Dankóné R. Magdolna (szerk.) · Nagy Zsuzsa (szerk.)

A ​tél ízei 1 csillagozás

Vegán szakácskönyv
Dankóné R. Magdolna – Nagy Zsuzsa (szerk.): A tél ízei

Főzni jó! Egészségeset és finomat főzni még jobb! De a legjobb, amikor több ember összefog egy jó ügy támogatására. A Nyitott Szemmel magazin munkatársai fontosnak tartották, hogy legyenek olyan évszakokra kidolgozott szakácskönyvek, amelyekből bárki, bármikor elkészítheti egészségbarát, hazai alapanyagokból készült ételeit. Így született meg ez a szakácskönyv-sorozat. Első, téli része 2011. októberétől már kapható. A könyv 184 oldalon 100 vegán receptet, értékes tippeket, fortélyokat, fitoterápiás tanácsokat, 50 színes ételfotót és 80 kisebb fotót tartalmaz.

>!
184 oldal · ISBN: 9789638912329

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3

Kölcsönkérné 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Bede Anna: Vegabudapest
Bede Anna: Vegasztrománia
Kurma Dásza: Ínycsiklandó vegetáriánus ételek
Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok
Rohini Dévi Dászi: Hare Krisna – Vegetáriánus szakácskönyv
Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei
Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Elisabeth Döpp – Christian Willrich: Vegetáriánus ételek