Stealing ​Snow (Stealing Snow 1.) 2 csillagozás

Danielle Paige: Stealing Snow Danielle Paige: Stealing Snow Danielle Paige: Stealing Snow

Seventeen-year-old ​Snow has spent the majority of her life within the walls of the Whittaker Institute, a high security mental hospital in upstate New York. Deep down, she knows she's not crazy and doesn't belong there. When she meets a mysterious, handsome new orderly and dreams about a strange twisted tree she realizes she must escape and figure out who she really is.

Using her trusting friend Bale as a distraction, Snow breaks free and races into the nearby woods. Suddenly, everything isn't what it seems, the line between reality and fantasy begins to blur, and she finds herself in icy Algid--her true home--with witches, thieves, and a strangely alluring boy named Kai, none of whom she's sure she can trust. As secret after secret is revealed, Snow discovers that she is on the run from a royal lineage she's destined to inherit, a father more powerful and ruthless than she could have imagined, and choices of the heart that could change the fate of everything…including… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Bloomsbury YA, London, 2018
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 1681195461
>!
Bloomsbury, London, 2016
384 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781681190761
>!
Bloomsbury, London, 2016
304 oldal · ASIN: B01A9UN2D2

1 további kiadás


Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

könyvek_forever>!
Danielle Paige: Stealing Snow

Nagy elvárásokkal indultam neki ennek a könyvnek, de sajnos csalódás lett a vége. Biztos voltam benne, hogy élvezni fogom, mert annyira megtetszett a koncepció, fel sem merült bennem a csalódás gondolata. Mégis, egyszerűen nem tudok 3 csillagnál többet adni ennek a könyvnek. A legnagyobb problémát a papírmasé szereplők jelentették. Snow szívszerelméről Bale-ről akkor se tudnék három tulajdonságot mondani, ha a világ sorsa függne tőle. Még soha nem olvastam olyan könyvet, ahol a főszereplő ugyan epekedik valaki után, de az író nem vette a fáradtságot arra, hogy rendesen megalkossa az epekedés tárgyát Bale csak úgy volt. Pont. Vannak még más hibái is a könyvnek (szintén a karakterekkel), illetve a közepe unalmas volt, de az utolsó 50 oldal… Paige remek csavarokat talált ki. Tényleg irigylésre méltó gondolattal zárt, de sajnos ez nem tette elfelejthetővé az előtte lévő pár száz oldalt.
Ajánlom a könyvet?
Nem igazán, ha sok időd van tehetsz vele egy próbát.
Folytatni fogom a sorozatot?
Biztos voltam benne, hogy nem, de a vége miatt teszek majd egy próbát a második résszel.


Népszerű idézetek

abstractelf>!

First kisses sometimes wake slumbering princesses, undo spells, and spark happily ever afters. Mine broke Bale.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Renée Ahdieh: The Rose & the Dagger
Alex Flinn: Beastly
Elizabeth Lim: So This Is Love
Meagan Spooner: Hunted
Marissa Meyer: Heartless
Suzanne Selfors: Saving Juliet
Alexandra Christo: To Kill a Kingdom
A. G. Howard: RoseBlood
Kevin Williamson – Julie Plec: The Vampire Diaries – Stefan's Diaries – Origins
Ilona Andrews: Burn for Me