A ​rejtélyek múzeuma (Kalandos küldetés) 4 csillagozás

David Glover: A rejtélyek múzeuma

A Kalandos küldetés-sorozat kötetei különleges élményt ígérnek a 8-12 éves gyerekeknek. Ezekben a rendhagyó könyvekben az olvasó a főhős, ő dönti el, mit választ, merre halad az izgalmas történetben. Útközben számos rejtély és talány állja útját, ám ezek egy igazi hősnek nem jelenthetnek akadályt, s végül sikeresen oldhatja meg a küldetéseket, hiszen a kötet visszatereli a helyes ösvényre. Ráadásul útközben észrevétlenül gyarapodik a gyermekek matematikai és történelmi tudása is, így lesz igazán hasznos élmény egy-egy kaland.

Eredeti cím: The museum of mysteries

>!
Napraforgó, Budapest, 2014
48 oldal · ISBN: 9789634454441 · Fordította: Pataki Andrea · Illusztrálta: Tim Hutchinson

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Wish P
David Glover: A rejtélyek múzeuma

A nyolcévesem teljesen rákattant, már többször végigrágta magát rajta és mióta olvasta (vagy megoldotta?) kalandparkot szoktak rendezni a húgával a gyerekszobában, roppant nehéz rejtvényekkel :)
Kisiskolásoknak remek szórakozás, felolvasósan is lehet használni. A rejtvények nem túl nehezek benne kb 3 osztálytól már jó, a fiam másodikos, de matekos agya van, neki mentek a feladatok. De ha elrontja valaki a választ, akkor sincs tragédia, visszaküld a kérdéshez és el lehet rajta gondolkodni megint..

>!
ribizli0414
David Glover: A rejtélyek múzeuma

Ez volt az első kalandos küldetésem, és felnőtt fejjel még a végére izgultam is. :) Végig fent tudja tartani a figyelmet és a koncentrációt a feladatokkal, a lapozgatással. Talán túl hamar lett vége, egy kicsit bővebb lezárást olvastam volna még szívesen, ha már a bevezető ilyen szépen ki lett kerekítve.

>!
buzaibruno
David Glover: A rejtélyek múzeuma

Ez a könyv nem volt olyan érdekes, amilyen a többi, de azért még értékelem. Csak annyi volt az egész,hogy van nálad nincs nálad, de azért még ne becsüld le!


Hasonló könyvek címkék alapján

Sven Nordqvist: Amikor Findusz kicsi volt és eltűnt
Kiss Ottó: Csillagszedő Márió
Romhányi József: Szamárfül
Walt Disney – Macskarisztokraták
Michelle Knudsen: Oroszlán a könyvtárban
Marie-Claude Monchaux: A sehány éves kislány
Janikovszky Éva: Velem mindig történik valami
Jakob Grimm – Wilhelm Grimm: Grimm legszebb meséi
Békés Pál: A Félőlény
T. Aszódi Éva (szerk.): Kisgyermekek nagy mesekönyve