázás után visszatérni a munkába. A kicsi Tom azonnal imádattal csügg a daduson, a hat éves Rebecca nem ennyire lelkes, bár van remény: a dadus sokkal ügyesebben szervezi az életet és a házimunkát, mint a mami.
Carrie-nek tehát most legfőbb gondja, hogy kismamából újra pörgős dolgozó nővé turbózza magát.
Így élnek a modern nők, hiszen ezt várja tőlük a mai világ. Eszes, sikeres és bombázó feleségek és tökéletes részmunkaidős anyukák…ragyogóak a munkában és dögösek az ágyban…

>!
Pannonica, 2004
302 oldal · ISBN: 9639252867

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Levenzia>!
Diana Appleyard: Szülés vagy Szabadság!

Azt hiszem ez a könyv mindent visszaad, amit egy nő ebben a helyzetben átélhet. Visszamenni a munkába, otthagyni a kisbabát.Küzdeni a hiányával, ebben az esetben még a bébiszitterrel is. Megpróbálni mindenhol megfelelni…És ami ennek a következménye. Sok helyen nevettem, sok helyen sírni lett volna kedvem. Mindenesetre én a magam részéről, teljesen egyetértek Carrie döntésével. Többszörösen is tudom, hogy a gyerekek túl gyorsan megnőnek. Ha valaki kihagy valamit az életükből, nem minden pótolható.

Juditha P>!
Diana Appleyard: Szülés vagy Szabadság!

Szórakozásnak pont megfelel. Vicces néhány helyzetben önmagamat látni. Vicces, amikor feltűnik, hogy az anyák szinte mind hasonló gondokkal birkóznak. Megoldható. Elolvasom-e újra? Persze, amikor szórakozni támad kedvem.

Tóth_Kriszta>!
Diana Appleyard: Szülés vagy Szabadság!

Eszméletlen jó könyv. Alig néhány nap alatt kiolvastam, ami egy baba mellett nem kis teljesítmény.:) Tény, hogy Anglia sok szempontból más világ, így nem lehet egy az egyben összehasonlítani egy magyar és egy angol kismamát, de ettől még nagyon is hasonló élethelyzetekkel, gondokkal és vidám percekkel találkozik mindkettő. A könyv nagyok sok részében ismertem magamra, az életemre, és bizony igen sokszor nevettem fel hangosan. Ami jó. Nagyon jó.:)


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Leda Schwartz: A negyedik szerető
Sun-Mi Hwang: Rügy
Kimberley Freeman: Csillagok az óceán felett
Kate Hewitt: Isten veled, gyermekem!
Margaret Atwood: Testamentumok
Vanessa Diffenbaugh: A virágok nyelve
Lucinda Riley: A meredély szélén
J. Nozipo Maraire: Zenzele
Leda Schwartz: A harmadik szerető