Fordulópont 8 csillagozás

Danielle Steel: Fordulópont

Kalifornia ​rangos kórházaiból négy kiváló traumatológust ér az a megtiszteltetés, hogy egy tömegkatasztrófára felkészítő orvosi képzési program keretében együtt dolgozhatnak Párizsban francia kollégáikkal.
Bill Browning a San Francisco Közkórház és Traumatológiai Központ legforgalmasabb részlegét, a sürgősségi osztályt vezeti. Mivel elvált, és Londonban élő lányait csak ritkán láthatja, minden idejét és energiáját a munkájának szenteli. Stephanie Lawrence-t, a UCSF egyetemi klinika munkatársát örökös lelkifurdalás gyötri: kétségbeesetten őrlődik ígéretes karrierje és a családja között. Wendy Jones, a Stanford elhivatott baleseti sebésze, kilátástalan kapcsolatban vergődik egy nős szívsebésszel. Olyan csapdába esett, amelyből nem tud, s talán nem is akar szabadulni. Tom Wylie naponta bizonyítja mesterségbeli tudását az oaklandi Alta Bates magánegészségügyi központban. A sármos férfi vitathatatlanul népszerű a hölgyek körében, mégis elszántan őrzi függetlenségét.
A négy… (tovább)

Eredeti cím: Turning Point

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Maecenas, Budapest, 2021
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632034218 · Fordította: F. Nagy Piroska

Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 11

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Katica_98 P>!
Danielle Steel: Fordulópont

Ennek a könyvnek a felépítése és a hangulata ugyanolyan volt mint amit a legutóbb olvastam Danielle Steeltől. Az elején több szereplő lett bemutatva. Az olvasás haladtával összefonódott a történetük. Négy orvos egy program keretén belül Párizsba utazik. Számomra abszurd hogy mind a négy ennek az utazásnak köszönhetően találja meg a nagy szerelmet. Nem nagyon ragadott magával a történet, nincs is kedvem írni róla, hosszúra nyúlna ha bőven kifejteném a véleményem a sok szereplőről.
Régen nagyon sok könyvet olvastam DS-től, sőt sokat kétszer is elolvastam. Úgy emlékszek vissza az írónő régebbi könyveire, hogy azok az olvasmányok jobban tetszettek, hisz 30 év elmúltával is soknak még a címe után is tudom a történetét. Akkor még nem volt ilyen bőséges kínálat a könyvekből. Sajnos néha már a könyv is olyan mint a gyom. Ott is nő ahol nem vetik. Ezt nem DS-re értem, hanem a bőséges kínálatra.

wrony>!
Danielle Steel: Fordulópont

Azt nyújtotta, amit vártam: kikapcsolódást. Ennek tökéletesen megfelelt. A műfaj szabályainak megfelelően minden van benne: romantika, izgalom, válság. Ha nem kívánunk tőle többet, akkor senki nem csalódott.

Zsuzsanna_Hernádi>!
Danielle Steel: Fordulópont

Alapvetően egy kellemes kis történet volt, a megszokott olvasmányos D. S. stílusban. Messze nem a legjobb írásai közül való, de kikapcsolódásnak teljesen megfelelő. Semmi extra nem történik benne igazándiból. Adott 4 – 4 különböző városból, országból, sőt kontinensről érkező orvos 4 nő és 4 férfi. 2 hónapjukat követhetjük végig, ami alatt mindenki élete megváltozik- természetesen pozitívan- megtalálják a szerelmet, lezárnak nem működő kapcsolatokat és elválaszthatatlan barátok lesznek. Giccsesnek hangzik? Az is. De abszolút a jobbik fajtából.


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Christopher Moore: Vérszívó démonok
Guillaume Musso: Az angyal hív
Susan Ee: World After – Túlélők világa
Jack London: Martin Eden
Guillaume Musso: Mi lesz velem nélküled?
Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Sandra Brown: Nász és gyönyör