Kikötő ​sor 50. (Cédrusliget 5.) 28 csillagozás

Debbie Macomber: Kikötő sor 50.

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Corrie cédrusliget egyetlen nyomozójának feleségeként utálja a rejtélyeket. Különösen a névtelen küldeményeket, amelyekről nem tudják eldönteni, vajon feladójuk mit is akar. A lányuk, Lynette boldogan vállal munkát az új kórházban, de nem rajong azért, hogy anyja „legényt” vásárolt neki a kutya- s legényvásáron. Corrie férje rábukkan a névtelen levelek írójára, akinek személye a családból megrendülést, majd megkönnyebbülést vált ki. A megözvegyült Grace iránt a tehetős farmer, Cliff Harding érdeklődik, Cecília pedig a Cox családnál vállal munkát, ahol a tizenéves lány veszélyes szerelembe esik. Közben persze nem maradunk ki a Cédrusligeten lakó többi kedves ismerős életéből sem…

Eredeti cím: 50 Harbor Street

Eredeti megjelenés éve: 2005

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2014
368 oldal · ISBN: 9789635389193 · Fordította: Szalai Anna
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2008
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635379286 · Fordította: Szalai Anna

Kedvencelte 4

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Light_House>!
Debbie Macomber: Kikötő sor 50.

Most sem kellett csalódnom az írónőben. Meglepő fordulatokkal, új szereplőkkel frissült a történet. Teljesen mást képzeltem a fiatal rendőrnőről :)
Gondolom Anson és David Rhodes fognak még gondot okozni Cédrusliget lakóinak.
Jöhet a folytatás.

2 hozzászólás
klaratakacs P>!
Debbie Macomber: Kikötő sor 50.

Szappanoperát írni tudni kell és ez a nő tud! Már az ötödik rész és még mindig úgy állok neki a folytatásnak, hogy pár oldal után már újra ismerősként köszöntök mindenkit, mint egy baráti társaságok.
Ebben a részben Anson megjelenésével betör a „bűn” a kisvárosba, bár elég sztereotip dolog, hogy a szegény sorsú gyerek lesz spoiler. A névtelen levele rész megoldása nagyjából a könyv felénél kitalálható, erős a cukormáz rajta. Ebben a kötetben a kedvencem Grace volt, aki a saját setesutaságával ér révbe Cliff oldalán. Ez volt talán a leginkább való élethez közeli, megmosolyogtató vonal a könyvben.

Paulina_Sándorné P>!
Debbie Macomber: Kikötő sor 50.

Kellemes kikapcsolódás, könnyed történet. Igaz már rég volt, hogy olvastam Cédrusliget lakóinak történetét, de szerencsére az írónő sokat segített, hogy vissza tudjak emlékezni, hogy mi minden történt az előző részekben. Imádom Olivia és Jack párosát, remélem minden spoiler. Charlotte nem semmi öreg hölgy, reménykedem benne, hogy ilyen koromban én is ilyen leszek. Cliff-re haragudtam egy kicsit. Cal aranyos volt, örültem neki, hogy Lynette észhez tért. Jól alakult Roy és Corrie története.

Kuri_Szilvia P>!
Debbie Macomber: Kikötő sor 50.

Az egyik értékelésben olvastam a szappanopera szót. nekem is ez jutott eszembe. Már az előző részeknél is emlegettem magamban a Lilla akácköz sorozatot. :-)
Újabb érdekességek történek meg Cédrusliget lakóival. Egyre jobban ismeret és szeretem a szereplőket. Kiderül, hogy ki küldözgeti a névtelen leveleket, érdekes csavar volt a történetben. nagyon sajnáltam ami az étteremmel történt. remél a többi részben kiderül ki is volt a tettes. Most is volt jó pár családi dráma, betegségek, de született egy kisbaba. Jó volt Cecilia és Ian boldogságának.
Jöhet a következő.

petra995>!
Debbie Macomber: Kikötő sor 50.

Imádtam ezt a részt is,főleg úgy az utolsó 100 oldalát ♥
alig várom hogy nekikezdhessek majd a 6.nak *-* :)

Györe_Katalin>!
Debbie Macomber: Kikötő sor 50.

Most egy időre félreteszem ezt a sorozatot, de csak azért, hogy régi ismerősöket üdvözölhessek, ha majd kézbe veszem a 6.kötetet!


A sorozat következő kötete

Cédrusliget sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Mallery: Szívbéli nővérek
Kelly Oram: Örökkön-örökké
Aimee Bender: A citromtorta különös szomorúsága
Nicholas Sparks: Menedék
L. M. Montgomery: Anne férjhez megy
Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában
Jill Mansell: Ebből szerelem lesz
Nicholas Sparks: Visszatérés
Catherine Anderson: A karácsony fényei
Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó