Dankóné R. Magdolna (szerk.) · Nagy Zsuzsa (szerk.)

A ​tavasz ízei 0 csillagozás

Vegán szakácskönyv
Dankóné R. Magdolna – Nagy Zsuzsa (szerk.): A tavasz ízei

Végre itt a tavasz! A téli álomból ébredező természet vitamindús zöldségei és gyümölcsei új életerővel töltik fel szervezetünket. A zsenge, friss alapanyagok számos gasztronómiai újításra sarkallták kötetünk szerzőit. A finomabbnál finomabb receptekből vegánok (növényi étrenden élők) és vegyes táplálkozásúak, lisztérzékenyek, candidával, tej- és tojásérzékenységgel küzdők egyaránt meríthetnek ötleteket. Mivel a receptek egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószerrel és adalékokkal készült hozzávalókat, az egészségtudatos és a fogyókúrázó olvasók is bátran csemegézhetnek a magyar alapanyagokra épülő ételleírásokból. Élvezetes főzést, szép tavaszi napokat és jó egészséget kívánunk minden kedves olvasónknak!

>!
Nyitott Szemmel, Veszprém, 2012
180 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638912343

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek
Gabonaételek
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Judy Ridgway: Vegetáriánusok könyve
Rajczi Rezsőné: Húsmentes reform szakácskönyv
Dankóné R. Magdolna – Nagy Zsuzsa (szerk.): Az ősz ízei
Elek Mária: Főzzünk vega módra
Monostori Mária: Főzzünk egészségesen, finomat