Szárnyak 44 csillagozás

Danielle Steel: Szárnyak Danielle Steel: Szárnyak Danielle Steel: Szárnyak Danielle Steel: Szárnyak

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cassie O'Malleyt már kislány korában lenyűgözte a repülés. Apja az amerikai légierő pilótájaként harcolt az első világháborúban, csakúgy, mint Nick Galvin, az ördögien ügyes vadászrepülő. Mellettük Cassie úgy elsajátítja a szakma összes fortélyát, hogy a két világháború közötti időszak legjobb berepülőpilótája lesz belőle. A világ azonban nem tanul az első globális háborúból, és a másodikra készül. Cassie számára azonban nemcsak lelkiismereti kérdés, hogy repülési képességeit az ezen a téren is fölénybe kerülő ellenséggel szemben kamatoztassa. Angliában bevetés előtt találkozik egykori tanítómesterével és szerelmével, Nickkel.

Eredeti megjelenés éve: 1994

>!
Maecenas, Budapest, 2017
366 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632033242 · Fordította: Balogh Mariann
>!
Maecenas, Budapest, 2004
366 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632031067 · Fordította: Balogh Mariann
>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 1998
382 oldal · ISBN: 9635487703 · Fordította: Balogh Mariann

2 további kiadás


Kedvencelte 5

Most olvassa 2

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Danielle Steel: Szárnyak

Nem vagyok nagy Steel-fan. Hamar csömört lehet kapni, ha sokat olvasol belőlük. De ez a könyv számomra kiemelkedő volt. Nagyon szerettem a szereplőket és a történetet is, ami a második világháború előtt és alatt játszódik. Valaha volt belőle saját példányom, de a rokonok és ismerősök salátává olvasták és persze mindenki nagyon szerette.

>!
misszi68
Danielle Steel: Szárnyak

Ez egy elég gyengécske könyve Danielnek, de azért élvezhető volt így is.

>!
Lex
Danielle Steel: Szárnyak

Szerintem ez Danielle Steel egyik legjobb könyve, nem véletlenül nagy kedvencem. Én magam nem vagyok a repülés híve, de Cassie oldalán a világ minden táját berepülném. A történet mozgatórugója egy olyan őrült hobbi, melyet tényleg csak az igazán őrült emberek képesek űzni. Bár voltak hullámvölgyei az érzelmeimnek, attól még nagyon szeretem ezt a történetet.

>!
Judyth3
Danielle Steel: Szárnyak

Tipikus Danielle Steel könyv. Mindig ugyanaz történik minden könyvben. Dráma, szerelem, még több dráma és háború. De pont ezért szeretem :)

>!
Szonja_Boglárka_Aczél
Danielle Steel: Szárnyak

Nagyon izgalmas és érdekes könyv, a főszereplő talán az egyik legszerethetőbb, akiről valaha is olvastam Steel könyveiben! VIszont a szerelmi rész nem volt eléggé részletezve, a vége is kissé elkapokodott, hiányérzetem volt emiatt…

>!
zília
Danielle Steel: Szárnyak

A kedvenc Danielle Steel könyvem, a minap olvastam újra, már nem is tudom ez hanyadik alkalom :-) Imádom Cassie és Nick karakterét! Fordulatos, érdekes, néhol könnyfakasztó, de a vége happy enddel zárul, ami nálam alapkövetelménye egy könyvnek. Utálom, ha rossz a vége valaminek!!!

>!
szilva81
Danielle Steel: Szárnyak

Egyik legjobb Steel könyv, olvasás közben érzelmeket váltottak ki belőlem a karakterek (ami jó!!!)– Cassie akaratossága és elhivatottsága tiszteletre méltó számomra, az Apa makacssága és Nick konoksága – olvasás közben elképzeltem, hogy én is a család tagja vagyok, én is a repülés szenvedélyében élek.
A vége viszont elnagyolt, rendben, hogy happy end, de kicsit még lehetett volna húzni, mi van a háború alatt és mi lesz utána…

>!
Annigine
Danielle Steel: Szárnyak

Cassie számomra példája volt annak, hogy hogy lehet kitörni egy olyan környezetből, ahol a nők elnyomásban élnek. Nem csak a környezete akadályozta meg folyton, hogy pilóta legyen, hanem az édesapja is.
Miután bizonyított a világnak, ez nem csak az apját nyűgözte le, hanem a többi embert is, így aztán áradoztak róla az újságokban és a TV-ben. Ekkor jött a képbe Desmond, aki a saját cégét akarta felfuttatni ezzel a kivételes lánnyal. Nem kis szerencsétlenségére.
Megható volt Nick és Cassie kapcsolata. Próbál tartózkodni a férfi, de sajnos a visszautasítása egy hatalmas lavinát indít el, ami megállíthatatlanul zúdul. Talán így kellett lennie, hogy értékeljék a boldogságukat.

Tetszett a könyv, bár annyira nem érintett meg, nem hatott meg, de kétség kívül elgondolkodtatott és kikapcsolt.

>!
Maecenas, Budapest, 1995
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638469439 · Fordította: Balogh Mariann
>!
Dexter79 P
Danielle Steel: Szárnyak

Az első Danielle Steele könyvem volt, még nagyon fiatal, középiskolás koromban. Rettenetesen magával ragadott, és tetszett a történet. Azóta számtalanszor újraolvastam, részeket, vagy az egész könyvet.
Több könyvét olvastam azóta, de egyik se közelítette meg számomra ezt a könyvet.

>!
Enn
Danielle Steel: Szárnyak

vannak érdekes részei, de nem keltett rám Hatalmas benyomást. Azért jó volt.


Népszerű idézetek

>!
Annigine

Nem tudott arra gondolni, hova ment, csak azokra, akiket itt hagyott.

148. oldal (Maecenas, 1995)


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara
J. L. Armentrout: Origin
Jennifer A. Nielsen: The Shadow Throne – Az Árnytrón
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
Cassandra Clare: Üvegváros
Kelly Oram: Cinder és Ella
Jeaniene Frost: Síri csendben
Tiffany Reisz: Az úrnő