A ​varázsló mágiája 3 csillagozás

Húsz tanítás a vágyott élet megvalósítására
Deepak Chopra: A varázsló mágiája

Deepak Chopra Merlin visszatér című nagy sikerű könyve után itt egy következő döbbenetesen intuitív, életünket gyökeresen megváltoztató könyv, vagy másképp útmutató azoknak, akik úgy érzik, életükből hiányzik valami megfoghatatlan és végtelenül fontos dolog.
A varázsló mágiájaban húsz spirituális tanítás segíti az olvasót abban, hogy egy j és jobb életet teremtsen magának, azt az életet, amire mindannyian vágyunk, de melyhez szinte lehetetlen eljutnunk.
A varázsló mágiája hozzásegít minket ahhoz, hogy eljussunk a szeretet, egyéni beteljesülés és spirituális kapcsolat világába. E könyv olvasása nyomán a sikerről és a boldogságról alkotott korábbi nézeteink soha nem tapasztalt módon változnak majd meg. Az egónk uralta, küszködéssel teli életünkből lépjünk át egy szabadabb, a csodát felölelő és annak helyet teremtő életbe.

Eredeti megjelenés éve: 1995

>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 1999
176 oldal · keménytáblás · ISBN: 9635488831 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 11


Népszerű idézetek

Lia1020>!

Ha akarnánk, az egybefüggő lapot a következőképpen bonthatnánk fel semmivé: a lap papírból van, a papír molekulákból, a molekulák atomokból, az atomok kvantumszinten energianyalábok, azok pedig 99,99999 százalékban üres térből állnak. Mivel két atom közti távolság igen nagy- arányában nagyobb, mint a Földet a Naptól elválasztó távolság- ezt a lapot csak akkor nevezhetjük szilárdnak, ha hajlandóak vagyunk kijelenteni, hogy a Föld és a Nap közti űr is szilárd.

38. oldal

Deepak Chopra: A varázsló mágiája Húsz tanítás a vágyott élet megvalósítására


Hasonló könyvek címkék alapján

Ni Hua-Ching: Belső alkímia
Háen: Tükörszerelem
Eckhart Tolle: Új Föld
Anthony De Mello: A szeretet útja
Dan Millman: A békés harcos bölcsessége
Wictor Charon: A misztikus út
Teal Swan: Hajnal előtti árnyak
Balogh Klára – Bárdos Katalin – Békési Tímea – Hardy Júlia – Koltai Mária – Korbuly Ágnes – Tóth Borbála: Transzgenerációs történetek
Eckhart Tolle: A most hatalma a gyakorlatban
Brené Brown: A tökéletlenség ajándéka