Végül ​hazatalálsz 21 csillagozás

Debbie Macomber: Végül hazatalálsz

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cassie ​Carter szerető családban, a testvéreivel szoros kötelékben nőtt fel. A középiskola végeztével azonban gyökeresen megváltozott az élete: beleszeretett egy férfiba, és a szülei tiltakozása ellenére megszökött vele, összetörve ezzel az édesapja, az édesanyja és a testvérei szívét. Nagy árat fizetett azonban a meggondolatlanságáért: az élete földi pokollá változott, és csupán egyvalami jelentett reményt és vigaszt számára: az a kislány, akit a szíve alatt hordozott…

Cassie harmincegy évesen kamasz lányával, Amieevel visszatér a szülőföldjére, hogy maga mögött hagyja a múltat, és új életet kezdhessen – a férje, a sorozatos atrocitások, az örökös félelem nélkül. A testvéreivel is rendezni szeretné a kapcsolatát, de a megannyi sérelem, ki nem mondott szó, feszültség úgy tűnik, lehetetlenné teszi, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Az asszonynak keményen kell küzdenie, hogy talpon maradjon. Saját otthont teremtene magának és a lányának, ám az ezt lehetővé tevő önkéntes… (tovább)

Eredeti mű: Debbie Macomber: Last One Home

>!
General Press, Budapest, 2018
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634521495 · Fordította: Bánki Vera
>!
General Press, Budapest, 2018
416 oldal · ISBN: 9789634521501 · Fordította: Bánki Vera

Most olvassa 1

Várólistára tette 23

Kívánságlistára tette 22


Kiemelt értékelések

>!
sztrapacska1213 P
Debbie Macomber: Végül hazatalálsz

Ez a gyönyörű borító egy egész jó könyvet takar. Nem tökéletes, sok benne a megszokott elem, bántalmazó kapcsolat, elhidegült testvérek, egy szomorú, magányos férfi és cuki kisgyerek. Amiee nagyon eltalált karaktere, gyerekszája, Cassie gerincessége, és a történetet átható segítőkészség sokat emelt az értékelésen. Minden kliséje ellenére ajánlom ezt az édesbús történetet.

>!
Lady_E
Debbie Macomber: Végül hazatalálsz

Sajnos ez a könyv nagyon tinglitangli lett.
Bár ezzel alapból nincs bajom, de úgy érzem, hogy nem lettek eléggé kidolgozva a karakterek, nem ismerhettük meg a személyiségüket, a belső konfliktusaikat, így a cselekedeteik motivációja is rejtély maradt számomra.
Szerintem van ennél sokkal jobb könyve is az írónőnek.

>!
sahi P
Debbie Macomber: Végül hazatalálsz

Nem volt rossz, de annyira nem nyűgözött le. Sok volt benne a klisé. A borító nagyon tetszett, alapvetően a történet sem rossz. Tetszett, ahogy a szereplők megváltoztak, ahogy közeledtek egymáshoz. Ugyanakkor helyenként kidolgozatlannak éreztem. Azért nem volt olyan rossz választás részemről…

>!
Shil
Debbie Macomber: Végül hazatalálsz

Forró nyári napokra tökéletes agymosós strandkönyv.

>!
Boca_Isabela
Debbie Macomber: Végül hazatalálsz

Gyönyörű volt.
Először is a bóritó fogott meg, mert csodaszép, és emellé kaptam egy hozzá illő gyönyörű történetett is, ami tele van érzelmekkel.
Cassie csodás nő aki sajnos fiatalkorában meghozott rossz döntésének köszönhetően sok szenvedésen megy keresztül és még a családjától elszakad.Nagy neheze talpra áll, de már nem ugyanaz a nő aki egykor volt, de mindent megtesz annak érdekében hogy lányának egy jobb jövőt tudjon biztositani.
Cassie nővéreit az elején szivból gyűlöltem,mindkettő utálatos önző ribi, akik irigyek voltak rá amiért Cassie volt a papa kedvence ezért szerintem nem is bánták amiért olyan fiatalom kikerült a képből.Emellett Cassiet hibáztatják anyjuk és apjuk korai halála miatt.
A nővéreket a könyv végéig sem tudtam megkedvelni és szerintem méltó büntetés volt számukra amin keresztül kellett menniük.
Stevet is utáltam az elején, de idővel megértettem a viselkedésének okát, de akkor sem tartottam megfelelő kifogásnak amiért olyan segfejül viselkedett vele.De idővel megszerettem őt amiért Cassie mellett állt a nehéz pillanatokban és mindenben támogdta őt és lányát.
Amiee imádnivaló kiscsaj, nagyon sokat nevettem a beszólásain.
Összeségében jó könyv volt, nagyon szerettem, bár egy hosszabb epilógusra számitottam, ahol több mindent megtudhatunk Cassie ás Steve közös életükről, de igy is jó volt.

>!
Könyveslány P
Debbie Macomber: Végül hazatalálsz

Amikor megláttam, teljesen beleszerettem a borítóba: olyan mint egy régi karácsonyi képeslap, egyszerűen jó ránézni. De sajnos ez nem az első alkalom, hogy a borító sokkal jobban bejön, mint maga a történet… Valahogy olyan semleges volt az egész. Az írónő olyan lelkesen magyarázta végig, hogy pontosan mit is éreznek az egyes szereplők az egyes szituációkban, mintha más módon nem tudta volna ezt érzékeltetni, ami azért elég kiábrándító. Ráadásul számomra nagyon gyorsan egyértelművé vált, hogy melyik lány történetszálán mi fog történni, így itt sem volt min izgulni/drukkolni.

>!
georgecobbler P
Debbie Macomber: Végül hazatalálsz

Debbie Macomber könyvei hétköznapi emberekről szólnak, szereplőivel könnyen lehet azonosulni. És bár a regényei nem emelkednek szépirodalmi magasságokba, könnyed, szórakoztató olvasmányok, és amellett, hogy biztosítják a kikapcsolódást, emberi érzésekről, szeretetről, bizalomról, megbánásról szólnak, és mindenről, ami az élet velejárója. Mert így vagy úgy, de végül mindenki hazatalál.
https://olvaso-kucko.blogspot.com/2018/12/vegul-hazatal…

>!
phoenix1987
Debbie Macomber: Végül hazatalálsz

A végét lebontotta, hogy ebből a hihetetlenül erős, fantasztikusan talpra állni képes nőből a szerelem egy hisztis kis fúriát csinált.
De amúgy nagyon tetszett a sztori is, a karakterek pedig kimondottan.


Népszerű idézetek

>!
Könyveslány P

Ugye tudod, mit mondtál nekem az udvariatlan szavakról? Azt, hogy az egész olyan, mintha kinyomnád a tubusból a fogkrémet, aztán meg azzal próbálkoznál, hogy visszatöltsd. A kimondott szavakat nem lehet visszaszívni, ezért előbb gondolkozz, aztán beszélj.


Hasonló könyvek címkék alapján

Böszörményi Gyula: Ármány és kézfogó
Leiner Laura: Valahol
J. L. Armentrout: Origin
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám
Katie McGarry: Pushing the Limits – Feszülő húr
Kate Morton: Felszáll a köd
Cassandra Clare: Árnyak ura
Sarah Addison Allen: A csodálatos Waverley-kert