Keresztutak 53 csillagozás

Danielle Steel: Keresztutak Danielle Steel: Keresztutak Danielle Steel: Keresztutak Danielle Steel: Keresztutak

Már szinte mindenki a küszöbön álló háborúról beszél, de az Atlanti-óceán habjait szelő Normandie luxushajó dúsgazdag utasait mindez csöppet sem foglalkoztatja. A Washingtonból Franciaországba tartó előkelő társaság tagjai az élet örömeit keresik a fedélzeten és a kabinjaikban. Liane de Villiers gyönyörű asszony, aki csodálja a férjét, a washingtoni francia nagykövetet. Ám amint megpillantja Nick Burnham-et, az amerikai acélkirályt, szíve lángra gyúl iránta. Nick sem marad közömbös, ám a háború viharai messze sodorják őket egymástól. Vajon beteljesedik-e szerelmük? Erre kapunk választ Danielle Steel izgalmas és szép történetében.

Eredeti megjelenés éve: 1982

>!
Maecenas, Budapest, 2017
394 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632033235 · Fordította: Szántó Judit
>!
Maecenas, Budapest, 1999
394 oldal · puhatáblás · ISBN: 963902595x · Fordította: Szántó Judit
>!
Fabula, Budapest, 1996
394 oldal · puhatáblás · ISBN: 9636540764 · Fordította: Szántó Judit

1 további kiadás


Kedvencelte 3

Most olvassa 3

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Paulina_Sándorné P>!
Danielle Steel: Keresztutak

Nem volt egy egyszerű történet. A háborúkról szóló, háború idején játszódó történetei az írónőnek nagyszerűek. Nagyon jól át tudja adni az ehhez kapcsolódó érzelmeket. Liane kedves, aranyos nő, bár voltak pillanatok, amikor nem értettem őt. Nick szimpatikus, nem semmi, amin át kellett mennie a felesége miatt. Egy hárpia volt. Gonosz volt a bíró a döntése miatt. Armand-ot egyrészt tisztelem, amiért Franciaországban maradt, másrészt meg jól megráznám, hogy miért hagyta magára a családját. A végének örültem spoiler

Lex>!
Danielle Steel: Keresztutak

Örök kedvencem, amit sosem unok meg. Szép és megindító történet.

kzsuzsu>!
Danielle Steel: Keresztutak

Alapvetően könnyen kitalálható történet, amiben nem elsősorban a romantikus szál a domináns, hanem a történelmi háttér vezérelte családi történések. A könyv első harmada elég vontatott volt, igazán a D. hajón indultak be a történések. A karakterek szépen kidolgozottak voltak, de talán lehettek volna kicsit árnyaltabbak, kevésbé feketék és fehérek.

Terezia_Gondon>!
Danielle Steel: Keresztutak

Kikapcsolt és magával vitt a történet mint egy kosztümös film. Nagyon izgultam a legvégéig, hogy mi lesz a befejezés. Tetszett a két nőalak: az angyali Liane és a démoni Hil szembeállítása. Kicsit „jókais” is volt emiatt a regény, ugyanakkor mégsem teljesen meseszerű. Szerintem a mai világban is szaladgálnak ilyen-olyan típusú nők. Lélektanilag valahogy mindkettő abszolút kidolgozott volt és érthető, hiteles. Ha valaki romantikára, érzelmekre és izgalomra vágyik, akkor ajánlott olvasmány a számára.


Hasonló könyvek címkék alapján

Diana Gabaldon: Az utazó 1-2.
Hazel Gaynor – Heather Webb: Az utolsó karácsony Párizsban
Kate Quinn: Alice hálózata
Kristin Hannah: Fülemüle
Amy Harmon: Homokból és hamuból
Nermin Bezmen: Kurt Szejt és Sura
Janet Skeslien Charles: A párizsi könyvtár
V. E. Schwab: Addie LaRue láthatatlan élete
Sarah J. Maas: A Court of Silver Flames – Ezüst lángok udvara
Cassandra Clare – Wesley Chu: A mágia vörös tekercsei