A ​Hidden Witch (A Modern Witch 2.) 1 csillagozás

Debora Geary: A Hidden Witch

Elorie Shaw, steeped in the traditions of the Nova Scotia witching community, but not a witch. The fetching spell must have goofed this time… or did it? Travel to Fisher's Cove, Nova Scotia, where Moira is matriarch and the old ways are nurtured and passed to the next generation. Where a crotchety old witch makes small children cry and builds walls around the silent pain in his heart. And where Elorie – sea-glass artist, inn owner, and Moira's granddaughter – makes her home. The old magics are strong here. Which is all fine and good until the fetching spell pulls Elorie into Witches' Chat. Because she's not a witch. Or at least not any kind of witch the old ways recognize…

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
370 oldal · ISBN: 9781937041052

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Fanni_Dorottya>!
Debora Geary: A Hidden Witch

Ah, túl hamar kezdtem el olvasni (a nyári olvasmánylistára lett volna), de nem bírtam tovább várni. A harmadik (előzménykötetet is beleszámítva) rész is pont olyan addiktív volt, mint az előzőek: annyira jó olvasni egy könyvet, amiben mindenki kedves és aranyos, segítenek egymásnak ahol tudnak, mégis van benne izgalom meg újdonság is bőven.
Tetszik az is, ahogy bőven be vannak vonva a gyerekek is a történetbe, így a későbbi részekben remélhetőleg nem esik majd abba a hibába, hogy „jó, akkor most az új generáció történetei jönnek, akik eddig összesen 2 szót szóltak, de mostantól ők a főszereplők és a kedvenceidet kb. felejtsd el” (khm, Anne). Már most ad bőven lehetőséget, hogy megkedveljük a gyerekeket is.
spoiler


A sorozat következő kötete

A Modern Witch sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kendare Blake: Anna Dressed in Blood
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch
Chloe Neill: Some Girls Bite
Kresley Cole: Demon from the Dark
Neil Gaiman: Stardust
Deborah Harkness: Shadow of Night
Kresley Cole: Poison Princess
Alice Hoffman: Practical Magic