Vernon ​God Little 5 csillagozás

DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little DBC Pierre: Vernon God Little

Fifteen-year-old Vernon Gregory Little is in trouble, and it has something to do with the recent massacre of 16 students at his high school. Soon, the quirky backwater of Martirio, barbecue capital of Texas, is flooded with wannabe CNN hacks, eager for a scapegoat.

Eredeti megjelenés éve: 2003

>!
108 oldal · ISBN: 9781854599841
>!
Faber and Faber, London, 2004
280 oldal · ISBN: 9780571215164
>!
Mariner Books, Boston, 2004
300 oldal · ISBN: 9780156029988

1 további kiadás


Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
angelacsapo22
DBC Pierre: Vernon God Little

Azt írta vhol vki, h az új Zabhegyező. Hát nem, legfeljebb nyelvileg. Mert tényleg trágár, bár engem ez angolul nem zavart. Lehet, h magyarul nem lettem volna ilyen toleráns.
Amit magammal viszek belőle, az pár idézet a zenéről, meg azt, h bármennyire is mondogatja főhős, h az igazság mindig kiderül, hisz így van ez minden filmben, ez azért nem vág össze a tapasztalattal.
Nagyon ironikus, nagyon mulatságos, arról, h milyen messzire képes elmenni az igazság abban, h ne derüljön ki. Mert hát nem is az a fontos, h mit mondasz, hanem a hogyan. A paradigma. S ha kapod készen, akkor még a több különböző helyen, akár a fekete környéken feketék által elkövetett gyilkosságoknál is téged, a 15 éves (mellesleg ártatlan) fehér kamaszt fognak látni szemtanúk százai.


Hasonló könyvek címkék alapján

Chimamanda Ngozi Adichie: Half of a Yellow Sun
Carol Shields: The Stone Diaries
Thomas Keneally: Schindler's List
Arundhati Roy: The God of Small Things
Anne Enright: The Gathering
Andrea Levy: Small Island
Vladimir Nabokov: Lolita (angol)
Vladimir Nabokov: Ada, or Ardor
Vladimir Nabokov: Pnin (angol)
Chad Harbach: The Art of Fielding