Dankóné R. Magdolna (szerk.) · Nagy Zsuzsa (szerk.)

Az ​ősz ízei 0 csillagozás

Vegán szakácskönyv
Dankóné R. Magdolna – Nagy Zsuzsa (szerk.): Az ősz ízei

Ahogy ​az őszi természet is ezernyi színben pompázik, az ősszel termő gyümölcsök és zöldségek is szemgyönyörködtetőek. Az esős, borús időszak ellenére kit ne derítene jobb kedvre a sötétlila padlizsán és káposzta, a bíborszínű cékla, a vörös pritaminpaprika, a világoszöld és kék szőlő, a narancssárga sütőtök, a piros alma, a sötétzöld brokkoli, a sárga körte!
Nemcsak látványukkal, zamatukkal hatnak ránk, hanem tápanyagaik, vitaminjaik és nyomelemeik gondoskodnak rólunk a napfénymentes időszakban, segítenek megelőzni, hogy az őszi, téli megbetegedések ledöntsenek bennünket a lábunkról. Használjuk ki, hogy mindig vannak a hazai piacokon olyan zöldségek és gyümölcsök, amelyek tökéletesen alkalmasak immunrendszerünk erősítésére. Az alapanyagokban található vitaminok és ásványi anyagok remek segítséget nyújtanak abban, hogy szervezetünk készleteit feltölthessük a téli, ilyen szempontból ínségesebb időkre, felkészülhessünk a betegségek elleni védekezésre.
Ősszel is érdemes… (tovább)

>!
Oltalom Alapítvány, Budapest, 2013
182 oldal · ISBN: 9789638971302

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 4


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Gabonaételek
Nadine Hüttenrauch: Tudatos étkezés, egészséges élet
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Amy Ramos: A teljes ketogén diéta kezdőknek
Joan van Rooijen: Napeledel
Monostori Mária: Főzzünk egészségesen, finomat
Horváth Éva – Szepesi Dóra: A fiatalodás művészete
Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv
Christine Bailey: Smoothie-könyv