Vernon ​God Little 5 csillagozás

DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little

Fifteen-year-old Vernon Gregory Little is in trouble, and it has something to do with the recent massacre of 16 students at his high school. Soon, the quirky backwater of Martirio, barbecue capital of Texas, is flooded with wannabe CNN hacks, eager for a scapegoat.

Eredeti megjelenés éve: 2003

>!
108 oldal · ISBN: 9781854599841
>!
Faber and Faber, London, 2004
280 oldal · ISBN: 9780571215164
>!
Mariner Books, Boston, 2004
300 oldal · ISBN: 9780156029988

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
angelacsapo22
DBC Pierre: Vernon God Little

Azt írta vhol vki, h az új Zabhegyező. Hát nem, legfeljebb nyelvileg. Mert tényleg trágár, bár engem ez angolul nem zavart. Lehet, h magyarul nem lettem volna ilyen toleráns.
Amit magammal viszek belőle, az pár idézet a zenéről, meg azt, h bármennyire is mondogatja főhős, h az igazság mindig kiderül, hisz így van ez minden filmben, ez azért nem vág össze a tapasztalattal.
Nagyon ironikus, nagyon mulatságos, arról, h milyen messzire képes elmenni az igazság abban, h ne derüljön ki. Mert hát nem is az a fontos, h mit mondasz, hanem a hogyan. A paradigma. S ha kapod készen, akkor még a több különböző helyen, akár a fekete környéken feketék által elkövetett gyilkosságoknál is téged, a 15 éves (mellesleg ártatlan) fehér kamaszt fognak látni szemtanúk százai.


Hasonló könyvek címkék alapján

Yann Martel: Life of Pi
Salman Rushdie: Midnight's Children
J. M. Coetzee: Disgrace
V. S. Naipaul: In a Free State
Anne Enright: The Gathering
J. M. Coetzee: Life & Times of Michael K
Iris Murdoch: The Sea, The Sea
Margaret Atwood: The Blind Assassin
A. S. Byatt: Possession
Kazuo Ishiguro: The Remains of the Day