Áldás ​álruhában 12 csillagozás

Danielle Steel: Áldás álruhában

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Isabelle ​McAvoy egy neves párizsi művészeti galéria fiatal gyakornokaként ismerkedik meg egy előkelő, vagyonos, de a világtól elvonultan élő, nála jóval idősebb úrral. Szenvedélyes kapcsolatuk dacára a férfi előre kiköti, hogy házasságról szó sem lehet, így hát amikor a lány rájön, hogy teherbe esett, bármilyen fájdalmas is a búcsú, elválnak útjaik.
New Yorkba visszatérve Isabelle lediplomázik, és múzeumi munkája mellett odaadón neveli a lányát. Évek múltán a szerelem is újra megtalálja, és férjhez megy. Ám hamar rájön, hogy szörnyű hibát követett el, és mire megszületik második kislánya, ismét egyedül marad – immár két gyerekkel. Ekkorra már végképp lemond róla, hogy valaha is igazi társra leljen, a sors mégis összehozza egy különleges férfival – és az asszony ezúttal idilli házasságban várhatja harmadik gyermekét.
Az élet azonban újabb tragikus fordulatot tartogat számára, és ő boldog feleségből megint magányos nő lesz. Felnőtt lányai anyjuktól távol élik saját… (tovább)

Eredeti cím: Blessing in Disguise

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Maecenas, Budapest, 2021
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632034294 · Fordította: F. Nagy Piroska

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Aniko87>!
Danielle Steel: Áldás álruhában

A könyv hozta a papírformát, tucat ponyvaregény. Danielle Steel könyveire jellemzően az elején lehetett tudni mi lesz a happy end. Nem vontatott, gyorsan olvasható, de igazából nem is ad semmi pluszt.
Isabelle karaktere tetszett, bár nőként naív, és többször is rossz döntést hozott, de valójában képes megállni a lábán, és a gyermekei sorsa mindennél fontosabb számára.
Jó könyv, egyszer olvasható, de nem ad maradandót

Zsuzsanna_Hernádi>!
Danielle Steel: Áldás álruhában

Nehezen értem a végére. Nem volt rossz, de jó sem. Olyan semmilyen. Semmi szédítő magasság-semmi szédítő mélység. Sablonhegyek. Egyszer olvasható.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Kingdom of Ash – Felperzselt királyság 1-2.
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Rick Riordan: Neptunus fia
Holly Black: The Queen of Nothing – A semmi királynője
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Tiffany Reisz: A szent
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Mary E. Pearson: Az árulás szépsége
Kresley Cole: Égsötét