Házasság: ​szövetség 8 csillagozás

Derek Prince: Házasság: szövetség

Vajon van-e titka a sikeres házasságnak? Miért van az, hogy egyes párok sikeresek, mások pedig kudarcot vallanak? Vajon ez csak szerencse dolga? Egy biztos: ha létezik olyasmi, hogy a sikeres házasság titka, akkor modern világunkban házaspárok millióinak nem sikerült rábukkanniuk. Majdnem minden, úgynevezett nyugati civilizációjú országra jellemző, hogy a válások száma drámaian megemelkedett az elmúlt néhány évtizedben a házasságkötések számához képest. Derek Prince, az ismert bibliatanító, az egymásnak ellentmondó, zavaros véleményekkel szemben azt állítja, hogy létezik sikeres házasság, s hogy ennek titka a Biblia oldalain bomlik ki.

>!
Hit Gyülekezete, Budapest, 2011
128 oldal · ISBN: 9789634538899

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Sharonlaura>!
Derek Prince: Házasság: szövetség

A házasság valóban szövetségkötés egy férfi és egy nő között. Rengeteg munkával jár,de a legerősebb kötelék,ami két ember között létrejöhet. Óriási erő van benne!

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

MissWenut P>!

Természetes módon egy férfi és egy nő nem ismerheti meg igazán egymást, amíg nem hoznak létre fenntartások nélküli szövetségi elkötelezettséget egymás felé.

79. oldal

MissWenut P>!

Kenyában Lydia és én örökbe fogadtuk kilencedik kislányunkat, egy afrikai csecsemőt. Sikeresen befejeztük mind a kilenc gyermekünk felnevelését. A legkisebbet kivéve mostanra mindannyian férjhez mentek, és sok unokával ajándékoztak meg bennünket.

15. oldal

MissWenut P>!

A bátorítás nem könnyű dolog a feleség számára, különösen nehézségek idején. Sokkal könnyebb kritizálni. Valójában a bátorítás olyan szolgálat, amelyet ki kell fejleszteni. Hiszem, hogy a feleség nagyon sokszor át tud fordítani egy rossz házasságot és egy sikertelen férjet jó házassággá és sikeres férjjé, ha megtanulja, hogyan kell bátorítani.

55. oldal, 3. fejezet - Egység a házasságban

1 hozzászólás
MissWenut P>!

A feleség olyan, mint a Hold: nincs saját dicsősége. Az ő funkciója az, hogy visszatükrözze a férjét. Amikor a férje ráragyog, akkor sugárzik. De ha a teljes, nyílt közösség megtörik közöttük, mert valami közéjük lép, az eredmény megmutatkozik a feleségen. A feleség elveszíti a fényét.

58. oldal, 3. fejezet - Egység a házasságban


Hasonló könyvek címkék alapján

Stormie Omartian: Az imádkozó feleség hatalma
Henri Boulad: A halálban ugyanis megszületünk
Nick Vujicic – Kanae Vujicic: Szerelem korlátok nélkül
James Martin: Jezsuita spiritualitás
Henry Cloud – John Townsend: Határaink
Versegi Beáta-Mária: Lehetőségek a kiégésen innen és túl
Graham Kendrick: A dicsőítés – mint életforma
John White: A harc
Eddie Smith – Alice Smith: Szellemi háztakarítás
Priscilla Shirer: Eltökélt szívű nők