Castle ​of Wizardry (Belgariad 4.) 2 csillagozás

David Eddings: Castle of Wizardry David Eddings: Castle of Wizardry David Eddings: Castle of Wizardry David Eddings: Castle of Wizardry David Eddings: Castle of Wizardry

Now, at last, the Orb was regained and the quest was nearing its end. Of course, the questors still had to escape from this crumbling enemy fortress and flee across a desert filled with Murgo soldiers searching for them, while Grolim Hierarchs strove to destroy them with dark magic.

>!
Corgi, London, 1993
puhatáblás · ISBN: 0593026357
>!
Del Rey, New York, 1984
376 oldal · ISBN: 0345335708

Kiemelt értékelések

Szentinel>!
David Eddings: Castle of Wizardry

Egy újabb remek könyv a sorozatban a kissé laposabb harmadik rész után. Garion beteljesíti sorsát, társai pedig maradnak, hogy segítsenek ennek fenntartásában… melyet rövidre zár a prófécia.

A Castle of Wizardry érezhetően egy erőteljes hurrá a befejező kötet előtt, melyben összecsap majd a jó és gonosz. Szokásos Eddings minőség: humoros párbeszédek, szórakoztató szereplők és izgalmas történet, ahogy azt szeretem. Kifejezetten tetszett, hogy a karakterekről még mindig derülnek ki új dolgok, és mindenki fejlődik valamelyest. Kifejezetten tetszett Ce’Nedra kisregény-hosszúságú fejezete, abban is leginkább a Polgarás jelenetek voltak hatásosak. Eddings nagyon jól tudja terelni a szereplőit.

Most már csak egyetlen könyv maradt a The Belgariadból, melynek lassan neki is kezdek. Előbb viszont muszáj egy könyvnyi szünetet tartanom, hogy felkészüljek az epic lezárásra.


A sorozat következő kötete

Belgariad sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Sarah J. Maas: Kingdom of Ash
George R. R. Martin: A Storm of Swords
Leigh Bardugo: Crooked Kingdom
Brandon Sanderson: Words of Radiance
Sabaa Tahir: A Torch Against the Night
Christopher Paolini: Inheritance
Robin Hobb: Fool's Errand
Sara Raasch: Frost Like Night
Brandon Sanderson: The Final Empire