A ​Reckless Witch (A Modern Witch 3.) 1 csillagozás

Debora Geary: A Reckless Witch

As a child, Sierra Brighton traveled the world. She swam with the baby whales, danced in storm funnels, and lived in complete magical freedom. And then Momma died and Sierra ended up in foster care, an unhappy and very secret witch.

Fetched by Nell's spell, she'll no longer need to do magic on lonely beaches – but can Sierra learn to use her power safely? Or will her reckless blood put Witch Central at risk?

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
304 oldal · ISBN: 9781937041113

Kiemelt értékelések

Fanni_Dorottya>!
Debora Geary: A Reckless Witch

Egy ici-picit elégedetlen vagyok (na nem annyira, hogy akár egy fél csillagot is levonjak, csak épphogy valami nem kerek) amiatt, hogy végül nem tudtuk meg, mi történt spoiler-val. Ezen kívül ez most érdekesebb volt, mint az eddigiek, mert sokkal mélyebben belement szerintem az aktuális főszereplő lelki folyamataiba, mint korábban. Pláne Laurennél még csak a szimpla „ te jó ég, nem hiszem el, hogy boszorkány vagyok”-érzés volt – Elorie-nál azért már utalgattak arra, hogy mi játszódott le szegényben, miközben körülötte mindenki szép lassan boszorkány lett, ebben a részben viszont másról se szólt az egész, mint nagy pszichológiai tanácskozásokról a Witches' Lounge-ban :D
Szegény Sierrát nagyon sajnáltam a tinédzser éveiért, de legalább így annál jobban meghatódtam azon, mennyire kedves és önzetlen volt hozzá mindenki Californiában. Az egész történetszál a lakással…nagyon édes.


A sorozat következő kötete

A Modern Witch sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Chloe Neill: Some Girls Bite
Kresley Cole: Demon from the Dark
Deborah Harkness: Shadow of Night
Alice Hoffman: Practical Magic
Sarah J. Maas: Kingdom of Ash
Holly Black: The Wicked King
Amy Harmon: The Bird and the Sword
Ilona Andrews: Magic Burns