Ahogy az őszi természet is ezernyi színben pompázik, az ősszel termő gyümölcsök és zöldségek is szemgyönyörködtetőek. Az esős, borús időszak ellenére kit ne derítene jobb kedvre a sötétlila padlizsán és káposzta, a bíborszínű cékla, a vörös pritaminpaprika, a világoszöld és kék szőlő, a narancssárga sütőtök, a piros alma, a sötétzöld brokkoli, a sárga körte!
Nemcsak látványukkal, zamatukkal hatnak ránk, hanem tápanyagaik, vitaminjaik és nyomelemeik gondoskodnak rólunk a napfénymentes időszakban, segítenek megelőzni, hogy az őszi, téli megbetegedések ledöntsenek bennünket a lábunkról. Használjuk ki, hogy mindig vannak a hazai piacokon olyan zöldségek és gyümölcsök, amelyek tökéletesen alkalmasak immunrendszerünk erősítésére. Az alapanyagokban található vitaminok és ásványi anyagok remek segítséget nyújtanak abban, hogy szervezetünk készleteit feltölthessük a téli, ilyen szempontból ínségesebb időkre, felkészülhessünk a betegségek elleni védekezésre.
Ősszel is érdemes… (tovább)
Az ősz ízei 0 csillagozás
Vegán szakácskönyv
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 4
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lénárt Gitta: Élő ételek könyve ·
Összehasonlítás - Gabonaételek ·
Összehasonlítás - Nadine Hüttenrauch: Tudatos étkezés, egészséges élet ·
Összehasonlítás - Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha ·
Összehasonlítás - Amy Ramos: A teljes ketogén diéta kezdőknek ·
Összehasonlítás - Joan van Rooijen: Napeledel ·
Összehasonlítás - Monostori Mária: Főzzünk egészségesen, finomat ·
Összehasonlítás - Horváth Éva – Szepesi Dóra: A fiatalodás művészete ·
Összehasonlítás - Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv ·
Összehasonlítás - Christine Bailey: Smoothie-könyv ·
Összehasonlítás