Találj ​ki! 3 csillagozás

Dávid Ádám – Finy Petra – Gévai Csilla – Kertész Erzsi – Majoros Nóra – Mészöly Ágnes – Miklya Anna – Nyulász Péter: Találj ki!

Hogy lesz egy unalmasnak ígérkező osztálykirándulásból félelmetesen izgalmas szabadulós játék? Úgy, hogy az osztály nyolc különc tagja mondvacsinált vagy valós indokkal lemarad az éjszakai túráról. A lepukkant kastélyszállóban töltik az éjszakát, ahol hamar a bogaras gondnok mesterien őrült játékának szereplőivé válnak. Ők nyolcan véletlenül lettek egy csapat, de hajnalig – ha szeretnék, ha nem – össze kell tartaniuk, mielőtt a többiek visszaérnek. Különleges könyv született: a könyv nyolc főszereplőjét megszólaltató nyolc író közös munkája. Ők nyolcan nem véletlenül lettek egy csapat, szívvel-lélekkel írták ezt a könyvet.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Betűtészta, 2019
290 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155587344 · Illusztrálta: Orosz Annabella

Most olvassa 1

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 19

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Egri_Kriszta
Dávid Ádám – Finy Petra – Gévai Csilla – Kertész Erzsi – Majoros Nóra – Mészöly Ágnes – Miklya Anna – Nyulász Péter: Találj ki!

Nagyon tetszett a könyv alapötlete, ezért kíváncsian vettem kézbe a regényt. A kezdése lendületes, rögtön magába szippantott. Nekem külön élvezetes volt figyelni, melyik szereplőt melyik író alkotta, én minden fejezet előtt ezt is megnéztem. Nyelvezete könnyed, fiatalos. Egységes lett a mű, bár nyolcan írták. Nekem kicsit elfáradt a végére, a befejezés hozott némi csalódást, mégis összességében izgalmasnak, szerethetőnek gondolom a regényt.


Népszerű idézetek


Hasonló könyvek címkék alapján

Valeria Screwy: Miss Screwy csavaros árvái
Szabó Magda: Tündér Lala
Bálint Ágnes: Szeleburdi család
Fehér Klára: Bezzeg az én időmben
Janikovszky Éva: Málnaszörp és szalmaszál
Bogáti Péter: Az ágasvári csata
Janikovszky Éva: Égigérő fű
Igaz Dóra: Nyár, nagyi, net
Dunajcsik Mátyás: A Szemüveges Szirén
Nógrádi Gábor: Hecseki és a kedves betörők