Hazafelé 43 csillagozás

Danielle Steel: Hazafelé Danielle Steel: Hazafelé Danielle Steel: Hazafelé Danielle Steel: Hazafelé Danielle Steel: Hazafelé

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Kalifornia ​napfényes ege alatt Gillian Forrester, a nemrég elvált New York-i fiatalasszony az újrakezdés örömét ízlelgeti. Lelki táplálékát Chris Matthews, a magas, szőke operatőrzseni szolgáltatja, aki lebilincselő lezserségével és nem utolsó sorban ragyogó mosolyával rabul ejti Gill szívét. Ám semmi sem tart örökké, s Gill egyszerre csak megint a keleti parton találja magát. Legyűrhetetlen lelkiereje és barátai segítségével azonban hamarosan visszazökken a régi kerékvágásba. Új partnere, Gordon Harte, a talpig úriember mindenben exszerelme ellentéte. Elég idős ahhoz, hogy felfedezze a Gillben rejlő értékeket, és elég fiatal ahhoz, hogy mély, odaadó szerelemmel szeresse. Ám a beteljesülés küszöbén betoppan Chris, a tékozló szerető, és mindannyiuk számára váratlan fordulatok sora következik be. Hogyan dönt a fiatalasszony, akinek nemcsak saját, de ötéves lánya érdekeit is szem előtt kell tartania? Hogyan tervez az ember, és hogyan végez helyette a sors, vagy Isten? Megtalálja-e… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 1973

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vénusz könyvek Maecenas

>!
Maecenas, Budapest, 2016
314 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632033099 · Fordította: Keszthelyi Klára
>!
Maecenas, Budapest, 2008
314 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632031296 · Fordította: Keszthelyi Klára
>!
Maecenas, Budapest, 2005
314 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632031296 · Fordította: Keszthelyi Klára

4 további kiadás


Kedvencelte 1

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Paulina_Sándorné P>!
Danielle Steel: Hazafelé

Az írónőtől megszokott történetet kaptam. Kikapcsolódásnak tökéletes volt. Romantikus történet, de az írónő nagyon jól játszik az érzelmekkel. Gill szimpatikus volt, tetszett a stílusa. Bár voltak pillanatok, ahol simán megráztam volna. Mondjuk a barátnője képletesen meg is tette, de milyen jól tette. Gordon-t bírtam. Gill sok mindenen átment, az élet sok mindent sodort az útjába.

Zsu_001>!
Danielle Steel: Hazafelé

’90-es kiadású könyvet még valamikor kisiskolás koromban nyertem tombolán, ahol lehetett választani a könyvek közül. Ezt vittem haza, szerintem 4. v 5. osztály környékén lehetett. Első D S könyvem. Szerettem, többször elolvastam, és azóta az írónő még rengeteg könyvét megszereztem. Pont azt adja, amit várok tőle, amikor könnyen fogyasztható, gyorsan olvasható könyvet akartam, tökéletesen megfelelt a célra.

HHajni>!
Danielle Steel: Hazafelé

18 körül voltam, amikor olvastam. Azt hiszem, ezzel a könyvvel szerettem meg olvasni is. Ezután faltam a regényeit. Szeretem DS stílusát és az életből vett történeteit.

Vivicu>!
Danielle Steel: Hazafelé

Emlékszem, ez volt az első Danielle Steel könyvem. Jó rég volt. Nem tudom hogy mit gondolnék ha újra elolvasnám, de az akkori fejemmel nagyon tetszett. :)


Népszerű idézetek

Szelén>!

Chris hirtelen megmerevedett, üveges tekintettel meredt a stábra, aztán tántorogva a szívéhez kapott. Most biztos voltam benne, hogy nemcsak megjátsza, tényleg rosszul van. Átvillant rajtam, hátha túladagolta a drogot vagy valami ilyesmi, ő pedig lassan összecsuklott és ájultan terült el a földön.
Joe-val egyszerre értünk mellé. Joe óvatosan fordította meg. Előzőleg arccal leborulva feküdt. Amikor hanyatt fordítottuk, a pulzusa után nyúltam. Ekkor jelent meg az arcán a hatalmas kisfiús vigyor, és kuncogni kezdett.
– Beugrottatok,mi? – Csak úgy ragyogott a képe. De nem sokáig. Joe ráugrott, leszorította a földre, közben a hátam mögé mutatott és sokatmondóan rám nézett. Tudtam, mit akar: a lovak vizesvödre. Odarohantam, kiöntöttem belőle egy kicsit, hogy elbírjam, majd vissza és az egészet Chrisre borítottam. Az utolsó cseppig. De ő csak nevetett és már én is a földön voltam, cibálta a hajamat, ami teljesen kibomlott.

17-18. oldal

Szelén>!

Tudtam, hogy a srác teljesen bolond.

18. oldal

Szelén>!

„ Bátorság! Ne állj meg félúton!”

313. oldal

Szelén>!

Egy perc sem telt bele, és már magunk mögött hagytuk a fennsíkot, ahol forgattunk, és az a fantasztikus kép tárult a szemünk elé, ami úgy lenyűgözött, amikor jöttünk. Most ez egészen más volt, így lóháton a hegyek között, és már nem érdekelt, hogy szép-e vagy sem. Hirtelen nagyon dühös lettem erre az őrült gyerekemberre, aki az életemmel játszik. Hát ki ez? Egy nagyképű, felelőtlen, idétlen, taknyos hippi, aki azt képzeli, hogy neki mindent lehet.

20. oldal

Szelén>!

Egész testem megfeszült és minden erőmmel megpróbáltam lelökni a lóról. De ahogy megfordultam, hideg víz csapott az arcomba. A vízipisztoly… szóval egész idő alatt ezt fogta rám.
– Te szemét, rohadt… -köpködtem kétujjnyira az arcától, és küszködtem, hogy kitöröljem a vizet a szememből és hogy megöljem. -Te dög…..te…azt hittem….
– Fogd be a szád. – Ezúttal a számba fröcskölte a vizet a pisztolyból, fuldokoltam a nevetéstől. Ilyen volt Christopher Matthews.

20. oldal

Szelén>!

Az arca békés volt és úgy nézett ki, mint egy gondtalan cowboy. A megátalkodott kölyök pillanatnyilag eltűnt.
[…]
Chris lassan maga felé húzta az arcomat és megcsókolt. Hosszú, gyengéd, puha csókkal. Ez nem egy őrült kölyöknek a csókja volt. Egy férfié.
Amikor elengedett és kinyitottam a szemem, láttam, hogy mosolyog és elégedett.
– Tetszel nekem te lány. Mit is mondtál, hogy hívnak?
– Menj a fenébe.

20-21. oldal

Szelén>!

Azon töprengtem, hogy vajon rám veti-e magát és megerőszakol, vagy lespriccel újra a vízipisztolyával, vagy mi. Nála sose lehetett tudni.

23. oldal

Szelén>!

Az, ki a boldogság rabszolgája
Az élet csapásait nehezen állja,
De ki csak könnyű csókot lehel utána,
Azt füröszti az öröklét napsugára.

166. oldal

Szelén>!

Azt hittem, nem bírom ki, de kibírtam. Az ember mindent kibír.

166. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Origin
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Cassandra Clare: Üvegváros
Richelle Mead: A halál csókja
Nicholas Sparks: Az utolsó dal
Brigid Kemmerer: Spark – Szikra
Gayle Forman: Hová tűntél?
Jean Webster: Nyakigláb Apó
Kiera Cass: The One – Az Igazi