Hagyjátok ​repülni az íbiszeket! 2 csillagozás

Dézsi Desirée: Hagyjátok repülni az íbiszeket!

A ​jó kislányok otthon ülnek, ábrándoznak, és a képzelt csókokról naplót vezetnek. Majd értük nyúl az ÉLET. Dézsi Desirée a valóság libikókáján megtapasztalta a boldogságot, a csalódást és nőiségének ezer arcát. 2015-ben megjelent erotikus novelláskötetében meghökkentő és mulatságos fordulatokkal gondolkodtatta el az olvasót.
A Hagyjátok repülni az íbiszeket! című regényében három fiatal párt üldöz a szerelem három földrészen keresztül, és bebizonyosodik, hogy ha a nagy érzés szembeszáll a sorssal, bármikor képes ledönteni a mesterségesen emelt vallási és faji akadályokat.
A történetben az indiai szépségkirálynőt depresszióval kezelik. A két FBI ügynök jól képzett és nyakkendős, határozott elképzeléssel a gyanúsítottat illetően. Aleppóban egy horoszkóp értelmetlen útmutatásokat ad, és egy magyarországi zárda falai között izgalmasan telnek a napok. A gyanúsítottról kiderül, hogy többet mond, mint kellene, egy apácáról, hogy unokákat szeretne, és a szépségkirálynőről,… (tovább)

>!
Atlantic Press, Budapest, 2016
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155332906

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Zseraldina>!
Dézsi Desirée: Hagyjátok repülni az íbiszeket!

Sajnos a századik oldalnál abbahagytam. Valahogy nem az én kedvenceim közé tartozik. Pedig a cím, és a borító is tetszett.


Hasonló könyvek címkék alapján

Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok
Karen Rose: Sikíts értem
Margaret Peterson Haddix: Az utolsó kulcs
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka / Tűzrózsa
Richelle Mead: A végső áldozat
Agatha Christie: Gyilkosság az Orient expresszen
Robert Galbraith: Gonosz pálya
Donato Carrisi: Démoni suttogás
Varga Katalin: Barátom, Bonca