Főzni jó! Egészségeset és finomat főzni még jobb! De a legjobb, amikor több ember összefog egy jó ügy támogatására. A Nyitott Szemmel magazin munkatársai fontosnak tartották, hogy legyenek olyan évszakokra kidolgozott szakácskönyvek, amelyekből bárki, bármikor elkészítheti egészségbarát, hazai alapanyagokból készült ételeit. Így született meg ez a szakácskönyv-sorozat. Első, téli része 2011. októberétől már kapható. A könyv 184 oldalon 100 vegán receptet, értékes tippeket, fortélyokat, fitoterápiás tanácsokat, 50 színes ételfotót és 80 kisebb fotót tartalmaz.
A tél ízei 1 csillagozás
Vegán szakácskönyv
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 3
Kölcsönkérné 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Janits-Szabó Virág: Örömfőzés 99% ·
Összehasonlítás - Lénárt Gitta: Élő édességek könyve ·
Összehasonlítás - Bede Anna: Vegabudapest ·
Összehasonlítás - Bede Anna: Vegasztrománia 95% ·
Összehasonlítás - Kurma Dásza: Ínycsiklandó vegetáriánus ételek ·
Összehasonlítás - Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok ·
Összehasonlítás - Rohini Dévi Dászi: Hare Krisna – Vegetáriánus szakácskönyv ·
Összehasonlítás - Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei ·
Összehasonlítás - Vida Kata: Idei, hazai, zöld ·
Összehasonlítás - Elisabeth Döpp – Christian Willrich: Vegetáriánus ételek ·
Összehasonlítás