Kenyér 4 csillagozás

Daniel Stevens: Kenyér

Gyakorlatias kézikönyvünk segítségével otthon is bátran süthetünk mindenféle formájú és fajtájú kenyeret. Szezonális és helyi hozzávalók, organikus ételek – minden, amit a kenyérsütésről tudni kell, és ami a River Cottage-ban jó.

Tartalomjegyzék

>!
Alexandra, Pécs, 2015
224 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633575499

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

gyalogbodza >!
Daniel Stevens: Kenyér

A legegyszerűbben, legpontosabban foglalja össze, hogyan csináljunk csodás kenyereket. Olvastam már más könyveket is, és rengeteget kísérleteztem. Itt végre egyben van minden. A kenyérkészítés részletes taglalása után ráadásképpen rengeteg receptet közöl. Egyik sem egzotikus különlegesség. Nem kell hozzájuk frissen vásárolni a piacon a kardhalat…!

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

pipoke>!

Bár nem feltétlenül kell sót adni a kenyérhez, soha nem hagynám ki belőle, hiszen a sótlan kenyér íze nem igazán kellemes.

29. oldal - Előkészületek (Alexandra, 2015)


Hasonló könyvek címkék alapján

Jamie Oliver: 5 hozzávaló
Jamie Oliver: …és egyszerűen csak főzz!
Jamie Oliver: Minden napra superfood
Jamie Oliver: 15 perces kaják
Gordon Ramsay: Vasárnapi ebéd
Jamie Oliver: Jamie főzőiskolája
Jamie Oliver: 30 percesek
Jamie Oliver: Jamie konyhája
Peter Levene: Szerelmi serkentők – Természetes anyagokból
Martha Burley: Super Hot!