Fejek 7 csillagozás

David Osborn: Fejek

„Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat, többé soha nem láthatja a családját, sem a jelenlegi barátait. A hozzátartozói úgy fogják tudni, hogy meghalt…” A beavatkozásokat Washington támogatásával végzik, szigorú titoktartás mellett – és utána a pácienseket senki sem látja. Egy balszerencsés napon azonban Susan McCullogh, a hírneves Borg-Harrison kutatólaboratórium fiatal neurológus kinyit egy olyan ajtót, aminek zárva kellett volna lennie. Az ajtó mögött pedig rábukkan minden idők legborzalmasabb orvosi kísérletének termékeire. A lány élete ettől a pillanattól fogva rémálommá válik, és rá kell döbbennie, hogy az ő sorsa is meg van pecsételve. Mert ha rajtakapják, őt is egy hordágyra fogják kötözni és begurítják a műtőbe. Onnan pedig eddig még mindenki abba a szobába került. Abba a szobába, ahonnan még senki sem szökött meg…

>!
Lap-ics, Debrecen, 1995
240 oldal · ISBN: 9634341411 · Fordította: Nitkovszki Staniszlav

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

nyolcadikutas>!
David Osborn: Fejek

Eme Fejek csak Osborn miatt került nálam terítékre. Négy könyve jelent meg magyarul, melyek közül a Vadászidény igazi gyöngyszem. Anno, még Peter Fonda-val film is készült belőle. Három könyve „megvolt”, nosza, gondoltam, fejezzük be a sort. Nem lett pokol, de Mennyország sem. Amolyan csendes orvosi krimi Robin Cook és Evelyn Marsh farvízén. Csak a megszállott orvosi krimik szeretőinek! De azoknak nagyon!

Tíci>!
David Osborn: Fejek

Hú, ezt titokban olvastam. Emlékszem a németkönyvem mögé dugtam be és úgy olvastam, de lebuktam, anyu kitépte a kezemből és azóta is látszik, hogy celluxszal van összeragasztva :)
Ez pl. nagyon tetszett, talán emiatt az esemény miatt is a szívemhez nőtt. Teljesen emlékszem szinte az egészre. Bár most szerintem egy olcsó sci-finek tartanám.


Hasonló könyvek címkék alapján

Három klasszikus rémtörténet
Isaac Asimov: Robotok és Birodalom
Cathrin Smith: Teremtők
Lőrincz L. László: A föld alatti piramis
Philip K. Dick: Kamera által homályosan
Elizabeth Hand: X-akták – A jövő a tét
Kathy Reichs: Virals – Fertőzöttek
Michael Crichton: Préda
Richard Morgan: Valós halál