A ​Nomadic Witch (A Modern Witch 4.) 1 csillagozás

Debora Geary: A Nomadic Witch

Spring brings a traveler to Nova Scotia – a tiny babe who will turn Marcus's life upside down and reincarnate the horrifying events of his past.

Can Marcus find his way through the pain to love and healing? And can the witching community finally learn to keep their astral travelers safe?

A Nomadic Witch is book four of the top-rated A Modern Witch series. Light contemporary fantasy with a good dose of humor, a little romance, and characters you won't want to leave.

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
264 oldal · ASIN: B008DMGD0S

Kiemelt értékelések

Fanni_Dorottya>!
Debora Geary: A Nomadic Witch

Szívesen megnéznék egy filmes verziót, amiben Marcus próbálja Morgant ellátni :D Mint mindig, most is szívet melengető volt azt az erős közösségi szellemet működés közben látni, ami a szereplőknek teljesen természetes: például ahogy mindenki, rengeteg nevesítetlen szereplő is összegyűlt, hogy spoiler. Sokáig szkeptikus voltam azzal a fejlődéssel, hogy most már idejük nagy részét a játékban töltik, de be kell valljam sokkal jobb ez így, mint amikor csak chatelni tudtak, így jobban össze tudnak folyni a különálló történetszálak.

Az egy csillag levonást két dolog miatt kapta:
1. Én nagyon annak szurkoltam végig, hogy spoiler. Persze ez a befejezés is nagyon megható volt, meg szép is, de az eddigi nagyon boldog végekből kicsit kilógott.
2. Elég lassan indult be a történet. Az oldalak nagy részét elvitte Marcus szenvedése (mármint azon hogy Morgant gondoznia kell), ami ugyan roppant szórakoztató volt, de a cselekményt nem igazán vitte előre. Volt például egy jelenet, amikor spoiler, ami igazából nem is tudom mire volt jó, mert nagyjából 5 perc alatt meggondolta magát, még csak nagyon győzködni se kellett. Csak néztem hogy már mindjárt vége a könyvnek, de még mindig nem volt semmi nagyobb történés. A végére kissé belelendült, de akkor meg már gyorsan be is kellett fejezni.


A sorozat következő kötete

A Modern Witch sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. K. Rowling: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Terry Pratchett: Witches Abroad
Neil Gaiman: Stardust
Neil Gaiman: Coraline (angol)
Michelle Harrison: A Pinch of Magic
Philip Pullman: La Belle Sauvage (angol)
Mark Lawrence: Prince of Thorns
Alice Hoffman: Practical Magic
Sarah J. Maas: Kingdom of Ash
George R. R. Martin: A Storm of Swords