Konyhamalac 2 csillagozás

Együnk röhögve!
Derek Szegedi: Konyhamalac

"Derek Szegedivel első ízben 1973-ban találkoztam: a havannai Gasztronómiai Fesztiválon adott elő, ha jól emlékszem, a sült krumpli szekcióban. Élesen szembeszállt az akkortájt divatba jövő „majonézes rósejbni” irányzattal, s ez a bátor, kritikus hang azon nyomban szöget ütött a fülembe. Hát még amikor megtudtam, hogy az előadó családneve alapján alighanem magyar származású (vagyis HAZÁNK-FIA)! A záró banketten sikerült személyesen is megismerkednem vele, s nem csekély büszkeséggel állíthatom, hogy e kötet napvilágra születésének ÉN vagyok az oroszlánrésze. Hosszasan, ám hangnemében meleg levelezésünk gyümölcse e kis gyűjtemény."
Nyékládházyné Csöősz Imola „szakértő”

>!
Alexandra, Pécs, 2003
94 oldal · puhatáblás · ISBN: 9633683270 · Illusztrálta: Derek Szegedi

Kiemelt értékelések

kisssan27>!
Derek Szegedi: Konyhamalac

Derek Szegedi: Konyhamalac Együnk röhögve!

Könnyed, hazai gyakorlatú szakácskönyvecske. (Töltött dagadó is és zöldségkrémleves is és löncshúskonzerv-tatárbifsztek is.)


Hasonló könyvek címkék alapján

Szakál László: Bor a konyhaművészetben
Gőbölyös Luca: Férjhez akarok menni
Nádas György – Boncz Géza: Fogjuk a hasunkat
Fördős Zé: Megúszós kaják
Fördős Zé: Okos receptek A-tól Zé-ig
Selmeczi Tibor: Férj fakanállal
Isabel Allende: Aphrodité
Jim Davis – Barbara Albright: Mindenkit lefőzök
Harkai István: Jókedvű szakácskönyv
Farkas Zoltán: Bográcsszéli történetek