Parti ​fasor 74. (Cédrusliget 7.) 24 csillagozás

Debbie Macomber: Parti fasor 74.

Az új Cédrusliget sorozat hetedik kötete!
Terri Polgar el sem tudja hinni, hogy férjhez ment a híres sakkozóhoz, aki rajongva szereti őt, és egy gyönyörű házban lakik, amely a Puget-öbölre néz. Az utóbbi időben azonban valami aggasztja Bobbyt, de amikor az asszony rákérdez, csak annyit mond, hogy „védi a királynőjét”. Rachel, aki szintén a Körömmánia szalonban dolgozik, még mindig ingadozik Nate, a jóképű fiatal tengerész és a gyerekét egyedül nevelő özvegy Bruce között.

Eredeti cím: 74 Seaside Avenue

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2014
382 oldal · ISBN: 9789635389285 · Fordította: Zinner Judit
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2008
382 oldal · ISBN: 9789635379309 · Fordította: Zinner Judit

Kedvencelte 3

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

nagy_anikó>!
Debbie Macomber: Parti fasor 74.

Ha lehetőségem lesz rá, Cédrusliget több utcájába is el fogok látogatni. Ez az a könyv, amit csakis a borítója miatt vettem meg. Fóliába volt csomagolva, így belelapozni nem tudtam. Itthon ért a meglepetés, hogy ez bizony egy sorozat hetedik könyve – ezért is halogattam az olvasást. Kár volt. Ez a könyv minden gond nélkül olvasható. Egy nagyon kedves kis közösség mindennapjait mutatja be. Szerelmek, csalódások, betegség, fenyegetés, emberrablás és ez mind felnőtt, mondhatni középkorú – idősebb szereplőkkel. Egy közösség mindennapjai nagyon élvezetesen leírva. Nagyon jó kikapcsolódást nyújtott.

Paulina_Sándorné P>!
Debbie Macomber: Parti fasor 74.

Izgalomban és történésekben gazdag volt ez a rész. Izgulok és aggódok Olivia miatt. Bízom benne, hogy minden rendben lesz. Örülök neki, hogy Will-nek nem sikerült Grace és Cliff közé állnia. Aggódtam Terri miatt, de Bobby aranyos figura. Örülök neki, hogy sikerült megoldást találni a problémára. James nagyon aranyosan udvarol Terri testvérének. Bár haragszom Christie-re, nem szépen viselkedik vele szemben. Cliff jó ötletet talált Grace bérlőinek eltávolítására. :-) Ötletes és olcsóbb megoldás, mint a jogi procedúra.

klaratakacs P>!
Debbie Macomber: Parti fasor 74.

Lehet, hogy én lettem már türelmetlen, de ez egy nagyon gyenge rész volt. Felületes történetek, a komoly dolgoknak (mint Olivia betegsége) nem adta meg a kellő figyelmet az író. Bobby és Terri története vitt egy kis színt a történetbe, a krimiszál miatt, tényleg ők voltak az igazán kedvelhető figurák. A többiek viszont gyengére sikerültek, mind a szereplők, mind a történeteik. Rachel már harmadik kötet óta nyűglődött, de végre döntött, még egy rétestésztányi anyagggal kevesebb. A házkiadás megoldása volt talán a legjobb rész, némi humort csempészett a lapos történetbe.

Kuri_Szilvia P>!
Debbie Macomber: Parti fasor 74.

Folytatódik a mindennapi élet Cédrusligeten.
Terri és Bobby imádni való. Olyan aranyos Bobby amikor úgy belemerül a sakkba, hogy nem lát nem hall. Terri igazi amazon: nem fél a fenyegetéstől, és jobban szereti a férjét, minthogy engedjen a zsarolásnak.
Rachel kezd egy kicsit idegesíteni: még mindig nem tudja mit is akar pontosan.
betegség, gyerekek, haláleset, rossz bérlők. Ez nem kitalált történet. Az írónő összeszedte az emberek mindennapi gondjait, és egy városkába sűrítette. Will visszatér, és kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.

Light_House>!
Debbie Macomber: Parti fasor 74.

Jó volt újra Cédrusligeten lenni a régi kedves ismerősök között :)
Megint történt egy-két váratlan dolog, ami a következő részekben majd biztosan megoldódik.


A sorozat következő kötete

Cédrusliget sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Amanda Stevens: A birodalom
Nora Roberts: Vértestvérek
Stephenie Meyer: Twilight – Alkonyat
Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
Nora Roberts: Holdfogyatkozás
Tracy Chevalier: Leány gyöngy fülbevalóval
Jodi Picoult: Ítélet
Jodi Picoult: Szívtől szívig
LaVyrle Spencer: Kisvárosi lány
Tracy Chevalier: A kék szűz