A ​Nia-módszer 1 csillagozás

Test, lélek, fitness
Debbie Rosas – Carlos Rosas: A Nia-módszer

A ​dinamikus energiát adó mozgás, mely új testtel és új élettel ajándékoz meg

Most a miénk lehet
a Pilates ereje, a jóga hajlékonysága, a súlyzós edzések izomtömege és az aerobik kirobbanó fittsége – mindez egy olyan, forradalmian új, kellemes mozgásra épülő fitneszprogram segítségével, amely belülről kiindulva hozza formába a testet.

Az elmét és testet egyaránt megmozgató, jó közérzetet teremtő edzésmódszer, a Nia – a Neuromuszkuláris Integráló Akció rövidítése – a fúziós fitnesz legfejlettebb változatát kínálja. Ötvözi a harcművészetek, a gyógyító tornák, a tánc és a spirituális öngyógyítás elemeit. Így jön létre az a hatékony, egymás hatását kölcsönösen erősítő forma, amellyel egyetlen különálló edzésmódszer sem ér fel. A Nia, melyet a fitnesz úttörői, Debbie és Carlos Rosas alkottak meg, merőben új filozófiát honosít meg a fitnesz világában. Ez a technika nem csupán arra alkalmas, hogy fantasztikus formába hozzon, de abban is a segítségünkre van, hogy újra… (tovább)

>!
Jaffa, Budapest, 2013
338 oldal · ISBN: 9786155235375

Most olvassa 1

Várólistára tette 1


Népszerű idézetek

Razide>!

Nézzünk szembe a tényekkel: életünk egészen kis hányadát töltjük el fitnesztermekben. Ennek folyományaként sokkal fontosabb az, hogy mit csinálunk a termeken kívül, a mindennapok során. Épp ezért az egyik legfontosabb módszer, amelyet megtanítunk a Nia művelőinek, a „Tánc egy életen át”. Ez azt jelenti, hogy mind az ötvenkét mozdulatot beépíthetjük napi tevékenységeinkbe, és így bármikor élhetünk a Nia kínálta egészséges mozgás lehetőségével. Más szóval a hétköznapi mozdulatainkat is a fittség és az életerő táncává formálhatjuk át.
A Niában nem csak akkor jön el a tánc ideje, amikor a zene ritmusára mozgunk. A test minden mozdulata tánc is egyben. Ez tehát nem csupán egy cselekedet, amit végzünk – mi magunk vagyunk a tánc. Ez a tánc mindenütt jelen van, nem korlátozható semmilyen speciális helyre. A létező legnagyobb edzőtermet használhatjuk, a világot, amely körülvesz minket.

308. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Caron Bosler: Jóga & Pilates
Csehek Katalin (szerk.): A második szív
Surányi Nelly: A test és lélek fejlesztése Pilates gyakorlatokkal
Suzanne Scott: Pilates
Uschi Moriabadi: Pilates – Gyakorlatok
Alan Herdman: Pilates
Luigi Ceragioli: A Pilates-módszer
Chrissie Gallagher-Mundy: Testszobrászat
Françoise Freedman – Bel Gibbs – Doriel Hall – Emily Kelly – Jonathan Monks – Judy Smith: Jóga és pilates mindenkinek
Lynne Robinson – Gordon Thomson: Testünk megújítása Pilates-módszerrel