Deception ​Point 14 csillagozás

Dan Brown: Deception Point Dan Brown: Deception Point Dan Brown: Deception Point Dan Brown: Deception Point Dan Brown: Deception Point Dan Brown: Deception Point

A shocking scientific discovery.

A deception of staggering brilliance.

A political thriller unlike any you’ve ever read…

When a new NASA satellite spots evidence of an astonishingly rare object buried deep in the Arctic ice, the floundering space agency proclaims a much-needed victory… a victory that has profound implications for U.S. space policy and the impending presidential election.

With the Oval Office in the balance, the President dispatches White House Intelligence analyst Rachel Sexton to the Milne Ice Shelf to verify the authenticity of the find. Accompanied by a team of experts, including the charismatic academic Michael Tolland, Rachel uncovers the unthinkable—evidence of scientific trickery—a bold deception that threatens to plunge the world into controversy.

Eredeti megjelenés éve: 2001

>!
Corgi, London, 2009
592 oldal · ISBN: 9780552161244
>!
Corgi, London, 2004
586 oldal · ISBN: 9780552151764

Most olvassa 3

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Cetti94 P
Dan Brown: Deception Point

Ez volt az első olyan eredeti nyelven olvasott könyv, amit korábban nem olvastam el magyarul (az általánosban feladott angol kötelezőket leszámítva), és az első olyan is, aminek az alaptörténetét sem mesélte el senki. Nem bántam meg, hogy így, önszántamból „fejest ugrottam” az olvasásába, mert nagyon jó volt, és amikor angol nyelven olvasok, mindig másképpen gondolkodok, teljesen más érzés. Az biztos, hogy nem most olvastam el utoljára.. :)

>!
PuPilla
Dan Brown: Deception Point

Úh, de imádtam. Csak úgy pörgettem a lapokat. Akciódús, és minden van benne; árulás, csalás, nemzetbiztonság, szenzáció, Ovális iroda, NASA, sci-fi… :D
Majd szeretném újraolvasni :)

>!
AOD
Dan Brown: Deception Point

Négy csillagocskát adok a könyvnek, mert az utolsó fejezetig izgalmas volt, érdekelt hogy mi fog kisülni az egészből. Maga a cselekmény egy rohanás, csak kapkodja az ember a fejét, de igazából egy nap alatt játszódik (reggeltől másnap délelőttig) így ez elfogadható. Egymást érik az újabbnál újabb információk és fejlemények, a főhősnőnk pedig akcióhőssé (is) avanzsál a végére. Talán a csattanó kicsit túlzás, a „jaj ne már” kategória nálam, túl simán ment minden, a rossz a pokolra hullt, a jók meg mennybe mentek. Egy könnyed, szórakoztató olvasmány volt.


Népszerű idézetek

>!
ℕnabella

Sooner or later we've all got to let go of our past.

>!
ℕnabella

When multiple explanations exist, the simplest is usually correct.

>!
ℕnabella

Life is filled with difficult decisions, and winners are those who make them.

>!
ℕnabella

When in doubt, just spit it out. That all challenges can be overcome by speaking the truth, no matter how itcomes out.

>!
ℕnabella

In my mind, the men and women of NASA are history's modern pioneers. They attempt the impossible, accept failure, and then back to the drawing board while the rest of us stand back and criticize.

>!
ℕnabella

My staff is made up of politicians, Rachel, not scientists. You’ve met Dr. Marlinson. I think he’s terrific, but if I let an astrophysicist loose on my team of left-brain, think-inside-the-box intellectuals, I’ll end up with a herd of deer in the headlights.


Hasonló könyvek címkék alapján

Dan Wells: Fragments
Robert Ludlum: The Chancellor Manuscript
Robert Ludlum: The Scorpio Ilusion
Robert Ludlum: The Parsifal Mosaic
Robert Ludlum: The Holcroft Covenant
Robert Ludlum: The Cry of Halidon
Robert Ludlum – Gayle Lynds: The Hades Factor
Andy Weir: The Martian
Dan Wells: I Don't Want to Kill You