Segítség, ​nyaralok! 3 csillagozás

Deb Loughead: Segítség, nyaralok!

„Anyunak meggyőződése volt, hogy túl sok időt töltök a tévé és a monitor előtt, túl keveset viszont a szabadban, korombeliek társaságában. Én azonban így éreztem jól magam, és megvolt rá az okom, hogy inkább egyedül üljek odabent. A korombeli lányok mind azt gondolták rólam, hogy kocka vagyok, csak mert a látóköröm túlterjedt a sminkelésen, a divaton, a sztárokon meg a valóságshow-kon.”
Jaime szereti minden idejét a számítógép előtt tölteni. A szülei idén azonban nyaralni küldik – az unokatestvérekkel, egy tóparti házban kell töltenie néhány végtelennek tűnő hetet. Az erdő azonban tartogat néhány meglepetést.

Eredeti cím: Anywhere else but here

Eredeti megjelenés éve: 2013

Tagok ajánlása: 11 éves kortól

>!
GIRL:IT, Budapest, 2014
108 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155348389 · Fordította: Dövényi Mária Ibolya

Most olvassa 1


Kiemelt értékelések

Hajnalka_Anonymous>!
Deb Loughead: Segítség, nyaralok!

Nem igazán fogott meg, alig történt benne valami. Rendben, rövidnek rövid volt, de arra számítottam, hogy legalább azon a 100 akárhány oldalon történik is valami, ami leköti a figyelmemet. De nem. Egy jelenet volt, ami mondhatni izgalmas volt, kicsit ijesztő és fura is szerintem. És kb ennyi. Mentségemre szóljon nem is akartam belekezdeni, csak azért vettem rá magam, mert nagyon rövidnek tűnt és úgy voltam vele, ha már nem olyan hosszú akkor egy órát rászánok az életemből, ugyan már:D Nem mondom, hogy megérte, de legalább addig is elfoglaltam magam és nem unatkoztam, hanem értelmesen töltöttem az időmet. Ez nyugtat, maga a story abszolút lapos és egyhangú volt. Tényleg csak arról szól és az történik benne, amit a borító hátulján lehet olvasni ,azt az egy meglepetés jelenetet leszámítva .

>!
GIRL:IT, Budapest, 2014
108 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155348389 · Fordította: Dövényi Mária Ibolya

Hasonló könyvek címkék alapján

Edith Pattou: Északfi
Kiss Attila: Medveszív
Petre Luscalov: A hegyek fia
Rick Riordan: A villámtolvaj
Leiner Laura: Bábel
Huntley Fitzpatrick: My Life Next Door – Életem a szomszédban
Helena Silence: Enigma
E. Lockhart: A hazudósok
Lizzy Charles: Zűröstül-bőröstül
Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken