Első ​látásra 10 csillagozás

Danielle Steel: Első látásra

Timmie ​O'Neill, a tehetséges amerikai divattervező páratlan üzleti érzékkel és kreativitással teremtette meg nemzetközi vállalatbirodalmát. Vállalkozása felemészti az életét, de nem bánja, mert így legalább kevesebbet gyötrődik a múlt magánéleti csapásai miatt. Míg az üzletben a kockázat a lételeme, személyes kapcsolataiban ez felvállalhatatlan számára. Túlságosan sebzett ahhoz, hogy elhiggye: egy férfi több lehet számára a magány pillanatnyi ellenszerénél.
De hiába a jól megszervezett, elrendezett élet, kiderül, hogy Timmie sincs védve varázslat ellen. Márpedig a varázslat utoléri, amikor a párizsi divathét alatt megbetegszik, és egy lenyűgöző francia férfi lép az életébe. Timmie és Jean-Charles kapcsolata eleinte nem lépi túl az orvos és páciense viszonyát, ám a lábadozás ideje alatt barátokká válnak. Azt azonban még maguknak sem merik bevallani, hogy mélyen belül ébredezik bennük a szerelem. Egyiküket a rosszul értelmezett kötelességérzet, másikukat az újabb sérüléstől… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Maecenas, Budapest, 2014
336 oldal · ISBN: 9789632032672 · Fordította: Kelly Ágnes

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

kitekaktusz>!
Danielle Steel: Első látásra

Lehet, hogy rém ciki, de én még mindig imádom Danielle Steelt. Talán már csak nosztalgiából is, mert sok szép emlékem van a könyveiről. Középiskolában a barátnőmmel folyton cserélgettük a könyveit, anyukámmal imádtunk könyvvásárokra járni, hogy minél több kötetet be tudjunk szerezi tőle. Ha nyaralni mentünk, apu folyton viccelődött velünk, hogy a könyvektől már be se férünk a kocsiba. :) Az utóbbi években alig olvastam tőle, valahogy teljesen más élmény, mint tizen- vagy huszonévesen. Ráadásul elég kritikus is tudok lenni vele szemben, életem egyik legrosszabb olvasmánya is hozzá köthető. De mindezek ellenére is nagyon szeretem.
Ez sem a legsikerültebb művei közé tartozik, túl sok volt benne a leírás, kicsit szájbarágós volt, mintha folyton ugyanazokat a gondolatokat és érzéseket ismételte volna. A főhős pedig megint egy szinte már tökéletes nő volt, szép, okos, gazdag, sikeres, stb., mint sok más előző írásában, de neki még ezt is elnézem. :)

olvasónő>!
Danielle Steel: Első látásra

Szeretem a romantikát könyvekben is.Biztos, hogy lesz még, amit az írónőtől olvasok, de ez az a könyv, aminél érdemes átvészelni az elejét, hogy aztán a közepe fele vagy utána jobb legyen.A vége felé már tűrhető volt, olyan amit várna az ember. Az elején olyan érzése van az embernek, mintha fizettek volna az oldalszámért.Kérdezz-felelek, nem is tudom, de tudom, nyújtani minden mondatot és mozdulatot. Brr. Szóval első könyvnek ne ezt. Egyszeri olvasat, ha van más mellette, inkább azt.

Sünike>!
Danielle Steel: Első látásra

Az utóbbi 6 könyvből ez volt a leggyengébb. Nem kötött le a rengeteg információ, mellyel a jellemeket, háttereket, helyszíneket ecsetelte Steel. Ez a könyv számomra csak egyszer-olvasós.

Kaktuszvirág>!
Danielle Steel: Első látásra

Nem a legjobb könyve a szerzőnek. Laza kis nyári olvasmány.

Zsuzsanna_Hernádi>!
Danielle Steel: Első látásra

Iszonyatosan sokáig tartott, mire ennek a könyvnek a végére értem. A történet legalább a feléig iszonyú döcögős, vontatott. Onnan egy kicsit érdekesebb, pörgősebb lesz. Örülök, hogy végre átrágtam magam rajta. A majdnem örökbe fogadott gyerkőc szála nekem olyan lezáratlan maradt, komolyan azt hittem, hogy valahogy vissza fog kerülni.


Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Francine Rivers: Hang a szélben
Kelly Oram: Cinder és Ella
Jeaniene Frost: Síri csendben
Julie Garwood: A menyasszony
Charles Martin: A szív kútja
Richelle Mead: A halál csókja
Kresley Cole: A sötétség démona
Lisa Kleypas: Az ördög télen