Az ​arc 31 csillagozás

Dean R. Koontz: Az arc

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Milliók rajonganak Hollywood talán leghódítóbb szárjáért, ám hírneve egy beteg lélek figyelmét is felkelti. Minden tekintetben rendezett, fényűző élete forog kockán azt követően, hogy rémisztő és titokzatos „üzenetek” jutnak át legendás birtokának falán, kijátszva a tökéletesnek tartott védelmi rendszert. A sztár biztonságáért felelős ex-rendőrnek, Ethan Trumannak fogalma sincs, mindez hogy lehetséges. A férfi elszántan igyekszik a bomlott agyú, de rendkívül találékony gyilkos nyomára bukkanni. Ethannak a saját tragikus múltjával és a halálos fenyegetettség előérzetével kell szembenéznie, miközben mindent elkövet, hogy felfedje a hátborzongató talányt.

Eredeti cím: The Face

Eredeti megjelenés éve: 2003

>!
Animus, Budapest, 2004
592 oldal · ISBN: 9639563072 · Fordította: Danyi Andrea

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

Dexter79 P>!
Dean R. Koontz: Az arc

Nem ez a legjobb könyv, amit az írótól olvastam, de nem volt rossz.
Jó volt az alaptörténet, hogy egy pszichopata meg akar ölni egy híres sztárt, jó volt a megvalósítás (gondosan előkészített), a főgonosz kellően rossz volt (sőt nagyon beteg), de nekem kicsit sok volt a spirituális dolog benne.

Szabcsiika>!
Dean R. Koontz: Az arc

Az első könyvem az írótól, de nem valószínű, hogy az utolsó. Olvastam már ennél jobb könyvet, de valamiért ezt is megfogott. Az eleje kicsit lasabban indul be, megismerjük a szereplőket. Azonban a kötet közepe táján olyan szintű borzongásban volt részem, hogy alig mertem elaludni és magam előtt láttam a cselekményt, mintha egyszer csak a könyvbe csöppentem volna. A vége egy kicsit ellaposodott, de összeségében nekem tetszett, érdemes volt elolvasni!

baluguru P>!
Dean R. Koontz: Az arc

Igazi szombat esti popcorn mozinak való. A történet engem magával ragadott. Sodort tovább és tovább, míg vége nem lett. Természetesen ahogy Koontz-tól megszoktuk röviden zárta le az egészet, de ennél a könyvnél még ezt is megbocsátom neki.


Népszerű idézetek

Dexter79 P>!

– Mama ismét jósolt olvasztott gyertyaviaszból – mondta Benny. – A maga nevében is gyújtott gyertyát, és azt mondta, hogy meg kéne erősödnie.
– Ugyan miért? A legmegerőltetőbb dolog, amit mostanában csinálok, a reggeli felkelés.
– Többet nem mondott, de amikor a maga gyertyáját olvasta, különös volt a tekintete. Azt is mondta, hogy rendesen kell táplálkoznia, minden reggel és este imádkozzon, és ne igyon erős alkoholokat.
– Hát ez nagy baj, mert rendszerint erős alkohol kíséretében imádkozom.

2. oldal

Andrée>!

Ez varázslat. Ha nincs pislogás, akkor nagy kalandjaid lesznek. Ha nincs könnyhullatás, akkor hosszú és boldog életed lesz. Ha nem alszik, olyan emberré válsz, amilyenné válni akarsz.

588. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Robert Ludlum: A Negyedik Birodalom
Robert Ludlum: Holcroft szövetség
Robert Ludlum: A Fantom
Robert Ludlum: Holcroft küldetése I-II.
Steve Berry: A Romanov-jóslat
Robert Ludlum: A Chancellor kézirat
Andrew Gross: Egy kém Auschwitzban
Don Winslow: Drogháború
Douglas Preston – Lincoln Child: A halál tánca
Daniel Silva: Az új lány