Charles ​Street 44 18 csillagozás

Danielle Steel: Charles Street 44

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​képzőművészeti diplomával rendelkező Francesca Thayer-nek régi álma válik valóra, amikor kedvesével, Todd-dal, a gazdag Wall Street-i ügyvéddel közös galériát nyitnak. És hogy életüket végképp összekössék, megvásárolnak egy gyönyörű, századfordulós manhattani házat, amit maguk próbálnak rendbe hozni. Ám a galériával kapcsolatos ellentétes elképzeléseik és az öreg épület felújításával járó nehézségek felőrlik a stabilnak hitt kapcsolatot, és a harmincöt éves nő hirtelen arra eszmél, hogy egyedül maradt egy éppen csak tengődő vállalkozás, egy félig felújított ház és egy óriási jelzáloghitel társaságában. Francesca oszt, szoroz, és kilátástalannak tűnő helyzetében olyan döntést hoz, amit korábban elképzelhetetlennek tartott: albérlőket fogad az otthonába. És az ódon épületben hamarosan minden megváltozik. A Charles Street 44 lassan megtelik nevetéssel, pompás illatokkal – igaz, csalódással és fájdalommal is, ám a remény újra és újra belopja magát a falak közé. Az oly különböző… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Maecenas, Budapest, 2011
316 oldal · ISBN: 9789632032399 · Fordította: Sóvágó Katalin

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Nokimaki 
Danielle Steel: Charles Street 44

Egy komoly témát feldolgozó könyv után került a kezembe. Alapjáraton nem kedvelem ezt a műfajt, de mindig becsúszik egy-két romantikus rózsaszín mese. Most kimondottan jól esett olvasni. Rosszat nem tudok róla mondani. Kicsit kiszámítható, egyszerű történet egész jól megírva. Egyetlen dolog zavart, a sok ismétlődés. Kicsit úgy éreztem magam, hogy az írónő debilnek néz, ezért hangsúlyozza ki a szereplők minden egyes megjelenésénél alapvető tulajdonságaikat. Ettől eltekintve azonban kellemes kikapcsolódást nyújtott.

>!
Sünike
Danielle Steel: Charles Street 44

Bármennyire is szerettem valamikor Danielle Steelt, sajnos mostanra úgy tűnik, kiírta magát. Nagyon-nagyon rég nem olvastam tőle 5 pontos könyvet.
Ezt is csak olvastam, olvastam és vártam, mikor történik benne végre valami.

>!
Magdileona
Danielle Steel: Charles Street 44

Élettörténet a képzőművész Francescával, aki egy ötéves élettársi kapcsolat felbomlása után akar talpon maradni. Ehhez muszáj megőriznie az eddig közös tulajdonú galériát és az öreg, állandó felújításra szoruló közösen vett házat.
Albérlők, akik megváltoztatják, felelősségteljesebbé és gazdagabbá teszik az életet…
Kalandos, izgalmas, érdekes – szerettem olvasni.

>!
Anett_
Danielle Steel: Charles Street 44

Könnyed nyári olvasmány, szomorú és vidám részekkel. Olyan Danielle Steel-es. :-)


Népszerű idézetek

>!
Nokimaki 

Mindenkinek megvannak a titkos gyötrelmei és traumái. Egyedül kell megbírkózniuk velük, nem adhatják át másnak.

117. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás
J. L. Armentrout: Origin
Rick Riordan: Az utolsó olimposzi
J. L. Armentrout: Opál
J. R. Ward: Megsebzett szerető
J. L. Armentrout: Ónix
Cassandra Clare: A hercegnő
Cassandra Clare: Üvegváros
Richelle Mead: A halál csókja
Julia Quinn: És boldogan éltek