A ​görbe lépcső (Jane Hawk 3.) 6 csillagozás

Dean Koontz: A görbe lépcső

Jane ​Hawk élete legnagyobb küzdelmét vívja a legborzasztóbb fenyegetés ellen. Magasfeszültségű kisülések sorozata.
“Talán már holnap meghalok. Vagy valami olyasmi lesz belőlem, ami a halottnál is rosszabb.”
Jane ezúttal a különös, járványszerűen terjedő öngyilkosságok és gyilkosságok ellen száll harcba, amelyek szerte az országban szedik áldozataikat. Jane kiugrott FBI-ügynökből lett menekülő törvényen kívüli, akire a kormányzat ügynökei mellett az összeesküvés mögött álló bűnszövetkezet emberei is vadásznak. Jane ellenfelei mindent megtesznek, hogy holtan lássák. Ha pedig nem képesek megölni, Jane maga kívánja: bárcsak inkább halott lenne.
Dean Koontz a misztikus thriller egyik legismertebb írója. A Jane Hawk-sorozattal újra a legnagyobbak közé emelkedett, és felülmúlja régi, klasszikus önmagát. A sikerlistákon menetelő regény remek kritikákat és magas olvasói értékeléseket kapott, több tucat nyelvre lefordították.
DEAN KOONTZ lebilincselő thrillerei!
(tovább)

Eredeti mű: Dean Koontz: The Crooked Staircase

>!
XXI. Század, Budapest, 2019
464 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155955020 · Fordította: Farkas Veronika
>!
XXI. Század, Budapest, 2019
464 oldal · ISBN: 9786155955037 · Fordította: Farkas Veronika

Most olvassa 2

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

>!
Benedek_Eszti
Dean Koontz: A görbe lépcső

Az első rész után írtam, hogy a Suttogószoba kicsit gyengére sikerült, viszont a sejtésem, miszerint az átvezetőrészként funkcionált, beigazolódott. A Görbe lépcső zseniális lett, és habár továbbra is az első rész a kedvenc, ez se sokkal marad le mögötte. Jelentősen több infóval gazdagodunk, mindemellett pedig Jane-nek ebben a részben át kell hágnia önön szabályait, fel kell áldoznia magát és olyan tetteket végrehajtania, ami megpecsételi a lelkét és ezáltal a jövőjét is. Akárcsak korábban, itt szintén hatalmas hangsúly van a nő kedélyállapotán, az érzésein, aggodalma ránk is áttelepszik, ami odaszögez minket az izgalmakkal teli cselekményhez.

De talán a legkiemelkedőbb itt az, hogy sokkal nagyobb bepillantást nyerünk ebben a kötetben az implantátummal rendelkező személyek gondolataiba és érzéseibe, mint korában. Végre megtudjuk azt, hogy milyen az, amikor az irányítómechanizmus, a kis pókok megfonják a hálójukat.

Bővebben: http://www.ahmagazin.com/konyvek/dean-koontz-gorbe-lepc…

>!
Emyna_Ryuu P
Dean Koontz: A görbe lépcső

Igen! Ez az! Végre megint egy jó Koontz regény. Féltem, hogy a 3. kötetre le fog laposodni a történet, de kellemesen csalódtam. A sztori folytatódik tovább, egyre jobban bonyolódnak a szálak, senki nem az, akinek mondja magát, és mindig van egy csavar, ami miatt nagyon-nagyon várom a folytatást. Jane továbbra is kedvenc karakter. A fél csillag levonás spoiler miatt van.


A sorozat következő kötete

Jane Hawk sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

George R. R. Martin: Kardok vihara
Stephen King: A halálsoron
Joe Hill: Locke & Key – Kulcs a zárját 1.
Robert Jordan – Brandon Sanderson: A Fény emlékezete I-II.
Julie Garwood: Váltságdíj
Francine Rivers: Hang a szélben
Julie Garwood: A menyasszony
Isaac Asimov: Asimov teljes Alapítvány – Birodalom – Robot univerzuma I.
Heather Graham: A szürkekabátos
Susan Elizabeth Phillips: Zsák a foltját