Alaszkai ​vakáció 12 csillagozás

Debbie Macomber: Alaszkai vakáció

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Josie ​Avery olyan remek eredménnyel végzi el a szakácsiskolát, hogy azonnal megkapja álmai állását: Anton séf legújabb seattle-i éttermében dolgozhat séfhelyettesként! Míg a vendéglő megnyit, Alaszkában vállal fél évre állást. A kisvárost egyedül komppal lehet megközelíteni, azt is csak a tél beállta előtt, utána egy maroknyi emberen kívül senki sem marad ott. Mégis áramlanak ide nyáron a turisták, hogy élvezzék a friss levegőt, a végtelen csillagos eget, horgásszanak és vadásszanak. Túravezetőjük az idősebb Jack, aki hamar Josie főztjének megszállottjává válik, és magával viszi a fogadóba a barátját, a fiatal és csendes Palmert is.
Onnantól Palmer és Josie minden szabadidejüket együtt töltik. Kirándulnak, áfonyát szednek, csillagokat bámulnak… és sokat csókolóznak. Palmer meg is kéri a lány kezét az utolsó együtt töltött estéjükön, ám őt várja Seattle, a karrierje, a családja. Bármennyire is megszerette Palmert, fel kell szállnia a hajnali legeslegutolsó kompra. Csakhogy… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
General Press, Budapest, 2019
228 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634523215 · Fordította: Ligeti Lujza
>!
General Press, Budapest, 2019
228 oldal · ISBN: 9789634523482 · Fordította: Ligeti Lujza

Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 40

Kívánságlistára tette 48

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Dixy05 P
Debbie Macomber: Alaszkai vakáció

A borítóba első látásra beleszerettem. Cuki kutyák, karácsonyi háttér, mi más kell még? Na persze a történet ismét egy tipikus Debbie alkotás volt, nem is vártam mást. Most is egy különleges karácsonyi történetet kaptam szerelemről, kitartásról, türelemről, barátságról. Most sem hiányozhattak a vicces jelenetek, ráadásul az egész cselekmény a csodálatos Alaszkába repítette az olvasót. Kedvenc szereplőm Jack lett, aki hitelesen hozta a nagyszájú, folyton éhes öregúr karakterét. Hála a könyvnek, így október végén már kezdem érezni a Karácsony szelét. Sőt úgy érzem, egyszer el kell jussak Alaszkába, egy utat mindképp megérne, aztán ki tudja, lehet, hogy ott ragadnék én is…

>!
General Press, Budapest, 2019
228 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634523215 · Fordította: Ligeti Lujza
>!
mozso87
Debbie Macomber: Alaszkai vakáció

Aranyos kis történet, az elején kicsit megijedtem mert olyan volt, mintha az események végén kezdődne a történet, szívesen olvastam volna az előzményekről is egy kicsit. A borítója gyönyörű, téli hangulatom lett tőle, karácsonyi azért nem:)

>!
könyvet_mindenkinek
Debbie Macomber: Alaszkai vakáció

Nagyon kis aranyos történet volt. Nagyon jó volt vele hangolódni az ünnepekre. Ezek után én is nagyon szívesen meglátogatnám Alaszkát. Örülök, hogy elolvashattam.

>!
sahi P
Debbie Macomber: Alaszkai vakáció

Nem volt kiemelkedő könyv. De talán azért is, mert szeretem a karácsonyi történeteket, nekem tetszett. Ponder lakói kedves, szerethető emberek. Volt benne pár klisé, de ugyanakkor szívmelengető volt a történet.

>!
Winchester2012
Debbie Macomber: Alaszkai vakáció

Ez olyan semmilyen sem volt. Lassú, semmi akció, semmi izgalom. Az ember olvassa, hátha történik valami, de nem…


Hasonló könyvek címkék alapján

Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók
John Green – Maureen Johnson – Lauren Myracle: Hull a hó
Nora Roberts – Day Leclaire: Karácsonyra, szeretettel
Sarah Morgan: Csoda az 5. sugárúton
Mandy Baggot: Egy karácsony Párizsban
Stephanie Kate Strohm: Herceg álruhában
Emily March: Angyalszárnyak
Joe Hill: NOS4A2
Stephen King (Richard Bachman): Az átkozott út
Jenny Colgan: Karácsony a Piciny Csodák Pékségében