Merlin ​és Artúr király 11 csillagozás

Deepak Chopra: Merlin és Artúr király

A nagy mágus tanításai a Grálról és az alkímiáról

A Merlin és Artúr király húsz szellemi leckét kínál az életét megújítani kívánó olvasónak. Olyan életre tanít, melyet mindannyian áhítunk, de nem találjuk a hozzá vezető utat. A leckéket követve, a boldogságról és a sikerről alkotott korábbi elképzeléseinket gyökeresen át kell alakítanunk.
Az énünk által meghatározott, küzdelmekkel teli élet nyűgeit elhagyva, szabadabb világba érkezünk, melyben a csodának is helye van.
Deepak Chopra könyvei milliós példányszámban jelennek meg Amerikában.

A varázsló mágiája és A mágus útja címen is megjelent.

Eredeti megjelenés éve: 1995

Édesvíz, Budapest, 1998
194 oldal · ISBN: 9635282648 · Fordította: Schanda Beáta
Édesvíz, Budapest, 1997
194 oldal · keménytáblás · ISBN: 9635282052 · Fordította: Schanda Beáta

Vaklarma P>!
Deepak Chopra: Merlin és Artúr király

Az a helyzet, hogy nekem ez a könyv egyelőre magas, mint kacsának az eperfa. Értem én, de valahogy mégsem. Nem rossz amúgy, de ehhez még fejlődnöm kell.

eeszter>!
Deepak Chopra: Merlin és Artúr király

Jó volt, és majd idővel akarok mást is olvasni a szerzőtől.

Vaklarma P>!

– Én vagyok a mágus tudományának utolsó őre – mondta Merlin –, és talán te leszel az utolsó, aki megtanulja azt. Artúr a nyársakat a tűz fölé rakva hátratekintett a válla fölött. Kíváncsi lett. Merlin Mágus lenne? Sohasem tűnt föl neki. Kettesben éltek az erdőben és a kristálybarlangban. A barlang derengése adott nekik fényt. Artúr úgy tanult meg úszni, hogy hallá változott.

Zsilda>!

Hidd el végre, nem a küzdelem a megoldás! Élvezd csendben a percről percre megérintő életet! Ezzel a csendes elfogadással tiéd lesz a jelenben rejtező valamennyi energia: a bőség, a béke, az értelem és az alkotókészség. Mindezek a Föld szellemének csöndbe burkolt ajándékai.