"Derek Szegedivel első ízben 1973-ban találkoztam: a havannai Gasztronómiai Fesztiválon adott elő, ha jól emlékszem, a sült krumpli szekcióban. Élesen szembeszállt az akkortájt divatba jövő „majonézes rósejbni” irányzattal, s ez a bátor, kritikus hang azon nyomban szöget ütött a fülembe. Hát még amikor megtudtam, hogy az előadó családneve alapján alighanem magyar származású (vagyis HAZÁNK-FIA)! A záró banketten sikerült személyesen is megismerkednem vele, s nem csekély büszkeséggel állíthatom, hogy e kötet napvilágra születésének ÉN vagyok az oroszlánrésze. Hosszasan, ám hangnemében meleg levelezésünk gyümölcse e kis gyűjtemény."
Nyékládházyné Csöősz Imola „szakértő”
Konyhamalac 2 csillagozás
Együnk röhögve!
Kiemelt értékelések
kisssan27>!
Derek Szegedi: Konyhamalac Együnk röhögve!
Könnyed, hazai gyakorlatú szakácskönyvecske. (Töltött dagadó is és zöldségkrémleves is és löncshúskonzerv-tatárbifsztek is.)
Hasonló könyvek címkék alapján
- Szakál László: Bor a konyhaművészetben ·
Összehasonlítás - Gőbölyös Luca: Férjhez akarok menni ·
Összehasonlítás - Nádas György – Boncz Géza: Fogjuk a hasunkat ·
Összehasonlítás - Fördős Zé: Megúszós kaják 90% ·
Összehasonlítás - Fördős Zé: Okos receptek A-tól Zé-ig ·
Összehasonlítás - Selmeczi Tibor: Férj fakanállal ·
Összehasonlítás - Isabel Allende: Aphrodité ·
Összehasonlítás - Jim Davis – Barbara Albright: Mindenkit lefőzök ·
Összehasonlítás - Harkai István: Jókedvű szakácskönyv ·
Összehasonlítás - Farkas Zoltán: Bográcsszéli történetek ·
Összehasonlítás