Égi ​küldemény 34 csillagozás

Danielle Steel: Égi küldemény

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Danielle Steel regénye egy asszony és egy férfi különös,kései egymásra találásának története.
Az ötvenkilenc éves Jack Watson Beverly Hills dúsgazdag áruház-tulajdonosa.Nála vásárolnak Hollywood sztárjai.Jack Watson élvezi is agglegény élete minden pillanatát.
Amanda Robbins,egykori szépséges színésznő ki nem állhatja Jack Watsont,a javíthatatlan szoknyapecért.Amanda sem fiatal már,amikor hirtelen meghal a férje.A véletlen úgy hozza, hogy éppen Jack Watson segít Amandának a gyász nehéz időszakában.
Egymásba szeretnek,boldogok,de viszonyuk váratlan fordulatot vesz: Amanda – orvosait is meglepve- gyermeket vár Jacktől. A férfi hallani sem akar a jövevényről, Amanda viszont „égi küldeményt” lát benne…

Eredeti megjelenés éve: 1997

>!
Maecenas, Budapest, 2014
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632031026 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Maecenas, Budapest, 2004
300 oldal · ISBN: 9632031024 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Maecenas, Budapest, 1997
300 oldal · ISBN: 9639025410 · Fordította: Sóvágó Katalin

Kedvencelte 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Törpillaa P>!
Danielle Steel: Égi küldemény

Nekem tetszett aranyos történt volt. Az elején kicsit untam, és alig tudtam haladni vele. De így is tetszett. Aranyosak voltak szülők, hogy spoiler Először féltem ettől, mert már sajna csalódtam Danielle Steel egyik könyvében, de örülök, hogy most nem csalódtam.

nagy_anikó>!
Danielle Steel: Égi küldemény

Ha direkt keresek sem találhattam volna egymás után két olyan könyvet, mely az idősebb generációval foglalkozik.
Jack és Amanda története bizony néha könnyeket csalt a szemembe. Nagyon érdekes volt a már felnőtt gyerekek hozzáállása a szülők magánéletéhez.
Jack viselkedése, helyzet kezelése nagyon sokszor megnevettetett. Egy nagyon jól megírt, szórakoztató, de egyben elgondolkodtató, könnyed kikapcsolódást nyújtó olvasmány volt.

Bitten>!
Danielle Steel: Égi küldemény

Adottak a nagyszülők, akikből újra szülők lesznek?! Furcsán hangzik? Meglehetősen….
A még furcsább, hogy saját környezetemben tapasztaltam hasonló felállást. A kislány bátyja 18 éves…. Mit tennék én hasonló esetben? Mi jár végig a fejedben míg olvasol?

Sünike>!
Danielle Steel: Égi küldemény

Nagyon tetszett. Ez is egyik kedvencem Steel regényei közül.

Light_House>!
Danielle Steel: Égi küldemény

Egyik kedvencem DS-től. Ezen a regényen jókat lehet nevetni. Életszagú a történet, szerethető.

Hortobágyi_Mara P>!
Danielle Steel: Égi küldemény

Mint minden Danielle Steel – könyv, ez is nagyon tetszett. A sok minden miatt – mivel kedvenc időnőm – azért is szeretem az ő történeteit, mert szinte ahogy elkezdem egy flm jelenik meg a szemem előtt és mint egy moziként tudom végigkísérni a sztorit. Picit ambivalens érzéseim voltak azért a témát illetően, próbáltam teljesen beleélni magamat Amanda élethelyzetébe, ami nagyon nem lehetett könnyű. Én 30 évesen szültem, számomra egyébként – most is így hiszem az volt a megfelelő idő. Van olyan ismerősöm, aki 47 évesen vállalta a második gyermekét, természetesen tisztelem a döntését, de örülök, hogy nálam másképp alakult. A történetnek vannak nagy tanulságai. Az anya-lányai kapcsolatot illetően, a mikor és meddig szólhatok bele a másik életébe témáján keresztül addig, hogy a szerelem nem attól függ, hogy hány éves vagy egészen a tiszteld a másik döntését-ig. Összességében: kellemes olvasmány, de Danielle Steel-ről én nem is tudok negatívan nyilatkozni.

Amy_taylor>!
Danielle Steel: Égi küldemény

Gyorsan el lehet olvasni ezt a rövid kis kellemes törtènetet .A kèt főszereplő Jack ès Amanda akik az idősebb korosztályhoz tartoznak. A törtènet róluk szól,a szerelmükről,a kapcsolatukról! Nekem tetszett,2 nap alatt kiolvastam.

Aaron_Rgd>!
Danielle Steel: Égi küldemény

Igazán kellemes kis könyv. Szerethető, annak ellenére is, hogy az ember ki tudja következtetni a 90℅-át. Érdemes elolvasni.

Rona_Kokkonen>!
Danielle Steel: Égi küldemény

Vicces volt, romantikus, régimódi. Végig kuncogtam azon, hogy mennyi borsot törnek felnőtt gyermekeik orra alá csak azzal, hogy úgy érzik, középkorúan is joguk van a szerelemhez.
Szívesen olvasom újra bármikor.


Népszerű idézetek

Light_House>!

– Sose tudhatod, mit vagy kit hoz az élet. Időnként olyan ajándékokat kapunk tőle, amelyekre egyáltalán nem számítottunk, vagy egy jó fenéken billentést. Bármelyiket. De sose azt, amit vársz.

3.fejezet

Light_House>!

– Azt hittem, magadtól is tudod. Elfelejtetted? – kérdezte mosolyogva.
Watson restelkedő vigyorral bólintott:
– Nyilván tiltakozott a tudatalattim. Utálok olyan emberek temetésére járni, akik fiatalabbak nálam.

1.fejezet

Light_House>!

A takarítónő a tévé előtt találta Amandát. Rákapott a szappanoperákra és a teleferékre, amelyekben nők zokogtak, hogy a férjük megcsalja őket a szomszédasszonnyal, a német juhásszal, egyszerre két húgukkal. Amanda nézte őket, sírt és fagylaltot evett.

8.fejezet

Light_House>!

A nők már csak ilyenek. Rengeteg türelemmel viselik a barmokat. Sőt vannak nők, akik szeretik is őket..

9.fejezet

Light_House>!

Engem csak az nyomaszt, hogy megint elölről akarjuk kezdeni az egészet. Életem alkonyán azt kell majd hallanom, hogy mekkora tetű vagyok, mennyire tönkreteszem más életét azzal, hogy még mindig lefekszem az anyjával. Márpedig elhiheted, hogy azt fogom csinálni. De ha még egyszer teherbe esel, akkor esküszöm, soha többé nem fekszem be az ágyadba. Tessék fogamzásgátlót szedni, amíg be nem töltöd a nyolcvanat!

10.fejezet

Light_House>!

– Támadt egy ötletem tegnap éjszaka.
– A te állapotodban az veszélyes lehet.
– Komolyan beszélek.
– Én is. Fagylaltgyári részvényeket fogok vásárolni. Te vagy a legnagyobb fagyifogyasztó a Sziklás-hegységtől nyugatra. – Amanda máris négy kilót hízott, pedig alig volt három hónapos terhes.

10.fejezet

Light_House>!

– Én inkább tévét nézek vagy olvasok – mondta őszintén Amanda.
– Hát gondolom, ez lehet a különbség férfiak és nők között – nevetett Watson. – Mostanáig, ha könyv, tévé vagy nő között kellett választani, az utóbbit választottam. De ha meggyőzöl, hogy fontolóra vegyem az álláspontomat, lehet, hogy holnap reggel új tévét szerzek be.
– Reménytelen vagy!

4.fejezet

Light_House>!

A tűzpiros Ferrari sivító abroncsokkal megkerülte a sarkot, és bevágódott pontosan oda, ahol Jack Watson szokott parkolni Beverly Hills-i üzlete, a Julie's előtt.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Holly Black: The Wicked King – A gonosz király
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Tiffany Reisz: A szent
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss – Perzselő csók
Jeaniene Frost: Síri csendben
Meg Cabot: Virradat
Delia Owens: Ahol a folyami rákok énekelnek
Kresley Cole: A sötétség démona
Margaret Mitchell: Elfújta a szél