Vaskeselyű (Patrick McLanahan 4.) 17 csillagozás

Dale Brown: Vaskeselyű

1985. ​- A Szovjetunióban létrehoznak egy különleges kiképzőbázist, egy „kis Amerikát”. Itt minden eredeti: amerikai autók, ételek, házak, ruhák, s mindenki angolul beszél. Az itt felnevelt fiatal kémeket a KGB kisebb plasztikai műtéttel a már korábban kiszemelt, tehetséges, szép karrier előtt álló amerikai katonák hasonmására formálja. Egy alkalmas pillanatban megtörténik a személycsere: az „eredetit” a KGB elteszi láb alól, s helyére a kiképzett orosz fiút állítják. 1994. – A személycsere után az egyik ilyen fiatalból kiváló pilóta lesz, méghozzá egy olyan kutatóbázison, ahol egy olyan vadászgéppel kísérleteznek, melynek irányító komputerét különleges elektródák segítségével összekapcsolják a pilóta agyával, s ennek bioáramai ily módon közvetlenül vezérlik az új gépet, melynek kódneve: Dreamstar. A gép a közvetlen agyi vezérlés miatt sokkal gyorsabban manőverezik, mint a hagyományos repülők, emiatt igen nehezen sebezhető. Az orosz hasonmás repül ezzel a géppel, mígnem utasítást… (tovább)

>!
Victoria, Debrecen, 1991
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 963766002X · Fordította: Vándor Judit

Most olvassa 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

carreragt>!
Dale Brown: Vaskeselyű

A kedvenc könyveim közé tartozik,tele akcióval,izgalommal az első perctől az utolsóig.Azért a repülős kifejezések egy kicsit furcsák voltak.

nyolcadikutas>!
Dale Brown: Vaskeselyű

Brown a magas szintű high-tech akvió regények egyik élenjárója. Könyvei nem adnak újat, de néhány évente egy-egy, elszórakoztat.

balcso>!
Dale Brown: Vaskeselyű

Fiatalabb koromban olvastam akkor még érdekeltek a különböző rövidítések, és technológiák amiket az amerikai hadsereg használ. Szóval abban a korban szerettem.

1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Patrick McLanahan sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tom Clancy: Szivárvány-kommandó
Karen Chance: A hajnal átka
Douglas Preston – Lincoln Child: A halál tánca
Justin Cronin: A szabadulás
Daniel Silva: Az új lány
Robert Ludlum: A Fantom
Robert Ludlum: A Negyedik Birodalom
Michael Crichton: Az elveszett világ
William Diehl: Legbelső félelem
Olen Steinhauer: A Turista