Estella 6 csillagozás

Dia Cavallis: Estella

A kötet Dia Cavallis első könyves író spirituális kalandregénye, amelyet az írónő jogi- és ingatlanszakértői munkája mellett, két év alatt vetett papírra.

>!
366 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630630054

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Kawaii_vIVIv>!
Dia Cavallis: Estella

Nem volt rossz könyv, biztosan elolvasom a folytatást is, mert érdekel a vége. Tetszett, hogy egymás után több szemszögből is ment a történet, igaz néhol túl töménynek éreztem az információ áradatot, és az időbeli változásokat :D Aztán csak kapkodtam, hogy most akkor mi van?! :D Viszont összességében tényleg egész jó volt :)


Népszerű idézetek

Kawaii_vIVIv>!

De a Sors időnként furcsa módon figyelmeztet minket arra, hogy a látszólag egyértelmű dolgok sem azok, aminek látszanak és minden percben – igen, minden egyes pillanatban –, egy nagy-nagy próbatételnek vagyunk részesei. Egy versenynek, vagy talán egy játéknak? – amelynek soha nem láthatjuk a végét! De talán pont ez a legszörnyűbb és egyben a legszebb benne.

Darkmorello>!

Amikor a pillangó megmozdítja szárnyát, fuvallat száll az egész Föld körül; amikor porszem esik a Földre, az egész bolygó egy kicsit súlyosabb lesz, és ha lábaddal toppantasz, a Föld kissé letér a pályájáról. Amikor nevetsz, körben terjed a vidámság, mint a tóban a vízgyűrűk, és amikor szomorrú vagy, sehol senki nem lehet igazán boldog.

mono369>!

És ha mégoly nehezen is, de rálelnek. Rálelnek a feltétlen szeretet üzeneteire, amelyet az emberek néha – talán egyre gyakrabban – csak gondolnak, és nem mondanak ki. A Mesterek azonban tudják, hogy a gondolatoknak hatalmas ereje van. Fantasztikus erő ez. Nem is nagyon értik a Mesterek, hogyan születhetnek ILYEN gondolatok, hogy lehet ILYEN szavakat kimondani, és ÍGY ölelni.

mono369>!

…hiába figyelmeztették őket, hogy a Bolygóra való leszületéssel az Árnyak örök időre megkaparinthatják őket. (…) Szeretni, ölelni akartak s nem igazán érdekelte őket, mi lesz a történet vége. A történet elejére vágytak. Úgy gondolták ezért adott nekik a Mindenható szabad akaratot: hogy dönthessenek. És ok döntöttek. Nem érdekelték őket a következmények, legkevésbé pedig az Egyensúly. A Fény Gyermekei figyelmeztették őket, de már túl késő volt. (…) S mire a lelkek feleszméltek a virtustáncból, a félelem és a gyűlölet úgy bekerítette őket, hogy már nem volt menekvés.


Hasonló könyvek címkék alapján

Zsoldos Péter: Távoli tűz
Király Ferenc: A Csillagok hegyén
Fonyódi Tibor: Förgeteg
Lőrincz L. László: A Nagy Mészárlás
Karinthy Frigyes: Krisztus vagy Barabbás
Christian Rosenkrautz: Halhatatlan játszma
Határ Győző: Heliáne
Tarjányi Eszter (szerk.): XIX. századi magyar fantasztikus regények
Karczag György: A csillagok szeme
Donászy Kálmán: A Borkman-villa titka