To ​Have and To Code (A Modern Witch 0,5) 3 csillagozás

Debora Geary: To Have and To Code

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Nell Sullivan is fiery, easily distracted by cookies, and doomed to wear the peach monstrosity at her best friend's wedding.

And she's a witch.

Daniel Walker is a former baseball player turned bored hacker looking for a challenge. Hacking Nell's online gaming world is going to get him a lot more than he bargained for.

A prophecy says they will make babies together – but when it comes to the love life of a modern witch and a hacker, prophecy might not get a vote.

>!
364 oldal
>!
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781937041212

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Nell · Daniel


Kiemelt értékelések

Beatrice8 P>!
Debora Geary: To Have and To Code

Imááádtam! Ez a legromantikusabb rész eddig a sorozatból. Hiába „csak” egy kiegészítő rész, simán hozza a többi könyv színvonalát, sőt! Nagyon tetszett, hogy megismertük Nellt és Danielt jobban, eddig nem sokat tudtunk róluk.
Ami kicsit zavar, hogy minden részben változik, hogy kinek, mennyi ereje van. Moira hol nagyon erős, hol épp hogy csak van valamennyi mágiája. Most meg abba futottam bele, hogy Nellnek ebben töbv gondolatmágiája van, mint Jamienek, pedig az egyik ok, amiért az első részben a férfit küldik Laurenhez az, hogy náluk ő a legerősebb ezen a téren és többször hangsúlyozzák Nell milyen béna benne. Na, mindegy.
A lényeg, hogy imádtam ezt a könyvet, mert a szereplők még mindig az egyik legimádnivalóbb bagázs, akikről valaha olvastam, pedig most még nem is voltak gyerekeik. Vicces, aranyos és romantikus. :) <3

5 hozzászólás
Fanni_Dorottya>!
Debora Geary: To Have and To Code

Kicsit meglepett már mindjárt az elején, mert „törtrészektől” csak novellára számítok, úgyhogy az oldalszám már kellemes meglepetésként ért. Bár már sokat olvastam angolul, az ilyen „szakszavakkal” teli könyveknél azért aggódni szoktam egy picit, szerencsére egyáltalán nem okozott gondot semmi, teljesen érthető volt minden (illetve gratula a fordítóknak, amiért szépen átadták a kifejezések hangulatát is a jelentés mellett).
A történet végkimenetele persze nem volt kétséges egy pillanatig sem, de attól még élveztem az időutazást a születési évembe :) Daniel szemén át látni a világot érdekes volt, nemcsak mint karakter, hanem mint többé-kevésbé professzionális hacker is.


Népszerű idézetek

Beatrice8 P>!

“So how do you live with all this?”
“Same way any guy survives life with a woman.” Michael’s eyes twinkled. “Beer, sex, and keep the freezer well stocked in chocolate ice cream.”

Beatrice8 P>!

“I think that ‘legal’ and ‘right’ and ‘just’ are three really important words. And they don’t always mean the same thing.”

Beatrice8 P>!

“So, are we waiting until one of us goes up in flames, or are we going to do something about this heat between us?”

Kapcsolódó szócikkek: Daniel · Nell
Beatrice8 P>!

“You guys all know she can take care of herself, right? I’m pretty sure that if I mess with her, there won’t be much left of me for you to sizzle.”

Kapcsolódó szócikkek: Daniel · Nell
Beatrice8 P>!

And he left before I had a chance to smear Realm with his blood.

Beatrice8 P>!

It would fit—cookie seduction from a woman who exuded sex appeal just by breathing.

Kapcsolódó szócikkek: Nell

A sorozat következő kötete

A Modern Witch sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Holly Black: The Wicked King
Cassandra Clare: Lord of Shadows
Deborah Harkness: The Book of Life
Laura Thalassa: Dark Harmony
Neil Gaiman: Stardust
Alex Flinn: Beastly
Alyson Noël: Shadowland
Ilona Andrews: Magic Bites
Lisa Jane Smith: Dark Angel