Megszerettelek (Rózsakikötő 3,5) 9 csillagozás

Debbie Macomber: Megszerettelek

A világhírű bestsellerszerző e-novellája csavar egyet a már jól ismert Rózsakikötő-történeteken. A főhőse kivételesen nem Jo Marie, hanem Mark, a mogorva, rigolyás ezermester. Az ő szemszögéből látjuk a cédrusligeti panzió, a Rózsakikötő vonzó tulajdonosát és azokat a történéseket, amelyek kettejük sorsát egyre közelebb és közelebb hozzák egymáshoz.
A felhőtlen szórakozást ígérő novellában Markot szokatlan érzések kerítik hatalmába Jo Marie jelenlétében, élvezi a közös kávézásokat, az újabb és újabb feladatokat a panzió körül, mégis düh és türelmetlenség lesz úrrá rajta, amikor egy véletlen baleset következtében kiszolgáltatott helyzetbe kerül. Nem tud mit kezdeni tobzódó érzelmeivel, és nyomozásba kezd, bebarangolva a saját lelkét, megfigyelve a másik rezdüléseit, hogy rájöjjön, vajon tényleg elrabolták-e a szívét.

Eredeti cím: Falling for Her

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
General Press, Budapest, 2016
38 oldal · ISBN: 9789636438975

Kedvencelte 1

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Székely_Ági>!
Debbie Macomber: Megszerettelek

A csavar, amelyről az ajánlóban olvashatunk, épp csak annyi, hogy Mark szemszögéből olvashatjuk ugyanazokat az eseményeket, amelyekről már értesültünk a Szerelmes sorokban, csak akkor épp Jo Marie mesélte el. Semmi plusz információ nem derül ki a novellából, senki nem marad le semmiről, ha kihagyja ezt a fél részt.

Zizu P>!
Debbie Macomber: Megszerettelek

Szeretem az egész sorozatot, ezért elolvastam ezt a kis szösszenetet is. Nem túl hosszú, igazából beillene novellának is. Nem gond ha valaki kihagyja, mert semmi új nem történik benne. Mark szemszögéből láthatjuk mi történt eddig. Igazából annyi, hogy az ember ennek a picike résznek a jóvoltából kicsit több időt tölthet Cédrusligeten a „barátai” között.


A sorozat következő kötete

Rózsakikötő sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Elvesztett jövő
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan: Örök éjre szánva
R. Kelényi Angelika: A porfészek
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka / Tűzrózsa
Borsa Brown: Az Arab lánya 3
Leisa Rayven: Szívtiprók karácsonya
Jodi Ellen Malpas: Ez vagyok
Nalini Singh: Angyali szárnyalás
Cathy Arrow: Fogság
A másik oldal