Eljön ​az a nap 11 csillagozás

Danielle Steel: Eljön az a nap Danielle Steel: Eljön az a nap

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Coco Barrington egy legendás, ámde meglehetősen öntörvényű hollywoodi családba született. Anyja, a világhírű bestsellerszerző titkos viszonyt folytat egy nála 21 ével fiatalabb férfival. Nővére, Jane, Hollywood egyik topproducere, barátnőjével és szerelmével, Lizzel él együtt.
Mégis Coco a család fekete báránya, mert kimaradt a jogi egyetemről, szakított családja fényűző életmódjával, és kutyasétáltatóként dolgozik egy eldugott észak-kaliforniai városkában.
Coco éppen nővére házára felügyel, amikor váratlan látogatója érkezik. Leslie Baxter, a hihetetlenül jóképű angol színész depressziós exbarátnője elől menekül régi ismerőséhez, Jane-hez. Coco és Leslie világa nem is különbözhetne jobban, mégis az első pillanattól fogva vonzódnak egymáshoz. A visszahúzódó lány már a jövőjét tervezgeti a körülrajongott színész oldalán, de egyszer csak rádöbben, hogy a férfi sztárságával járó felhajtás egyáltalán nem neki való…

Eredeti mű: Danielle Steel: One Day at a Time

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Maecenas, Budapest, 2017
334 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632033457 · Fordította: F. Nagy Piroska
>!
Maecenas, Budapest, 2009
336 oldal · ISBN: 9789632032078 · Fordította: F. Nagy Piroska

Kedvencelte 2

Most olvassa 4

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

>!
ZsúésKrisz_Olvas
Danielle Steel: Eljön az a nap

Kezdjük azzal, mi nem tetszett. A kiszámíthatóság!
Értem ezt úgy hogy annyira nyilvánvalónak éreztem, hogy mi fog történni. Valahogy szeretem ha van legalább egy szál a történetben, ami fenntartja az olvasóban a feszültséget.
Ennek ellenére nagyon könnyed és szórakoztató kis olvasmány volt.
Persze Danielle Steel egyik könyvét sem lehet rossznak minősíteni, mert mindegyik sorai között ott lebegnek az érzelmek! Gyönyörű írásaival mindig megfog bennünket. Így vagy úgy, tőle mindig tanulunk valamit az életről, annak szépségéről, megbecsüléséről, szenvedéseiről.
http://zsuolvas.blogspot.hu/2011/01/danielle-steel-eljo…

>!
anesz P
Danielle Steel: Eljön az a nap

Nem igazán szeretem Danielle Steelt, csak az egyik kihívásom miatt álltam neki, ahol olyan romantikus könyv kell, aminek nincs folytatása, azt pedig manapság nehéz találni. Szóval, annak ellenére, hogy nem rajongok az írónőért, nem volt olyan rossz ez a könyv. Voltak benne érdekes felvetések. Persze nem a sztársággal kapcsolatban, mert azt a témát már jól ismerjük. Ennek ellenére nem valószínű, hogy mostanában fanatikus Danielle Steel rajongó leszek..


Hasonló könyvek címkék alapján

Nathanael West: Sáskajárás
Ray Bradbury: Holdkórosok temetője
Jackie Collins: Az új nemzedék
J. L. Armentrout: Origin
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Cassandra Clare: Üvegváros
Richelle Mead: A halál csókja
Nicholas Sparks: Az utolsó dal
Gayle Forman: Hová tűntél?